هـراز نـیـوز: با توجه به اینکه براساس یک قرار یکطرفه ، پیمانکاری معین شده است تا در ازای رنگ آمیزی پل ها ی تاریخی دوازده چشمه و معلق چندین بیلبورد تبلیغاتی در اطراف این پل ها نصب نماید.
از شما کاربران هـراز نـیـوز دعوت مینماییم تا در نظر سنجی هراز نیوز برای جلوگیری از این اقدام ضد فرهنگی شرکت فعال نمایید.
برای شرکت در نظر سنجی کلیک کنید
ضمنا با ارسال نام و نام خانوادگی خود در زیر همین پست به عنوان مدافع میراث فرهنگی شهرمان همراه شوید .
مگه پول رنگش چقدر میشه؟؟؟
شک نکنید زد و بندی در کاره
بقیه عوایدش معلوم نیست به جیب کی میره
این قرارداد لکه ننگی برای شورا و شهرداری محسوب خواهد شد و نماد رانت خواری و رابطه بازی
هراز نیوز جان باید همون اول جلوشو میگرفتن با نظر سنجی هیچی درست نمیشه.اصلا چرا دلیل محکومیت شهرداری با این هزینه چی بوده که اجازه این کار داده.خواهشا اطلاع رسانی کنین
آقایون خبر مربوط به فرماندار محترم در رابطه با این قرارداد ننگین رو بخونن تا بدونن چه فاجعه ای رخ داده.شهرداری بخاطر این کار 13/9میلیارد جریمه شده.این پولی بود که باید صرف عمران و آبادانی شهر می شد ولی حالا….
نمی دونم چرا احساسم اینه که عمدی تو کار بوده.
با کمی تامل میشه فهمید علت عقب موندگی شهر آمل همین بی تدبیری هاست. شهری با این قدمت باید سرامد شهرهای مازندران و تاریخی کشور باشه اما همیشه درگیر موضوعات سخیفیه که بانیانش افرادی هستند که افق دیدشون تا نوک بینی شون هم نیست و دم از چشم انداز چندساله و… میزنند.
دوستان یادشون نره که دوران اونها هم تموم میشه و افکار عمومی، خدمتها و خیانتهاشون رو به یاد خواهد داشت.
فاعتبر یا اولی الابصار
جناب نصیری محترم از نگاه زیبا شما و همکارانتان در جهت حفظ میراث و ارزشهای فرهنگی صمیمانه سپاسگزاری می کنم
فکر نمیکنید این میراثی است که شورای قبل به شورای جدید رسیده ………. وقتی بدون فکر زیر برگه ها رو امضا مبیکردن به فکر امروز نبودن ……. متاسفم برای شهر عزیزم
باعث تاسف است که شهرداری برای جمع اوری زباله میلیاردها تومان هزینه میکند اما برای زیبایی این چنین قراردادی میبندد و صرفه جویی میکند بنظرشما لازم نیست دیدگاه خود را نسبت به مسایل شهری عوض کنیدو کمی حساسیت بیشتری نشان دهید.
واقعا اینجاست که باید گفت هیهات من الذله.
برای اولین بار از آملی بودنم خجالت کشیدم.آقایون واقعا نماینده ی مردمند؟ رسما با این کارشون یک سال شهرو عقب انداختند.نمی دونیم به کی باید شکایت کنیم.از آقای فرماندار خواهشمندم پیگیر این موضوع باشه مسببین این کار رو به مردم معرفی کنه.مردم هم نباید به راحتی از کنار این موضوع عبور کنند.
بودجه امسال برای تکمیل بلوار ولایت که محقق نشد 10میلیارد تومن بود.حالا شهرداری باید برای این کار حدود 14میلیارد تومن غرامت به خاطر بی مسئولیتی خودش بپردازه.حالا ببینید برای چی پروژه های شهر اجرایی نمیشند.قبل از این هم بخاطر بلوار منفرد نیاکی وباز هم بی مسئولیتی برخی از همین آقایون شهرداری چیزی بین 6 تا7میلیارد(حدودا)جریمه شد که باعث شد پروژه بلوار پاسداران ناتموم بمونه و پروژه بلوار ولایت هیچ پیشرفتی برای امسال نداشته باشه.
با سلام و ارادت حیف که بنده نمیتوانم اسم خود راعنوان کنم ولی راز ماندگاری این پل را حصرت علامه جوادی فرمودند تنها راهش این هست که تردد ماشین بر روی آن ممنوع بشود و محل تردد عابر پیاده بر روی آن باشد چندین مرتبه در چند دیدار فرمودند
سلام ممنون از دکتر نصیری
موضوع بنرها در آمل و حتی شهرهای هم جوار مثال درخت در مقابل جنگل را میماند.از یطرف متولیان بهداشت و محیط پاک در شهر ظاهرا” شهرداری و … هست از طرف دیگر بنرهای تبلیغاتی گویا اعضاء را به جلوه گری می پردازد.جدا از هزینه این نوع تبلیغات و پس از انقضاءمدت نصب به عنوان یک پسماند خطرناک بری آحاد و جامعه می باشد که چگونه آن را بازیافت می نماید!
ورائها باعث تاسفه كه شهري با أين همه قدمت و با وجود أين همه نوابغ سياسي و مالي اينطور از شهريا مجاور عقب بمونه اونم بخاطر بي مسيوليتي و بي كفايتي اقايوني كه به همه جيز فكر ميكنن غير از مسائل أساسي شهر
صد رحمت به مغولها برخورد خشن اونها باآثارباستانی ما بهترازبرخورد دوستداشتنی مابااثارباستانی هست.
درضمن بابت تابلوکنارپل شهرداری بیچاره منبع درآمد نداره چیکارکنه؟
حقوق شهروندی ابعاد گسترده ای دارد که بررسی این مفهوم مستلزم شناخت زوایای مختلف مسائل شهری و انسان است، لذا رویکردی تخصصی در تمام زمینه های قابل بررسی مورد تاکید می باشد. محدوده دید یا همان جلوه بصری تعریف شده در محیط عمومی، خصوصاً یک مجموعه اجتماعی به عنوان شهر، زاییده یکی از این حقوق است که تناسبات بصری و زیبایی شناسی، حق زیبا دیدن، تناسبات فرم، فضا و مبلمان و موارد متعددی از این قبیل، رعایت قوانین خاص معماری و شهرسازی را شامل می گردد.
وقتی صحبت از زیباسازی شهر می کنیم در واقع به دو نکته اشاره کرده ایم: یکی ایجاد زیبایی و دیگری حذف و رفع تمام عواملی که موجب بدمنظر شدن و نازیبایی شهر می شود. بسیاری عقیده دارند که مورد دوم مهمتر است زیرا با تحقق آن عامل اول می تواند کارساز باشد. این نیاز به زیبایی جزء ناشناخته ترین نیازها می باشد؛ این گونه افراد با دیدن زشتی(به طریقی خاص) بیمار می شوند و با قرار گرفتن در محیطی زیبا بهبود می یابند.