هراز نیوز -عبدالرضا عزیزکمالی- در تاریخ انقلاب اسلامی ایران ایام فراوانی بوده است که به اقتدار نظام قوت دوباره ای بخشید و جمهوری اسلامی رادر میان نقشه های فراوان دشمنان موفق و پیروز گردانید.

یکی از این حماسه ها و حضور پرثمر که نقش ماندگار آن برای همیشه تاریخ در افتخارات عظیم ملت ایران ثبت گردید حماسه بزرگ و ماندگار 9دی بود که در آن شرایط حساس و اوضاع خاص که رسانه های غربی وضعیت کشور را نابه سامان جلوه می دادند و از عدم علاقه مندی مردم به نظام خبر می دادند این حماسه عظیم ضربه سنگینی را بر نقشه ها و برنامه های آنان زد و نشان داد که مردم همچون همیشه و حتی با اراده ای استوارتر بر پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایران و ولایت فقیه ایستاده اند.

حضور یکپارچه اقشار مختلف مردم  اعم پیر و جوان گواه این مدعا بود که مردم در دفاع از آرمانهای اسلام و انقلاب هیچ گاه کوتاه نیامده و تا آخرین قطره خون خویش در راستای تثبیت و استواری این راه عظیم قدم خواهند برداشت.

حضور پراقتدار مردم در این حماسه جاویدان نشان داد که روحیه انقلابی گری و ایثار ملت ایران فقط در زمان انقلاب و دفاع مقدس خلاصه نشده است بلکه این ویژگی ها روزبه روز و استوارتر از گذشته در آنان وجود دارد که در زمان ممکن خود را در عرصه دفاع از اسلام و انقلاب نشان خواهند داد.

دامنه حضور مردمی حماسه 9دی 88 آنقدر وسیع بود که گویا بهمن 57 دوباره ای در ایران در حال تحقق است و همگان را به یاد ایام پیروزی انقلاب اسلامی می انداخت که همه اقشار مردمی درصدد مقابله و مبارزه با رژیم شاهنشاهی برآمدند و تنها تفاوت حماسه 9دی 88 و بهمن 57 تنها در این بود که مردم ایران در بهمن57 به دنبال تغییر رژیم و استقرار حکومت جدید در جامعه بودند ولی در حماسه 9دی 88 مردم بر ادامه راه دفاع از نظام و حریم ولایت تاکید داشتند و اعلام رضایت و علاقه مندی خویش را از نظام جمهوری اسلامی اعلام نمودند.

به راستی که 9دی روز بصیرت ملت ایران است و مردم ما در این روز با درک عظیم خویش و بصیرت والایشان حضوری را تجربه کردند که تمام نقشه ها و هزینه های میلیاردی دشمنان را بر باد داد و مهر تثبیت دوباره ای بر آرمانهای امام راحل ، شهدای گرانقدر و ترویج فرهنگ ولایت داشت.

 

One thought on “9دی روز بصیرت”
  1. سلام.ببخشيد شما از عاشوراي 88 چه مي دونيد؟؟
    9دي 88 با بهمن 1357 خيلي فرق داره:اون زمان خانم ها وقي واسه ي رهبر اسلام دست تکون مي دادند مثل الان آستينشون بالا نمي رفت همه هم چه اون زمان و چه اين زمان چادري بودند يعني معني چادر رو مي فهميدند و براي رهبر ارزش چادر رو زير سوال نمي بردند و در واقع هم ديانت داشتند و هم سياست و حرف رهبر حجاب براي خانم ها بود که اونها واسه ي حرف رهبرشون ارزش قايل مي شدند .
    در ضمن بسيجي ها هم اون موقع از باتوم و گاز اشک آور حداقل تو روز عاشورا استفاده نمي کردند که مردم مجبور به آتش زدن سطل ها بشن که کور نشن و زنده بمونن:الان اسم بسيج مياد آدم ياد باتوم و گاز اشک آور و …..مي افته ولي اون موقع با اسم بسيج نماز و دين بود که به ياد مي اومد………………………………………………………….
    اين روز اگر بصيرته فقط يه بعدش رو نبينيد در واقع بصيرت انتخابات 88 بود که مردم جنس اين 2لت و رهبر و بشناسند نه اين روز که از وجشي بازي مثلا بسيجي ها که به اسم مردم تموم شد انتقاد کنند.
    صد افسوس و صد حيف که رهبر کبير انقلاب رحلت کردند
    امام علي:لياقت هر مردمي همان کساني هستند که بالاي سرشانند
    پس هرچي سدتون بياد بستگي به لياقت داره حالا هي بگيد بصيرت وقتي عمل نمي کنيد و معنيش رو هم درک نمي کنيد:چه فرقي داره؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *