فرمانده انتظامي استان مازندران بعد از ظهر ديروز در سمينار بررسي عوامل بروز و پيشگيري از حوادث رانندگي گفت : آموزش مهمترين مقوله در کاهش آسيب هاي اجتماعي و حوادث رانندگي است.
هـراز نـیـوز: سردار ” مسعود جعفري نسب” فرمانده انتظامي استان مازندران، با تاکيد بر اينکه موضوعات مذهبي و شرعي عاملي براي رعايت مباحث فرهنگي است، گفت : اگر خط قرمزها با توجه به موضوعات مذهبي رعايت شود، مباحث فرهنگي به درستي در کشور اجرا ميشود.
سردار جعفري نسب ادامه داد: به جاي افزايش مراکز درماني و تعرفه بيمهاي در بخش خسارت، هزينههاي ناشي بايد صرف فرهنگسازي شود تا در بقيه موضوعات با کاهش حوادث مواجه شويم.
وي با بيان اينکه همه مدارس در شهرستانهاي مازندران داراي شهرک ترافيکي نيستند، يادآور شد: آموزش مهمترين مقوله در کاهش آسيبهاي اجتماعي و حوادث ناشي از تصادفات است.
فرمانده انتظامي مازندران، فعاليت نه ميليون دانشآموز به عنوان هميار پليس را ظرفيتي براي فرهنگسازي مناسب در جامعه دانست و گفت : شرکتهاي بيمهاي براي پيشگيري از خسارت ناشي از تصادفات بايد در مباحث فرهنگي سرمايهگذاري کنند.
اين مسئول جريمه را يکي از ابزارهاي بازدارنده پليس عنوان کرد و بيان داشت: اگر پليس راننده خاطي را جريمه نکند حکم قتل او را امضا کرده است.
جعفري نسب با تاکيد بر اينکه دستگاههاي دولتي براساس قانون موظف به فعاليت در کاهش تصادفات ناشي از رانندگي هستند، خاطرنشان کرد: شهر ساري با قدمت 200 سال مديريت خدمات استاني دوربين رسيدگي به حوادث رانندگي ندارد.
وي با بيان اينکه در کشور با برخي از مشکلات قانوني دست به گريبان هستيم، يادآور شد: زيرساختهاي قانوني براي کاهش مشکلات ترافيکي در مجلس شوراي اسلامي بايد ايجاد شود.
فرمانده انتظامي مازندران با اشاره به اينکه خودروي پرايد بيشترين تصادفات را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: مقرراتي وضع شود تا خودروي پرايد فقط در درون شهري مورد استفاده قرار گيرد.
جعفري نسب با تاکيد بر اينکه مازندران در کاهش تصادفات ناشي از رانندگي نيازمند تشکيل اتاق فکر در استانداري است، اظهار کرد: همه دستگاهها در کاهش حوادث ناشي از رانندگي بايد دخيل شوند.
وي با اشاره به اينکه شرکتهاي بيمهاي از سهم 20 درصد شخص ثالث کمکي به نيروي انتظامي نميکنند، تاکيد کرد : بايد طرح مدوني ايجاد شود تا دستگاههاي فرهنگي در کنار نيروي انتظامي به وظيفه ذاتي خود عمل کنند.
فرمانده انتظامي مازندران با اعلام اينکه خودروهاي خارجي به لحاظ ايمني سرقت نميشوند، متذکر شد: 80 درصد خودروهاي سرقتي را پرايد تشکيل ميدهد.
جعفري نسب با بيان اينکه مباني ترافيک و فرهنگ رانندگي بايد در کتب درسي دانش آموزان برنامهريزي شود، گفت: آمار 28 هزار کشته در کشور، روند نامطلوبي بوده که بايد در زمينه کاهش آن اقدام جدي صورت دهيم.
وي با اشاره به اينکه فعاليتهاي فرهنگي در حوزه ترافيکي و رانندگي بسيار اثرگذار است، تصريح کرد: بايد اعمال جريمهها در رانندگي جادهها جديتر باشد تا آمار کشتهها کاهش يابد.
توقيف خودروهاي متخلف با 480 ميليون ريال خلافي در مازندران
رئيس پليس راه فرماندهي انتظامي مازندران از توقيف شش دستگاه خودرو سواري و وانت بار با 480 ميليون ريال تخلف در پليس راه آمل خبر داد.
سرهنگ ” جعفر محمدنژاد ” در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، با اعلام اين خبر، افزود : ماموران پليس راه شهرستان آمل در راستاي برخورد با تخلفات راهور از طريق دوربين هاي نظارت کنترل سرعت، شش دستگاه خودروي متخلف داراي خلافي بيش از يک ميليون تومان را شناسايي و متوقف کردند.
وي افزود: اين خودروها که برابر ماده 8 قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي بعلت خلافي بيش از يک ميليون تومان متوقف شدند، جمعاً داراي 480 ميليون ريال خلافي بودند که پس از طي مراحل قانوني به پارکينگ منتقل شدند.
رئيس پليس راه فرماندهي انتظامي استان مازندران با اشاره به برخورد جدي پليس با تخلفات حادثه ساز در محورهاي مواصلاتي استان ، کنترل ترافيک و برخورد با تخلفات را در کاهش حوادث رانندگي بسيار موثر دانست .
سرهنگ محمدنژاد ، سرعت و سبقت غيرمجاز ، انحراف به چپ ، عدم توجه به جلو و عدم رعايت حق تقدم را از جمله علل تامه اغلب حوادث رانندگي برشمرد و افزود : سه عامل مهم جاده، انسان و وسيله نقليه نقش مهمي درکاهش يا افزايش حوادث رانندگي دارند