هـراز نـیـوز: آيت الله هاشمي رفسنجاني گفت اگر كار شود مازندران بهشت روي زمين خواهد شد سلام مرا به مردم مازندران برسانيد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار استاندار، مدیران و مسؤولان استان مازندران، با تأکید بر تجربیات اجرایی خود برای شمال کشور و نقش آنها در توسعه کشور، گفت: ظرفیت‌های شمال کشور به گونه‌ای است که اگر به آنها توجه شود، می‌تواند علاوه بر تحول همه جانبه در استان‌های شمالی موجب پیشرفت کشور نیز گردد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، توسعه و راه‌سازی را رگ حیاتی پیشرفت کشور دانست و بر اهمیت آن به منظور تسهیل در حمل‌ونقل و دسترسی آسان‌تر به استان‌های شمالی کشور تأکید کرد و گفت: در دوران دولت سازندگی، برای گسترش راه‌ها و بزرگراه‌ها برنامه‌های زیادی داشتیم که به دلیل عدم پیگیری در دولت‌های بعد، متأسفانه هنوز به سرانجام مناسب نرسیده است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از طرح مطالعاتی ایجاد خط آهن با تونلی از زیر ارتفاعات البرز به مازندران خبر داد و گفت: اگر طرح  ایجاد خطوط قطارهای سریع‌السیر در این مسیر عملیاتی‌ شود، می‌توان طول سفر و مسافت شمال به مرکز کشور را کم کرد که علاوه بر صرفه‌جویی در وقت، هزینه و انرژی باعث رونق هر چه بیشتر گردشگری خواهد شد.

در این دیدار که در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام انجام شد، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه به طرح احداث بزرگراه شرقی ـ غربی در طول ساحل دریای خزر اشاره کرد و گفت: می‌توان از مواد ساختمانی کف دریا برداشت و این بزرگراه را که چشم‌اندازی بسیار زیبا بین کوه و جنگل دارد، احداث کرد.

ایشان با ابراز نگرانی از مشکل تدریجی آب در کشور، به هدر رفتن نزولات جوّی و آب رودخانه‌‌های فصلی در کشور اشاره کرد و گفت: طرحی برای احداث کانال سراسری آب از غرب تا شرق استان‌های شمالی کشور داشتیم که اگر اجرایی می‌شد، کشاورزان مشکل خشکسالی، سیل و غرق آبی نداشتند، چون آب‌های رودهای جاری از ارتفاعات البرز در آن کانال وارد و در هر منطقه به اندازه نیاز برداشت می‌شد و علاوه بر جلوگیری از هدر رفت آب، می‌توانست دشت‌های وسیع گرگان را نیز زیر کشت ببرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان نقش بزرگراه‌ها در حمل‌ونقل کالاها و جذب گردشگر بویژه توریست و آماده سازی بسترهای این کار تا ترکیه و پس از آن تا اروپا، گفت: شمال ایران و به خصوص مازندران همه جاذبه‌های طبیعی را برای توسعه صنعت توریسم و جذب گردشگران خارجی دارد و تحولی در افزایش اشتغال و رونق اقتصادی منطقه ایجاد می‌نماید.

ایشان تأکید کرد: اگر با نگاه علمی و آینده‌نگری مدیریتی آن بزرگراه و این کانال را اجرایی کنید، مطمئن باشید مازندران محل رجوع سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواهد شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام توجیه مردم و مسؤولان استان‌های شمالی کشور نسبت به مواهب دو طرح احداث بزرگراه و کانال سراسری آب را خدمت بزرگ به استان‌های گلستان، مازندران و گیلان دانست و گفت: اگر طرح زمان دوران سازندگی ادامه می یافت، امروز می‌توانستیم آن منطقه را با توجه به آب و هوای مناسب، دریا و جنگل، قطب گردشگری منطقه نماییم، چون همه کسانی که مناطق مشابه دنیا را دیده‌اند، بر امتیازات منحصر به فرد شمال کشور تأکید می‌کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به مشکل انباشت زباله‌ها که اخیراً برای بیشتر شهرهای شمالی کشور مشکل‌ساز و باعث آلودگی محیط زیست شده، گفت: دنیا این تهدید را تبدیل به فرصتی برای تولید انرژی نموده و در ایران هم سرمایه علمی و نیروی انسانی این کار وجود دارد که برای اولین بار دانشگاه آزاد اسلامی طرح تولید انرژی از زباله‌ها را در راستای توسعه دانش‌محور در دستور کار خود قرار داده است که به عنوان نمونه اجرای تفاهم‌نامه این طرح در آمل منعقد شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری ایثارگری‌های مردم مازندران در دوران دفاع مقدس و تأکید بر حق آنان برای برخورداری از زندگی مناسب، گفت: باید زمینه‌های زندگی بهتر را برای مردم آن منطقه فراهم نماییم.

ایشان با بیان این نکته که به سواحل خزر در کشورهای همسایه رفته‌ام، گفت: ساکنان مناطق ساحلی خزر در دیگر کشورها می‌گویند، بهشت دریای خزر سهم ایران شده است.

ایشان توجه به زیرساخت‌ها را مهم و شرط آن را حمایت از برنامه‌های دولت و پرهیز از مزاحمت‌های شعاری دانست و گفت: دوره برخورد شعاری با مسائل کشور گذشته است و باید با عقلانیت به آینده کشور بیندیشیم و بهترین سرمایه این راه، آگاهی مردم است که الحمدلله این سرمایه در کشور وجود دارد.

آيت الله هاشمي رفسنجاني در پايان تاكيد كرد : اگر كار شود مازندران بهشت روي زمين خواهد شد سلام مرا به مردم مازندران برسانيد.

در آغاز این دیدار دكتر ربیع فلاح، استاندار مازندران گزارشی از اوضاع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی استان ارائه کرد و با اشاره به مشکلات بیکاری تحصیلکرده‌ها در استان گفت: اگر طرح‌های صنعتی و کشاورزی که در دوران دولت سازندگی برای استان در نظر گرفته شده بود، اجرا می‌شد، امروز مازندران نه تنها بیکار نداشت، بلکه می‌توانست از دیگر استان‌ها هم جوانان را جذب کند.

استاندار مازندران گفت : مازندران با احتساب درآمد حاصل از نفت رده 8  كشور و بدون احتساب درآمد حاصل از نفت رده 6  كشور را داراست و گروه كشاورزي  با25% خدمات با 57%  ساختمان ،صنعت ومعدن با  18% در بخش در آمدها نقش دارند و رقم درآمد استان 22 هزار ميليارد تومان مي باشد.

مقام عالي دولت در استان افزود: 10 درصد توليد ناخالص كشاورزي كشور11 درصد توليد گوشت مرغ كشور34 درصد توليد جوجه يك روزه كشور40 درصد توليد برنج كشور و 20 درصد پرورش آبزيان كشور در مازندران انجام مي شود.

استاندار مازندران تاكيد كرد: بر اساس برنامه چشم انداز استان مازندران مي بايست برخوردار از کشاورزي مدرن و تحول یافته با تمرکز بر محصولات زراعي، باغی و شیلات و توسعه یافته در خدمات پشتیبان گردشگري با تاکید بر گردش دريايي، طبیعت گردي پایدار و داراي جایگاه برتر در صنایع تبدیلی کشاورزي، صنایع مرتبط با منابع زیرزمینی، صنایع غذایی، نانو و زیست فناوري، نساجی، الکترونیک و صنایع بازیافت باشد كه با توجه به مشكلات موجود با برنامه هاي چشم انداز فاصله زيادي داريم.

استاندار مازندران تجهيز، نوسازي و يكپارچه سازي اراضي شالیزاری در سطح 45 هزار هکتار ، زهکشی اراضی ماندابی شالیزاری در سطح 75 هزار هکتار ،مرمت و احداث جاده بین مزارع و باغات 3 هزار کیلومتر،اجرای طرحهای کوچک تامین آب 90 میلیون مترمکعب ، پوشش انهار سنتی 1500 کیلومتر، توسعه آبیاری تحت فشار تا سطح 50 هزار هکتار، توسعه باغات در اراضی شیبدار 10 هزار هکتار و اصلاح و احیاء باغات غیراقتصادی 34 هزار هکتار را از جمله طرحها و فعالیتهای  مهم  و محوري بخش كشاورزي در مازندران اعلام كرد.

استاندار مازندران از گردشگري به عنوان يكي از پايه هاي اصلي توسعه مازندران ياد كرد و گفت : استقرار 15 شهر در کنار دریا ، برخورداری از شرایط متفاوت اقلیمی با نواحی کوهپایه ای جنگلی و کوهستانی ، رتبه اول کشوری در فراوانی مراکز پذیرایی ، وجود نقاط و روستاهای طبیعی و دست نخورده از نظر ابنیه تاریخی و چشم اندازهای طبیعی ، وجود 122 منطقه نمونه گردشگری از جمله ظرفيت هاي خوب مازندران در اين بخش است.

وي ایجاد شهرک های شن و ماسه ، توسعه اکتشافات تکمیلی مس، فلورین، سنگ آهن و زغال سنگ ، احیای شرکت زغال سنگ البرز مرکزی با توسعه ظرفيت استخراج به ميزان 800 هزار تن ،احداث كارخانه ذغالشويي ، احداث کارخانه کک سازی ، توسعه صنایع فولادی ، توسعه صنایع چوب و کاغذ ،  توسعه زیر ساخت های صادراتی، پایانه های صادراتی گل و گیاه، میوه و تره بار، ايجاد مركز تجاري برنج کشور، احداث مرکز تجارت بین الملل مازندران و توسعه حمل و نقل دریایی را از جمله برنامه بخش توسعه معادن و صنایع در مازندران اعلام كرد.

استاندار مازندران ظرفیت سد های در دست بهر ه برداری را 400 میلیون متر مکعب  ، تعداد طرح های در دست ساخت را 3 طرح گلورد ، هراز و چالوس ، ظرفیت طرح های در دست ساخت را 1020 میلیون متر مکعب ، تعداد سدهای در دست مطالعه را 10 سد و ظرفیت سدهای در دست مطالعه را 450میلیون متر مکعب اعلام كرد و گفت متاسفانه ضريب برخورداري آب شرب مازندران حتي از سيستان و بلوچستان هم پائين تراست و فقط 9 درصد آبهاي سطحي مهار مي شود.

ربيع فلاح مشكل پسماند را يكي از مشكلات اساسي استان اعلام كرد و گفت در حال حاضر کارخانه کمپوست بهشهر با ظرفیت 250 تن در روز،  نیروگاه زباله سوز ساری با ظرفیت 450 تن در روز و نیروگاه زباله سوز نوشهر با ظرفیت 200 تن در روز در حال انجام است و با انجام قراردادي كه با دانشگاه آزاد اسلامي با عنايت جنابعالي صورت گرفت با بهره گيري از تكنولوژي پلاسما طرح جديدي در اين زمينه در آمل اجراء خواهد شد استاندار مازندران ضمن تشكر و سپاس از عنايت آيت الله هاشمي رفسنجاني از ايشان براي حضور در استان و بازديد از طرحهاي در دست اقدام دعوت نمود.

7 thoughts on “نشست استاندار و مديران مازندران با آيت الله هاشمی رفسنجانی + عکس”
  1. سفر کاملا سیاسی که از توش چیزی در نمی آید .در زمان دولت سازندکی هرچه ساخت وساز بود وهرچه سرمایه کذاری با دلار 75 ریالی بوده به استانهای کرمان ویزدواصفهان رفت یادم هست مردم سوادکوه باچه امیدی برای توسعه شهرشان به استقبال سخنرانی ایشان رفتند که ایشان در سخنرانی گفتند نماینده بجنورد درکنار من هستند ایشان در اینجا سپاه دانش بود شما هم راه دارید وهم برق واین همه سرسبزی وپس به چیز دیکر نیاز ندارید اون موقع که ریس جمهور بود تفکرش در مورد مازندران این بوده حالا که…..همین آقای فلاح در آن زمان معاون وزیر کشاورزی درجنگل کاری و جنگل داری بوده اون همه شرکت بهره برداری از جنگل ونابودی آن در آن زمان کی ها بهره بردار بودند لذا خیری از ایشان به مازندران نرسید انشا ا… برای این آقایان خیر داشته باشد

  2. رفسانجانی عشقه.واقعا ادم زحمتکش و فوق العاده اییه

  3. خدا پردرت را بیامرزد که حرف دل ما را زدی جانم

  4. باعرض خیرمقدم خدمت حضرت آیه الله رفسنجانی به مازندران؛
    قابل توجه آن عده عزیزان که حرف ازاحداث مترو وانتقال آب شرق به غرب می زنند،حال جواب دهندکه چراپروژه بزرگراه ها وتونل ریلی مازندران هنوزبه بهره برداری نرسیدوتازه اعلام می کنندکه مافلان کارهاراکردیم وسایه سردارسازندگی راکمرنگ جلوه می دهند!
    آقای رفسنجانی دروقت رئیس جمهوری خودواقعاشایسته عمل کردندواگردیگران راه ایشان راادامه می دادند امروزمازندران وایرانی آبادداشتیم!!
    امیدوارم این دولت طرح های ایشان راکامل کند!!!یاحق

  5. رفتند پیش هاشمی که چی بشه – مگه رئیس جمهور روحانی نیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *