
وی افزود: در 14 دوره برگزاری لیگ برتر و سوپر لیگ بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان همیشه به دلیل مشکلات مالی دارای نوساناتی بودیم و دو سال هم نتوانستیم تیمداری کنیم تا بار دیگر کار را از زیرگروه، لیگ دسته دو و دسته یک پیگیری کردیم.
فلاح با تاکید بر اینکه تیمداری در لیگ برتر حمایت بخشهای دولتی و خصوصی را میطلبد، بیان داشت: در طی سال گذشته و سال جاری حمایت شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل را شاهد بودیم.
این مسئول با اعلام اینکه یکی از سیاستهای دولت ساخت ورزشگاهی متناسب با شرایط جانبازان و معلولان کشور است، افزود: به دلیل ورود بخش خصوصی در سالنهای ورزشی جانبازان و معلولان برای اسکان پنج روز حدود 800 هزار تومان هزینه داده و برای برای حمل و نقل هم متحمل هزینههای زیادی در این راه شدیم.
مربی تیم ملی جوانان بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان کشور گفت: شرکتها، واحدهای تولیدی و صنعتی که زیرپوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران است میتواند حمایت از تیمهای بسکتبال با ویلچر را در اختیار بگیرد.
فلاح ادامه داد: تیمهایی همانند ایثار قم، زنجان و اصفهان با هزینههای 500 تا 700 میلیون تومانی در حال تیمداری در لیگ برتر بودند و حتی بخشی از رفت و آمدهایشان با هواپیما بوده، نمایندگان مجلس در آن استان به همراه بخش خصوصی، کارخانجات و نهادهای دولتی حمایت و مساعدتهای مطلوبی به آنها داشتند.
این مسئول یادآور شد: ولی در این شهرستان جز با حمایت 50 میلیون تومانی شهرداری و شورای اسلامی شهر آمل کمک دیگر نهادها را مشاهده نکردیم.
فلاح با اعلام اینکه در طول لیگ برتر بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان در سالجاری حدود 140 میلیون تومان هزینه داشتیم که هماکنون 90 میلیون تومان بدهکار هستیم، اضافه کرد: حتی بازیکنان این تیم با توجه به کسب مقام سوم لیگ برتر بسکتبال با ویلچر در دومین حضور خود در لیگ برتر نتوانستند دریافتی خاصی از قرارداد خود داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه معلولان و جانبازان هیچ تفاوتی با افراد سالم جامعه ندارند بلکه ورزش کردن برای آنها بسیار سختتر و طاقتفرساتر است، گفت: در کشورهای پیشرفته دنیا به معلولان اهمیت بسیار زیادی میدهند ولی در شهرستان آمل که حدود 50 درصد صنعت مازندران را در اختیار دارند کارخانه و واحد تولیدی را سراغ نداریم که از تنها تیم بسکتبال با ویلچر مازندران اعلام حمایت کند.
سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان شهرداری آمل با اشاره به اینکه امسال رقابتهای لیگ برتر در دو گروه پیگیری شد، تصریح کرد: در گروه نخست با تیمهای ایثار ماهان تندیس قم، پگاه فارس و همیاری زنجان همگروه بودیم و در گروه دوم هم پیام مخابرات اصفهان، ملی و حفاری خوزستان، شهرداری اراک و پتروشیمی ایلام حضور داشتند.
رئیس انجمن بسکتبال با ویلچر منطقه سه کشور با بیان اینکه با تلاش و همکاری بازیکنان با قرار گرفتن در رده دوم گروه نخست به مرحله پلیآف صعود کرده و در این مرحله با شکست حریفمان خود را به مرحله نهایی مسابقات رساندیم، خاطرنشان کرد: در مرحله نهایی مسابقات از حساسیت بسیار بالایی برخوردار بود و حتی میتوانستیم در آن نائب قهرمان شویم.
فلاح کسب عنوان سومی در لیگ برتر را پس از 14 دوره گذشته از سوی بازیکنان نماینده آمل بیسابقه دانست و گفت: هیچ ادارهای در این شهرستان جز شورای اسلامی شهر، شهرداری و اداره ورزش و جوانان آمل حتی با نصب یا پارچه و بنر از زحمات بازیکنان معلول و جانباز در به دست آوردن این مهم قدردانی نکردند.
دبیر کمیته پیشکسوتان انجمن بسکتبال با ویلچر پیشکسوتان کشور با اشاره به وجود مطالبات بازیکنان تیم بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان شهرداری آمل، از نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی خواست تا حمایت بیشتری از این تیم داشته باشد.
فلاح با قدردانی صمیمانه از همه نهادها، ارگانها، بخشهای خصوصی، کارخانجات و واحدهای تولیدی خصوصی و دولتی که تاکنون از بسکتبالیستهای ویلچری آمل به عنوان تنها نماینده مازندران حمایت داشتند، یادآور شد: باید همه تلاشمان این باشد تا جانبازان و معلولان را از خانهنشینی درآورده به مسئله ورزش آنها توجه جدی داشته باشیم زیرا مقام معظم رهبری هم برای توجه به ورزش معلولان و جانبازان توصیههایی دارند.
سرمربی تیم بسکتبال با ویلچر جانبازان و معلولان شهرداری آمل متذکر شد: بازیکنانمان به امکانات تیمهایی همانند قم و اصفهان باختند زیرا بازیکنان شهرداری آمل حتی ویلچر مناسبی برای حضور در لیگ برتر نداشتند ولی در مقابل با بازیکنانی روبرو میشدند که ویلچر 20 میلیون تومانی زیر پا داشتند. فارس