IMG_4872
هراز نیوز به نقل از روابط عمومی شورا :  جلسه سیاست گذاری ستاد برگزاری سی وسومین سالگرد گرامیداشت حماسه اسلامی مردم آمل در ششم بهمن سال ۶۰ با حضور امام جمعه ، معاون استاندار و فرماندارویژه ،رئیس شورای اسلامی شهر، فرمانده سپاه ، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اشلامی در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر آمل برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گفت: حماسه ششم بهمن آمل روزی بزرگ و سرنوشت ساز در تاریخ این سرزمین است . چرا که مردم این دیار با جانفشانی و اهدای ۴۰ شهید دست رد بر سینه منافقان زدند و نقشه شوم آنان را نقش بر آب کردند.
خسرو ابراهیم زاده افزود: اهمیت حماسه اسلامی مردم هزار سنگر آمل زمانی روشن شد که امام خمینی (ره) در وصیت نامه الهی – سیاسی خود از آمل و مردم آن تشکر کرد.
وی با اشاره به اینکه ما مدیون خون شهدا هستیم تصریح کرد : همه مسئولین شهرستان و استان بایستی در کنار یکدیگر و با همکاری هم سالروز بزرگداشت حماسه ششم بهمن را با شکوه تر از سالهای گذشته برگزار کنند.
امام جمعه شهرستان آمل در این جلسه گفت: نسبت به شهدا دین داریم و بایستی این مراسم در شان مقام شهدا برگزار شود.
حجت الاسلام محمد علی رحمانی افزود : شهدا شان بالایی دارند و نیازی به مجالس و محافل ما ندارند . با بزرگداشت یاد و رشادتهای آنان در واقع ما بایستی از آنان درس بگیریم و قدردان آنان باشیم . نام شهدا تا ابد پا برجاست .
حجت الاسلام رحمانی با اشاره به اینکه ، منافقان نیتشان این بود تا آمل را فتح کرده و بدین وسیله سراسر کشور را به دست آورند ولی مردم آمل حرکتی انجام دادند که برای همیشه تاریخ به یادگار ماند ، اظهار داشت : شهدا رفتند و اینک ما باید ادامه دهنده راه والای این عزیزان باشیم.
معاون استاندارمازندران وفرماندار ویژه شهرستان آمل،ضمن تشکر از رئیس شورا در برگزاری این جلسه و اعضای ستاد گفت: از دستاوردهای بزرگ مردم آمل ، خلق حماسه اسلامی ششم بهمن سال۶۰ است . جوانمردان و ایثارگران آملی در نبرد با ضدانقلاب جنگیدند ودرکنار روحانیت ، نیروهای نظامی وانتظامی تلاش های شوم دشمنان نظام اسلامی را در کمتر از یک روز خنثی کردند.
غلامحسین شفیع زاده تاکید کرد: با برگزاری مراسم یادبود و بیان خاطرات حماسه ششم بهمن سال ۶۰ نسل جوان به خصوص جوانان آملی را با گذشته حداقل سه دهه قبل این شهرستان بیشتر آشنا خواهیم کرد.
شفیع زاده، با اشاره به این که حماسه ششم بهمن سرمایه ای ارزشمند است، افزود: بایست اهتمام و تلاش ارزنده ای در راستای ماندگاری این حماسه بزرگ صورت گیرد تا این دلاورمردی ها و ایثارگری ها به نسل جوان جامعه منتقل شود.
سرهنگ علی خادم فرمانده سپاه ناحیه آمل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۶ بهمن سال ۶۰ گفت: بزرگداشت سالروز حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل در واقع تعظیم و تکریم شهدا و نکوداشت آنان است . بنابراین خانواده های شهدا بایستی در این مراسم به شکل ویژه تکریم شوند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر اجرایی ستاد برگزاری حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از آنچه تا کنون به منظور برگزاری مراسم انجام شده است ، یادآور شد: هماهنگی های لازم به منظور دعوت از دکتر علی لاریجانی ریاست مجلس شورای اسلامی بعنوان سخنران مراسم انجام شده است .
محمد محمدی همچنین از همه دستگاه‌های دولتی و نهادهای خصوصی خواست تا به منظور برگزاری هرچه بهتر سالگرد این واقعه عظیم در سال جاری همت و تلاش شبانه‌روزی داشته باشند.
در شش بهمن سال ۶۰ مردم شهر هزار سنگر آمل با مقاومت در برابر گروهگ منافقین که قصد تصرف شهر را داشتند با ساخت هزار سنگر در شهر به مقابله پرداختند و در یک نیم روز حدود ۴۰ شهید تقدیم نظام اسلامی کردند.

IMG_4855IMG_4858IMG_4859IMG_4861IMG_4864IMG_4866IMG_4868IMG_4886IMG_4896

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *