هراز نیوز :از لحاظ علمی و بر اساس مقاله منتشر شده، کلسیم هنگامی که همراه مواد غذایی چرب استفاده می شود، بیشتر جذب می گردد، لذا کم کردن درصد چربی شیر از میزان جذب کلسیم آن در روده باریک می کاهد.

غذاهایی همچون قیمه، قورمه سبزی، فسنجان و آب گوشت حاوی چربی طبیعی گوشت گوسفند هستند و اگر می خواهید کلسیم کافی به بدن شما برسد، توصیه می شود به شرح ذیل اقدام نمایید:

پوست تخم مرغ که حاوی کلسیم فراوانی می باشد را بکوبید و با الک یا پارچه توری، الک کنید تا تبدیل به آرد شود، مثل آرد برنج یا آرد گندم که به هیچ وجه زبری نداشته باشد.

آن را داخل ظروف ادویه قرار دهید و همان گونه که مثلاً از زردچوبه استفاده می شود در هر بار که غذا درست می کنید یک قاشق مرباخوری از آن را هم داخل قابلمه بریزید تا همه اعضای خانواده دارای استخوان های محکم باشند و به پوکی استخوان مبتلا نشوند.

تذکر:

لازم به ذکر است استفاده از پوست تخم مرغ آب پز شده نیز بلا مانع می باشد، چرا که کلسیم پوست تخم مرغ با پختن از بین نمی رود.

گرد اوری : توانا حسن زاده آملی . عطاری بهار نارنج

3 thoughts on “تهیه کلسیم خانگی با استفاده از پوست تخم مرغ”
  1. هراز جان بهتره در زمینه طب سنتی از متخصصین دانشگاهی این رشته استفاده بشه

  2. سلام عالییییییییییییییییییییییییییییییه یه مکمل بسیار لازم برای غذاهی ما بی دلیل نیست که آفریدگار ما اون غذا چرب را داخل کلسیم جاسازی کرده!!!!!!!!معتقدم اگر عبادت خدا را میکردیم تمام غذاها زبان می گشودند واسرارشون را به ما میگفتند!!!!!!!!!!!

  3. کاش کسی میگفت که استفاده کرده از پوسته تخم مرع و خوب بوده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *