رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل در حاشیه این نشست در گفتوگو با فارس در آمل گفت: شهرستان آمل یکی از شهرهای پیشتاز مازندران در زمینه تولید، صنعت و اشتغال بوده که نزدیک به نیمی از صنعت مازندران در خود جای داده است.
محمدتقی جوادی، آمل را شهری شاخص در زمینه صادرات محصولات تولیدی و صنعتی مازندران به دیگر کشورها دانست و اذعان داشت: حدود 700 واحد صنعتی، کارخانه و مجموعه تولیدی در این شهرستان فعالیت دارند.
جوادی با اشاره به وجود چهار شهرک صنعتی فاز یک و دو امامزاده عبدالله، جمشیدآباد و بابکان یادآور شد: تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان تعطیل شده و بخش زیادی از آنها نیز به دلیل رکود اقتصادی و تحریمهای شدید موجود علیه کشورمان در مرز ورشکستگی و تعطیلی قرار دارند.
وی مشکلات بیمه تامین اجتماعی را هم از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی آمل دانست و گفت: سرمایهگذاران زیادی هم به دلیل واردات بیرویه، بالا بودن نرخ سود بانکی که به بیش از 27 درصد میرسد، ارزش افزوده هشت درصدی و رکود به فکر تعطیلی هستند چون توجیه اقتصادی در ادامه فعالیتهای خود مشاهده نمیکنند.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل متذکر شد: هماکنون بیش از 30 درصد واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان تعطیل شدند و بیش از 3 هزار کارگر در آمل از کار معلق هستند.
وی ادامه داد: مسئولان باید در زمینه حمایت سرمایهگذاران و تولیدکنندگان که چرخه اقتصاد و اشتغال کشور را میگردانند نگاه حمایتی داشته باشند.
این مسئول با اشاره به اینکه بسیاری از بانکها برخورد مناسبی با تولیدکنندگان و سرمایهگذاران ندارند، گفت: بانکها باید از واحدها و کارخانجات تولیدی که قصد تولید و ایجاد اشتغال دارند حمایت کنند.
– See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930929001521#sthash.3JtzoKPa.dpuf