سر بریده یک مار کبری 20 دقیقه پس از جدا شدن از بدنش، آشپزی را که قصد داشت سر این مار را برای طبخ یک سوپ پرطرفدار قطعه قطعه کند، نیش زد.

ریپلی نوشت: «پنگ فن»، آشپز 44 ساله چینی، یک مار «کبرای هندوچینی» را برای پختن سوپ مار که یک غذای بسیار پرطرفدار در استان گوانگ‌دونگ در جنوب این کشور است قطعه قطعه کرده بود. با وجود اینکه 20 دقیقه از جدا شدن سر مار از بدنش می‌گذشت، این کبری، بالاخره زهر خود را ریخت و پنگ فن را نیش زد و از پای در آورد. آشپز بینوا قبل از رسیدن کمک پزشکان و پادزهر با اثر کردن زهر کبری جان خود را از دست می‌دهد.

«یانگ هونگ چانگ» که 40 سال به تحقیق روی مارهای کبری پرداخته می‌گوید: تمام خزندگان حتی با گذشت بیش از یک ساعت پس از قطع سر یا اعضای بدنشان، هنوز توانایی حرکت داشته و به حیات و عملکرد اعضای خود ادامه می‌دهند. بنابراین احتمال اینکه سر این کبری همچنان زنده بوده و آشپز را نیش زده وجود دارد.

سر بریده‌مار آشپز چینی را کشت+عکس

مجموعه‌ کامل‌ «عجایب ریپلی» را در این لینک دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از دست دادی