مواد غذایی که می خوریم تاثیر قابل توجهی بر بینایی دارد. امگا ۳، ویتامین ها، رنگدانه ها و دیگر آنتی اکسیدان ها عناصر غذایی ضروری بر ای عملکرد مطلوب سلول های بینایی هستند.

مواد غذایی که می خوریم تاثیر قابل توجهی بر بینایی دارد. امگا 3، ویتامین ها، رنگدانه ها و دیگر آنتی اکسیدان ها عناصر غذایی ضروری بر ای عملکرد مطلوب سلول های بینایی هستند. اما این ترکیبات در چه خوراکی هایی وجود دارند؟

شبکیه از سلول های خاصی به شکل مخروط و تکه چوب تشکیل شده است که نور را به تکانه عصبی تغییر می دهد که توسط مغز به شکل تصویر برداشت می شود. سلول های مخروطی که در دید روز و سلول های چوبی شکل که در دید شب نقش دارند، برای عملکرد خود باید ویتامین A دریافت کنند.

ویتامین A علاوه بر اینکه برای دید شب و روز لازم است، در هماهنگی چشم با تاریکی، حفظ رطوبت کافی چشم و پیشگیری از خشکی چشم نیز نقش دارد. کمبود این ویتامین می تواند منشا مشکلاتی مانند کاهش قدرت بینایی، خشکی چشم، تسهیل ایجاد آب مروارید و استحاله ماکولای چشم ( عفونت بخش مرکزی شبکیه چشم) مرتبط با افزایش سن باشد.

مصرف منظم تخم مرغ ( به خصوص زرده)، جگر گوساله، کره، گوشت، ماهی، هویج، گوجه فرنگی،‌ زردآلو، اسفناج، کدو حلوایی، کاهو، فلفل و طالبی می تواند این نیاز بدن را تامین کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *