حسین علیزاده با بیان اینکه بنده مسئولان کشور را نه تنها در حل مشکلات موسیقی بلکه در حل موضوعات دیگر هنرمندان یک‌دست و همدل نمی‎بینم، خاطر نشان کرد: اکنون شاهد هستیم که دوستداران و دلسوزان عرصه هنر که برای پیشرفت آن تلاش می‌کنند در یک جبهه و مخالفان در طرف مقابل ایستاده‎اند و تا زمانی که چنین رویکردی باشد مشکلات رفع نخواهد شد.

حسین علیزاده با بیان اینکه بنده مسئولان کشور را نه تنها در حل مشکلات موسیقی بلکه در حل موضوعات دیگر هنرمندان یک‌دست و همدل نمی‎بینم، خاطر نشان کرد: اکنون شاهد هستیم که دوستداران و دلسوزان عرصه هنر که برای پیشرفت آن تلاش می‌کنند در یک جبهه و مخالفان در طرف مقابل ایستاده‎اند و تا زمانی که چنین رویکردی باشد مشکلات رفع نخواهد شد.

این هنرمند پیشکسوت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره رویکرد دولت یازدهم در عرصه فرهنگ و هنر خاصه موسیقی گفت: متاسفانه صدمات و کاستی‏‌های فراوان جبران‌ناپذیری طی سالیان دراز به پیکره موسیقی کشور وارد شده است که فکر نمی‎کنم تا پایان دوران چهار سال ریاست جمهوری دکتر روحانی رفع شود.

علیزاده با طرح این سوال که چرا باید بر سر راه میراث فرهنگی کشور که موجب ارتقاء، پیشرفت و جذب و گرایش جوانان به علاقمندی‎های مثبت است مانع و خلل ایجاد کنیم؟ گفت: متاسفانه تاکنون دلیل مخالفت و مانع تراشی‎ها با موسیقی به عنوان یک فرهنگ اصیل به جا مانده در تاریخ این کشور برای مردم و دلسوزان این عرصه روشن نشده است.

به گفته وی، متاسفانه در این دولت موسیقی با مشکلات فراوانی مواجه شد اما ما همچنان منتظر عنایت دولت تدبیر و امید در رفع مشکلات و هستیم.

حسین علیزاده در ادامه تور کنسرت‌هایش و حضور در استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه ایران تنها در تهران خلاصه نمی‌شود، حضور و اجرای موسیقی در استان‎های کوچک و سفر به تمام استان‎های کشور را یکی از اهداف مهم راه‌اندازی تور بداهه‌نوازی دانست.

وی با بیان این جرقه راه‎اندازی چنین توری در سطح کل کشور از دوسال پیش در ذهن من زده شد گفت: من با راه‌اندازی چنین توری تصمیم گرفتم خودم به استقبال مردم بروم؛ چرا که بیشتر کنسرت‎ها در تهران انجام می‎شود و دوستداران هنر و موسیقی در شهرستان‎ها برای حضور در این کنسرت‎ها با مشکل روبرو می‎شوند.

استقبال مردم از موسیقی چشمگیر شده است

علیزاده با اشاره علاقمندان فراوان موسیقی در سطح کشور، افزود: به یقین بافت جمعیتی، دیدگاه‎ها، تفکرات و سطح فرهنگ مردم نسبت به هنر و موسیقی تغییر پیدا کرده و علاقه و استقبال مردمی نسبت به موسیقی افزایش چشمگیری یافته است و ما این مهم را در مهمان نوازی و استقبال بی‎نظیر مردم از این تورها به عینه مشاهده کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه موسیقی باید با شکل‎های مختلف برای سلایق متفاوت اجرا شود، خاطرنشان کرد: اگر چه بیشتر کنسرت‎های موسیقی در کشور با حضور خواننده انجام می‎شود اما این تور کنسرت در استان‎ها بدون حضور خواننده و به صورت بداهه و موسیقی بی‌کلام سنتی خواهد بود.

علیزاده از اجرای کنسرت‎های موسیقی با حضور خوانندگان به ویژه خوانندگان جوان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در آینده نه چندان دور انواع کنسرت‎های موسیقی از جمله با کلام و حضور خوانندگان را در استان‏های کشور خواهیم داشت.

تمام هنر و خلاقیت در تهران خلاصه نمی‎شود

به گفته وی، استقبال و حضور پرشور مردم در کنسرت‎ها انگیزه ما را برای حضور مجدد در این شهرستان‎ها مضاعف می‎کند و ما به این موضوع مهم دست یافته‎ایم که تمام هنر و خلاقیت تنها در تهران خلاصه نمی‎شود.

خالق «به تماشای آب‌های سپید» سفر به شهرستان را موجب وحدت و همدلی بین فرهنگ ها و آداب مختلف دانست و افزود: در کشور ما همواره شعار حفظ وحدت و همبستگی داده شده اما ما در عمل و با ابزار هنر که عشق حس مشترک مردم است وحدت و همبستگی در بین فرهنگ‌ها را ایجاد کرده‌ایم.

نگاه به کلان شهر یک تفکر غلط در عرصه هنر است

وی با تاکید بر اینکه ایران، سرزمین یکپارچه و مردمانی با فرهنگ‎های اصیل و ارزشمند است، تفاوت قائل شدن در حق شهرستان‎ها و نگاه به کلان شهر را یک تفکر غلط در عرصه هنر دانست و اظهارکرد: باید از تهران پا را فراتر گذاشت و همه فرهنگ را متعلق به خود دانست و از نزدیک این فرهنگ‎ها و حس زیبای هنری را لمس کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *