دولت از خانه‌های خالی مالیات می‌گیرد

هراز نیوز :رئیس کل سازمان امور مالیاتی از تصویب اصلاحیه قانون مالیات بر خانه‌های خالی در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: سازمان امور مالیاتی منتظر دریافت این اصلاحیه است تا آن را اجرا کند.

علی عسکری در گفت‌وگو با ایرنا، درباره مالیات خانه‌های خالی گفت: براساس این اصلاحیه مالیات از خانه‌ها براساس مدت زمان خالی بودن دریافت می‌شود.
وی اظهار داشت: بر همین اساس نرخ مالیات خانه‌هایی که یک، دو و یا سه سال خالی باشد به نسبت مدت زمان متفاوت خواهد بود.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: پس از ابلاغ این اصلاحیه خانه‌های خالی باید شناسایی و از آنها مالیات دریافت شود اما هم اکنون قانونی در این زمینه وجود ندارد.
عسکری ادامه داد: پس از ابلاغ این اصلاحیه هماهنگی‌هایی با شهرداری‌ها و سایر بخش‌ها انجام می‌شود تا بتوانیم این امر را اجرایی کنیم.
وی درباره دریافت مالیات بر ارزش افزوده از خودرو نیز گفت: براساس فرمول قیمت‌گذاری خودرو 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده از قیمت تمام شده دریافت و یا به عبارتی معادل هشت درصد به قیمت تمام شده افزوده می‌شود.
عسکری درباره دریافت مالیات از خودروهای وارداتی اظهار داشت: برای خودروهای وارداتی 8 درصد ارزش اظهار گمرکی به عنوان مالیات دریافت می‌شود.
عسکری از وصول بدهی مالیاتی از پرونده سه هزار میلیارد تومانی تا قبل از سال 89 خبر داد و گفت: البته مالیات پس از 89 همچنان در حال رسیدگی و برخی از پرونده‌ها در مرحله تشخیص است.
وی تصریح کرد: البته پرونده برخی از شرکت‌ها نیز در مراحل قطعی قرار دارد و اخیرا با دادستانی کل کشور هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا پرونده نهایی و مالیات وصول شود.

3 سال حبس، مجازات قاتل ستار بهشتی
قاتل ستار بهشتی به سه سال حبس، دو سال اقامت اجباری در برازجان  و 74 ضربه شلاق محکوم شد. گیتی پورفاضل- وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی- در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن  اعلام این خبر و انتقاد  از حکم صادر شده، گفت:  با توجه به اینکه اولیای دم ستار بهشتی معتقد بودند قتل فرزندشان از سوی مأمور پلیس فتا از نوع عمدی بوده است، از پیگیری پرونده با اتهام قتل شبه‌عمد و به تبع آن از دریافت دیه انصراف دادند. ستار بهشتی کارگر وبلا‌گ‌نویسی بود که در آبان 91 در بازداشتگاه پلیس فتا کشته شد و پس از آن پرونده‌ای در این زمینه در شعبه یک بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران باز شد.

توصیه احمد خاتمی به مدافعان رفع حصر
آیت‌الله «سیداحمد خاتمی»، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: فتنه‌گران اگر به گناه خود اعتراف کنند، رأفت نظام شامل حال‌شان خواهد شد. به گزارش ایسنا، او افزود: بهتر است افرادی که برای رفع حصر تلاش می‌کنند، آنها را به اعتراف و قبول گناه ترغیب کنند.

جوابیه کوچک‌زاده به یک خبر
مهدی کوچک‌زاده، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به یکی از خبرهای ستون دیگه چه خبر با عنوان «عصبانیت عضو گروه پایداری از ناطق نوری»، جوابیه‌ای برای روزنامه ایران ارسال کرد. در این جوابیه آمده است: «اولاً با به کار بردن واژه «عصبانیت» در مورد بنده، قیاس به نفس فرموده و ناخواسته عصبانیت خودتان را از حقایقی که در نامه اینجانب خطاب به آقای ناطق بیان شده، برملا ساخته‌اید. ثانیاً اینجانب قریب به دو سال است به خواست و اراده خودم با دوستان عزیزم در جبهه پایداری، همکاری تشکیلاتی ندارم و طبعاً عضو این جبهه محسوب نمی‌شوم و این مطلب بارها در رسانه‌های همفکر شما برای سوءاستفاده‌های حزبی علیه این جبهه و اینجانب مطرح شده است و اکنون نیز برای اغراض سیاسی‌تان علی‌رغم علنی بودن این عدم عضویت در تیتر خبرتان به دروغ مرا عضو این جبهه با به کار بردن لفظ «گروه» قلمداد می‌کنید که برایتان آرزوی شفای روحی دارم.
ثالثاً من در نامه‌ام نه تنها درخواستی از قوه قضائیه برای رسیدگی قضایی به (به قول شما) «اتهامات رئیس دولت قبل به ناطق» نکرده‌ام، بلکه به آقای ناطق که این کار بیهوده را انجام داده‌اند، بنا به فرمایش خودشان و به استناد قول وکیل آقای ناطق، این مسیر را بی‌حاصل و تعلیق به محال نمودن روشن شدن ابهاماتی دانسته‌ام که در مورد وضع مالی و وضع زندگی ایشان در جامعه مطرح است.»

میرکاظمی: معاونانم را با دکتر چک می کردم
مسعود میرکاظمی وزیر نفت دولت احمدی نژاد و نماینده فعلی مجلس میهمان برنامه تلویزیونی « شناسنامه» بود. حضور میرکاظمی در تلویزیون در شرایطی است که بحث های مختلفی در خصوص آلوده بودن بنزین های تولید داخل در زمان وزارت او و سوآپ نفت در باره وی مطرح است و موضوع بنزین های آلوده منجر به شکایتی از او شده است.
برنامه شناسنامه فرصتی شد برای این وزیر دولت احمدی نژاد تا از عملکرد خود دفاع کند. او در باره اینکه گفته می شود در زمان مدیریت شما در وزارت نفت در کمتر از یک سال بیش از 250 مدیر ارشد را تغییر داده اید، گفت: مدیران نفت تعداد زیادی از کسانی بودند که سن بالایی داشتند و در سن بازنشستگی بودند و عده ای هم پرونده داشتند و بعضی ها را استعلام کردیم و من از نیروهای جوان تحصیل کرده استفاده کردم. به گزارش ایرنا او افزود: من معاونان را از نظر اخلاقی با آقای دکتر چک می کردم و اگر وی نمی پذیرفت معاون دیگری را معرفی می کردم یکی از دلایلی هم که دو- سه هفته مسؤولیت را نپذیرفتم درباره همین مسائل بود زیرا اعتقاد داشتم اختیار وزیر باید به گونه ای باشد که وی بتواند پاسخگو باشد.

 
اوباما عقب‌نشینی کرد داعش تروریست است نه نماینده سنی‌‌ها
دولت آمریکا با صدور دستور حمله به گروهک داعش به بی‌ربط بودن ادعای یک ماه پیش خود اذعان کرد.
دولت آمریکا ماه گذشته به هنگام تشدید تحرکات تروریستی گروهک داعش در منطقه موصل به جانبداری و مظلوم‌نمایی به نفع این تروریست‌های وحشی پرداخته و مدعی شده بود آنها نماینده گروه‌های اهل سنت هستند که از رفتار سرکوبگرانه و فرقه‌گرایانه(!) دولت عراق ناراضی هستند و دولت عراق باید سیاست‌های خود را تغییر دهد. این موضع دولت آمریکا در حقیقت واکنشی از سر انفعال به انتخابات عراق و پیروزی مجدد اسلامگرایان همسو با ایران بود و کاخ سفید بدین ترتیب می‌کوشید با دور زدن نظر رسمی مردم عراق، منتخبان ملت عراق را تحت فشار قرار دهد.
اما اکنون یک ماه پس از آن موضع‌گیری، باراک اوباما ضمن صدور دستور حمله موردی به مواضع داعش، آنها را «تروریست‌هایی با اقدامات وحشیانه و در حال نسل‌کشی» توصیف کرد. اوباما با ادعای اینکه «ایالات متحده به کمک هزاران نفر تحت محاصره داعش می‌رود» دستور حملات هوایی را صادر کرد و گفت: داعش خواستار نابودی سیستماتیک اقلیت‌های مسیحی و دیگر گروه‌های اقلیت در شمال عراق شده که این مسئله یک نسل‌کشی است. امروز آمریکا آماده کمک است، اگرچه آمریکا نمی‌تواند و نباید در هر بحرانی از جهان دخالت کند اما باید زمانی که مردم بی‌گناه در معرض خشونت گسترده هستند، وارد عمل شود.
اوباما گفت: برای توقف پیشروی‌ها در اربیل من به ارتش اجازه حمله به کاروان‌های تروریست‌های گروه داعش که به نظر می‌رسد به طرف شهر حرکت می‌کنند را صادر کردم. ما همچنان گوش به زنگ باقی می‌مانیم و اقدامات دیگر را صورت خواهیم داد. این گروه اقداماتی وحشیانه بر ضد اقلیت‌ها از جمله مسیحیان و ایزدی‌ها انجام داده است و گزارش‌ها از اعدام‌های دسته‌جمعی خبر می‌دهد.
او همچنین گفت عراقی‌ها رئیس‌جمهور و رئیس پارلمان را انتخاب کرده‌اند و اکنون باید جریان انتخاب نخست‌وزیر پیش برود و جلوی گروه‌های تروریستی را بگیرد.
در همین حال صدای آمریکا از قول جان کری گفت: «برای همه کسانی که نیاز به هشدار دارند، این هشدار همین است، داعش از جانب سنی‌ها نمی‌جنگد، داعش برای یک عراق قوی‌تر نمی‌جنگد، داعش برای تقسیم عراق و ویرانی عراق می‌جنگد. آقای کری گفت: داعش هیچ چیزی به کسی جز هرج و مرج، پوچ‌گرایی و قتل بی‌رحمانه وعده نمی‌دهد.»
مواضع اخیر آمریکا نشان می‌دهد که دولت آمریکا در اعمال فشار بر منتخبان عراق بی‌سرانجام مانده و نتوانسته از داعش به عنوان حربه فشار و تظاهر به حمایت از سنی‌ها استفاده کند.
پیش از این اظهار نظری از هیلاری کلینتون منتشر شده بود مبنی بر اینکه داعش ساخته و پرداخته آمریکاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *