آیت‌الله نوری‌همدانی، وهابیت را به مناظره فراخواند

آیت‌الله نوری‌همدانی در پیامی به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع(ع) با محکوم کردن این عمل جنایتکارانه، از وهابیت برای مناظره براساس منطق دعوت کرد.

دولت ایران به خاطر مذاکرات خودکشی نمی‌کند
«دولت ایران ترجیح می‌دهد مذاکرات هسته‌ای شکست بخورد تا اینکه خود را به خودکشی متعهد کند».
پایگاه خبری تحلیلی آمریکایی موسوم به لوبلاگ در تبیین تحلیل فوق، دسترسی به توافق هسته‌ای میان ایران و غرب را دور از انتظار توصیف کرد و نوشت: دولت آمریکا می‌گوید مصمم است از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ممانعت به عمل آورد. در این میان می‌تواند دو منطق وجود داشته باشد. نخست؛ ایران مصمم به دستیابی به سلاح هسته‌ای است و هرچه زودتر باید مانع تولید مواد مورد نیاز برای ساخت سلاح هسته‌ای در این کشور شد. دوم، ایران نمی‌خواهد سلاح هسته‌ای تولید کند و می‌توان برای همیشه نیز امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای را برای ایران از بین برد.
لوبلاگ تصریح کرد: اگر منطق غرب براساس تصور نخست باشد، جایی برای مذاکره با ایران وجود ندارد زیرا ایران از سال 2003 نشان داده که به دنبال دست کشیدن از فعالیت‌های هسته‌ای خود نیست. به این ترتیب آمریکا و اروپا باید حضوری 100 ساله در ایران داشته باشند که مطمئن شوند ایران همه تأسیسات هسته‌ای‌اش را از بین برده است اما اگر مبنای منطق غرب تصور دوم باشد، آنگاه سیاست منطقی این است که با ایران مذاکره کنیم تا شانس هسته‌ای شدن ایران را به حداقل برسانیم. این به معنی افزایش نظارت‌ها بر برنامه‌های هسته‌ای ایران و محدود کردن برنامه‌های هسته‌ای این کشور است.
شواهدی که تا امروز در دسترس است نشان می‌دهد که آمریکا و اروپا تصور دوم را مبنای منطق خود قرار داده‌اند اما نتایجی که به دنبال آن هستند بین اهداف ناشی از فرضیه اول و دوم در نوسان است. آنها می‌خواهند ایران تعداد سانتریفیوژهای خود را کاهش دهد و به دنبال توسعه سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر هم نباشد. نتیجه‌ای که می‌توان آن را نتیجه هیبریدی نامید.
لوبلاگ با اشاره به باج‌خواهی غرب نوشت: آنها می‌خواهند تأسیسات هسته‌ای ایران به طور کامل برچیده شود. از سوی دیگر دولت ایران نیز ترجیح می‌دهد مذاکرات هسته‌ای به شکست برسد تا اینکه خود را به یک خودکشی سیاسی متعهد کند. در چنین شرایطی آنچه لازم است بازبینی منطق آمریکا و اروپا در مورد ایران است. معاهده‌های بین‌المللی و پیمان منع اشاعه هسته‌ای و پروتکل الحاقی دست آژانس را برای تأیید ماهیت صلح‌آمیز این برنامه‌ها باز می‌کنند.
لوبلاگ نوشت: مردم آمریکا نشان دادند که در پرونده سوریه به شدت مخالف درگیر شدن آمریکا در جنگی دیگر هستند و مقامات کاخ سفید نیز باید این نکته را درک کنند.

واکنش وزارت کشور به گشت‌های موتوری ارشاد
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور به گروه‌هایی که بدون مجوز و به صورت سازمان یافته اقدام به «امر به معروف» و «نهی از منکر» می‌کنند، اعلام کرد فعالیت‌هایشان را از مجرای قانونی دنبال کنند. روح‌الله جمعه‌ای درباره گشت‌های موتوری انصار حزب‌الله برای امر به معروف و نهی از منکر در خیابان به تدبیر گفت: از نظر وزارت کشور هر تجمع و اقدامی که بدون مجوز و فراتر از قانون انجام شود، مورد تأیید نیست. از مراجع ذیربط هم انتظار می‌رود با این اعمال برخورد قانونی کنند. او ادامه داد: تذکرهای لازم به انصار حزب‌الله درباره تذکر دادن به مردم داده شده است. انصار حزب‌الله مجوز ایجاد و اعزام گشت‌های موتوری ارشاد برای تذکر دادن به مردم در خیابان را ندارد. نهادهای انتظامی کشور به اندازه کافی قدرت دارند که بتوانند قانون رسمی را اجرا کنند.

هدیه درخواستی خبرنگاران از اژه‌ای
خبرنگاران حاضر در نشست مطبوعاتی روز گذشته غلامحسین محسنی اژه‌ای، از وی خواستند به عنوان هدیه روز خبرنگار برای آزادی «صبا آذرپیک» تلاش کند. خبرنگاران با اشاره به تمدید سه باره قرار بازداشت او خواستار تبدیل قرار بازداشت به وثیقه و آزادی وی شدند. دادستان کل کشور هم که نسبت به دلیل تمدید قرار بازداشت وی ابراز بی اطلاعی می کرد در عین حال قول داد با بازپرس پرونده صحبت و موضوع را پیگیری کند.

اشتیاق ژرمن‌ها به تجارت با ایران
روزنامه «وال‌استریت‌ژورنال» با اشاره به اشتیاق شرکت‌های آلمانی برای بازگشت به ایران، نوشته است که برخی شرکت‌ها، روابط اقتصادی با ایران را از سر گرفته‌اند. به نوشته این روزنامه، در حال حاضر برخی از شرکت‌های آلمانی نظیر شرکت «بوش» شروع به امضای قراردادهای تجاری با ایران کرده‌اند. این گزارش با تأکید بر این که «وقتی ممنوعیت‌ها را بردارند، بازار منفجر می‌شود» نوشت: با وجود آن‌که بسیاری از شرکت‌های آلمانی فرصت‌هایی را در بازارهای ایران می‌بینند، اما از بیم لطمه خوردن به روابطشان با امریکا، از اظهار نظر عمومی در این رابطه، اجتناب می‌کنند.

رفع توقیف قانون تذکر به کیهان و وطن امروز
رئیس شورای سیاستگذاری روزنامه قانون از حکم رفع توقیف این روزنامه خبر داد. «علیرضا نیکویی» به ایلنا گفت: طبق حکمی که از سوی شعبه 76 دادگاه کیفری به ما ابلاغ شده، مدیرمسئول این روزنامه به پرداخت جزای نقدی 50 میلیون ریالی محکوم شده است. وی ابراز امیدواری کرد «قانون» اوایل شهریور به دکه‌ها برگردد. گفتنی است در جلسه روز گذشته هیات نظارت بر مطبوعات به «وطن امروز» و «امید جوان» به استناد قانون مطبوعات و به «کیهان» به استناد مصوبات شورای عالی امنیت ملی تذکر داده شد. هم چنین موضوع کاریکاتور مندرج در روزنامه آرمان نیز بررسی و توضیحات مدیر مسئول این نشریه استماع شد اما نهایتاً به دلیل شائبه توهین به مقاومت مردم فلسطین، این روزنامه مستحق تذکر دانسته شد.

تابناک از دسترس خارج شد
سایت تابناک منتسب به محسن رضایی  از دسترس خارج شد.به گزارش ایران از بعد از ظهر دیروز امکان دسترسی به این سایت مقدور نبود.دلیل این رویداد اعلام نشده اما پیامک هایی مبنی بر فیلتر این سایت منتشر شده است. محمدصادق عرب درباره علت فیلترینگ سایت خبری تابناک گفت: براساس اطلاعات واصله این سایت گویا با شکایتی که پیرو درج انتقاد یکی از مراجعه کنندگان به پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانه‌ای داشته است و دستور آقای گودرزی سرپرست دادسرای جرائم رایانه‌ای مسدود شده بود.

وی یادآور شد: رسیدگی به شکایات علیه رسانه ها در صلاحیت دادسرای فرهنگ و رسانه و دادگاه مطبوعات است و صدور دستور قضایی از جانب دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای باعث تعجب است که البته این مطلب در مواجهه حضوری با آقای گودرزی به ایشان گوشزد شده بود اما متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت.

پادرمیانی بروجردی برای ملاقات‌های تاجزاده
دختر و خواهر مصطفی تاجزاده با وی دیدار کردند. فخرالسادات محتشمی‌پور در صفحه فیس بوک خود از پا درمیانی علاءالدین بروجردی برای انجام این ملاقات خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *