معاون فرماندار آمل گفت: زباله‌های روستایی در حاشیه‌ راه‌ها و جاده‌ها رها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، سیدجعفر رسولی در کارگروه پسماند این شهرستان با اشاره به اینکه بخشداران باید بر روند جمع‌آوری زباله‌های روستایی نظارت داشته باشند، یادآور شد: بخشداران باید بر جمع‌آوری و دپوی صحیح زباله‌های روستایی نظارت داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید آماری از وضعیت جمع‌آوری زباله‌ها ارائه شود، گفت: باید دید چه تعداد زباله‌ روستایی در این شهرستان جمع‌آوری نمی‌شود.
رسولی با اعلام اینکه نظارت دقیق و آمارگیری موجب می‌شود بتوان به خوبی این امر را ساماندهی کرد، یادآور شد: بیشتر زباله‌ها در حاشیه خیابان‌ها و جاده‌ها رها شده که عمدتا دلیل آن نبود نظارت بر نحوه جمع‌آوری و دپوی این زباله‌ها است.
وی با اشاره به اینکه عمده این زباله‌هایی که در حاشیه شهرها رها شده زباله‌های روستایی است، تاکید کرد: اگر چه تعداد روستاها متخلف زیاد نیست، اما همین تعداد اندک نیز باید نظارت شوند.
معاون فرماندار آمل با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع در این امر محل تخلیه‌ این زباله‌ها است، افزود: شاید این زباله‌ها از شهرها جمع‌آوری شود اما در مکان‌های تعیین شده دپو نمی‌شود.
این مسئول با اعلام اینکه باید فکری نیز به حال زباله‌های ساختمانی در این شهرستان شود، گفت: نبود مکان خاصی برای تخلیه این زباله‌ها نیز به انباشت آن در حاشیه شهرها کمک کرده است.
رسولی با اشاره به اینکه در امر مردم و شهروندان مقصر نیستند چون هنوز نتوانسته‌ایم مکان مشخصی برای این امر تعیین کنیم، یادآور شد: افزایش ساخت‌وساز در روستاها به افزایش این پسماندها کم کرده است.
وی با انتقاد از اینکه زمین موردنیاز برای این امر هنوز تحویل نشده، خواستار رفع مشکلات موجود بر سر تعیین فضای مناسب برای دپوی زباله‌های ساختمانی این شهرستان شد.

علی محمد دعاگو بعدازظهر امروز در کارگروه پسماند این شهرستان با اشاره به اینکه این شهرستان از نداشتن مکان تخلیه فاضلاب‌های شهری و نخاله‌های ساختمانی رنج می‌برد، اظهار داشت: وجود زباله‌ها چهره شهر را نازیبا کرده است.
وی با بیان اینکه در هرجا که نازیبایی ناشی از زباله وجود داشته باشد متولی آن محیط‌ زیست است، بیان داشت: وجود زمین‌های مناسب برای تخلیه زباله‌های ساختمانی از نیازهای اصلی شهروندان است.
دعاگو با تاکید بر اینکه بخشداران باید روند نظارتی خود بر زباله‌های روستایی را تقویت ببخشند، تصریح کرد: افزایش زباله‌ها در حاشیه شهرها نشان می‌دهد بخشی از جمع‌آوری زباله‌ها به خوبی انجام نمی‌شود.
این مسئول با اعلام اینکه این مشکلات را باید دسته‌بندی کنیم، گفت: باید برای مدیریت زباله‌ها در روستا نیز برنامه‌ریزی داشته باشیم.
رئیس اداره محیط‌ زیست آمل با انتقاد از وضعیت زباله‌ها در کنار راه‌ها و جاده‌ها اصلی تصریح کرد: سه راه واسکس، سه راه سرخ‌رود و جاده اصلی آمل و بابل نیز جمله محورهایی است که با انباشت زباله مواجه است.
وی با بیان اینکه متولی جمع‌آوری زباله‌های جاده‌های اصلی راه و ترابری است، افزود: باید نظارت مستمر بر جمع‌آوری زباله‌ها صورت گیرد و یا دفعات جمع‌آوری این زباله‌ها افزایش یابد.
دعاگو با اشاره به اینکه در این بخش باید وضعیت پیمانکاران مشخص شود، گفت: نظارت‌ها در این حوزه باید افزایش پیدا کند.
معاون شهردار آمل نیز با اعلام اینکه شهرداری برای تامین زمین‌های موردنظر برای تخلیه زباله‌ها آمادگی دارد، خاطرنشان کرد: آب منطقه‌ای باید زمین‌ها مورد نظر را تایید کرده و این زمین‌ها را در کمترین زمان ممکن در اختیار شهرداری قرار دارد.
علی علیزاده با بیان اینکه در گذشته نیز زمین به این بخش اختصاص یافته بود، اما با معارض‌هایی همراه بوده، گفت: باز هم آمادگی برای همکاری در این مجموعه از سوی شهرداری وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه پیمانکاران شهرداری به موقع و در زمان مناسب اقدام به جمع‌آوری زباله‌ها می‌کنند، اذعان داشت: کمترین مشکل در حوزه در شهر آمل وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *