هراز نیوز : سرپرست فرمانداری ویژه آمل بااشاره به اینکه صنعتگران و تولیدکنندگان شهرستان آمل 50 درصد صنعت و تولید استان را به دست دارند خاطر نشان کرد : این میزان تولید حمایت و همکاری بانکها و دستگاههای خدماتی را می طلبد.

رسولی در نشست بررسی وضعیت صنعت و تولید شهرستان آمل با بیان اینکه در ابتدای هدفمندی یارانه ها اگر حمایت از بخش صنعت انجام نمی گرفت و در پی آن فعالیتهای صنعتی کاهش پیدا می کرد گفت : این حمایت ها از سوی مدیران بانک ها صورت گرفت.

سرپرست فرمانداری آمل همچنین بیان داشت : وقتی آمارها حاکی از آن است که 50 درصد صنعت و تولید استان در آمل قرار دارد پس طبیعی است که 50 درصد مشکلات نیز  در اینجا احساس شود، در نتیجه بهتر است به جای توقف فعالیت واحدهای تولیدی مشغول به کار، فرصتی در اختیار آن ها قراردهیم تا معوقات خود را پرداخت کنند.

وی با اشاره به نام گذاری سال 93 به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری تاکید کرد : باوجود برخی مشکلات، مطالبات بانکی، تاخیر در پرداخت عوارض و فیش های بانکی، باید تلاش کنیم تا با حمایت بانکها و دستگاههای خدمات رسان از توقف واحد های تولیدی فعال جلوگیری شود.

ولی‌الله چلابی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آمل با بیان اینکه سرمایه در گردش عمده‌ترین و مهم‌ترین مشکل واحدهای صنعتی استان و این شهرستان است، گفت :باید در این زمینه راهکارهای اساسی اندیشیده شود تا این مشکل آنها برطرف شود.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی آمل خاطرنشان کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است باید در جهت کاهش نرخ بیکاری، رشد تولید و اقتصاد کشور و ایجاد اشتغال کوشا باشیم.

احمدی با بیان  اینکه 237 واحد صنعتی و تولیدی در شهرک‌های صنعتی این شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: باید با آمارگیری و بررسی لازم از درصد واحد های تولیدی فعال مطلع شویم.

مدیر شهرک صنعتی امامزاده عبدالله(ع) آمل در ادامه این نشست بااشاره به اینکه وقتی تورم کشورمان سالانه 30 درصد بالا می‌رود باید سرمایه در گردش نیز نرخ صعودی به خود گیرد، خاطرنشان کرد: بحث دیون و معوقات واحدهای تولیدی و صنعتی نیز از دیگر بحث‌های عمده‌ای است که بانک‌ها باید در این خصوص همکاری لازم را با سرمایه‌گذاران داشته باشند.

تقی اسماعیلی رئیس شعبه مرکزی بانک تجارت آمل با اعلام اینکه به هیچ وجه موافق بسته شدن شرکت‌ها و واحدهای صنعتی مشغول به کار نیستیم، گفت: چراکه مسدود شدن فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی موجب بیکاری می شود و در پی آن معضلات اجتماعی و اقتصادی به بار می آید.

رئیس شعبه مرکزی بانک تجارت آمل با اعلام اینکه ایجاد بانک خصوصی بالاترین ضربه را به سیستم بانکی کشور وارد کرد، بیان داشت: به نظرم بانک‌ها به دنبال دریافت سود از مشتریان هستند و مخالف ایجاد این بانک‌های خصوصی در سیستم بانکی هستم.

فرضعلی اسدی رئیس شعبه مرکزی بانک کشاورزی آمل نیز در این جلسه بیان داشت: بانک کشاورزی آمل پنجمین شعبه کشور از لحاظ مانده مطالبات است.

سیداحمد ساداتی کوهستانی رئیس حوزه شعب بانک ملت آملبا تاکید بر اینکه آمل به تنهایی یک سوم مطالبات بانکی استان را دارد، تصریح کرد :با استعلاماتی که گرفته شد شاهد افرادی هستیم که اعلام ورشکستگی دارند ولی حدود ده ‌هزار میلیارد ریال معوقه به بانک‌ها دارند.

ساداتی کوهستانی با اعلام آمادگی بانکها در جهت همکاری و حمایت از تولید و صنعت ابراز امیدواری کرد : افراد و سرمایه‌گذارانی را نیز در این شهرستان داریم که با توجه به وضعیت موجود و شرایط بحرانی فعالیت خوبی دارند و اقساط خود را به موقع پرداخت می‌کنند. پس وظیفه ماست که به این افراد در حین مشکلات رسیدگی کنیم.

همچنین در این نشست رئسای بانکها با ذکر اینکه  برخی سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع با توجه به توان مالی که دارند معوقاتت بانکی‌شان را پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کردند : اما ما آماده ارایه هرگونه همکاری و مساعدت با مشتریانی که بخواهند ایجاد شغل کرده و اقساط خود را بپردازند، هستیم.

لازم به ذکر است : در این جلسه مقرر شد کمیته ای با حضور نمایندگان فرمانداری، اطلاعات، بانکها و دستگاههای خدمات رسان چون آب، برق و گاز تشکیل و وضعیت واحدهای تولیدی،  معوقات بانکی و چگونگی فعالیت آنها را بررسی کند.

فائزه سلیمی، هرازنیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *