از سرباری یک رزمنده تا مجاهدان اتوکشیده و واکس زده
مراسم نکوداشت دکتر محمد هادی ایازی معاون سابق اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران که عصر دیروز در تالار وحدت تهران برگزار شد ، با حاشیه های جالبی همراه بود.
به گزارش “تهران سما” ، بسیاری از مقام های شهری، کشوری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر بهداشت، شهردار تهران و هنرمندان، فرهیختگان، اندیشمندان، پیشکسوتان جامعه ورزشی، اساتید دانشگاه و چهره های فرهنگی کشور دراین مراسم حضور داشتند.
سعید سهیلی کارگردان سینما یکی از سخنرانان این مراسم بود. وی سخنرانی خود را با سخنی درباره کلاشان که با تشدید تلفظ کرد آغاز نمود. وی گفت که این جملات ارتباطی به تکریم دکتر ایازی ندارد اما بی ارتباط هم نیست اگر خواستید آخر سخنرانیم یاد آوری کنید تا ربط آن را بگویم که آخر سخنرانی فراموش کرد.
وی از دوستی خود در دوران جوانی و نوجوانی با آقای ایازی و قالیباف در مشهد گفت. این عضو جامعه هنری در سخنان خود به شوخی و برای خنده و لطیف تر شدن سالن گفت: بنده نظم پذیر نبودم و به همین دلیل ما شدیم سربار جامعه و دوستان شدند سردار. سهیلی در ادامه صحبت های خود به خاطرات همکاری اش با دکتر قالیباف و ایازی اشاره کرد و گفت: در سپاه مشهد که بودیم در ساختمانی کار می کردیم که اتاق ما روبروی اتاقی بود که نیروهای ایازی کار می کردند و من از همه بدم می آمد ولی نمی دانم چرا همیشه به آقای ایازی به دیده احترام می نگریستم ایشان همیشه هم خود و هم نیروهایش اتو کشیده و واکس زده بودند در حالیکه ما با اسپرت سر کار می آمدیم وهمین شد که آنها شدند سردار و ما سربار جامعه.
کارگردان ایرانی در ادامه به نظم ناپذیری و دیسیپلین گریزی خود نیز اشاره کرد و گفت: در کمیته مشهد که بودم صحبت از لباس رسمی شد گفتم خداحافظ، به سپاه رفتم مدتی بعد عده ای از سپاه تهران آمدند و گفتند پوتین بپوشید و لباس اتو کنید گفتم خدا حافظ و به حوزه هنری تهران آمدم روز دوم کاری هنگام ورود ساعت کارت زنی را دیدم و در نتیجه عطای حوزه را به لقایش بخشیدم.
سهیلی در بخش دیگری از سخنان خود به هنرش در انتقاد کردن اشاره کرد و گفت: من زبانم برای تعریف کردن بند می آید ولی در انتقاد کردن و بد گفتن از همه، سابقه بسیاری دارم و اگر به من گفته بودند از این دوستان بد بگو خیلی برایم راحتتر بود و طولانی تر صحبت می کردم.
وی گفت : مشهد انسانهای بزرگی دارد و ما مشهدی ها نمی توانیم از خودمان تعریف کنیم. اخوان ثالث، دکتر قالیباف، دکتر ایازی، شهید حسن زاده، دکتر قاضی زاده هاشمی، خداداد عزیزی، داریوش ارجمند همه مشهدی هستند. ای کاش مشهدی نبودم تا از اینها تعریف می کردم.
بر اساس این گزارش کف برای وزیر ارشاد دولت نیز در این مراسم حاشیه ساز شد. ابتدای این مراسم مجری در هنگام معرفی از حضار خواست تا برای جنتی دست بسیار بلندی بزنند.
زمانی که مجری بار دیگر نام علی جنتی را برای سخنرانی قرائت کرد کف و دست حضار بیشتر از دیگران طولانی تر شد.
علی جنتی از اینکه شهرداری تهران زیر گذر چهار راه ولیعصر(عج) را تبدیل به مغازه های بوتیک ،که قیمت های بالایی هم دارند ، نکرده آن را نشانه توجه ویژه شهرداری تهران به مقوله فرهنگ دانست.
بسیاری از حضار و سخنرانان در مراسم از ایازی به عنوان مدیری خاکی و متواضع یاد می کردند به طوری که وزیر بهداشت نیز از او به عنوان مدیری معتدل که همیشه اعتدال را پیشه کار خود می کند یاد کرد.
نام تالار وحدت از دیگر مسائلی بود که در این مراسم مطرح شد، به طوری که وزیر بهداشت در ابتدای سخنرانی خود گفت: من از نام این تالار خوشم می آید. نام این تالار وحدت است و امیدوارم همه ایران مانند تالار وحدت باشد زیرا که در سایه وحدت است که جامعه پیشرفت می کند.
مجری برنامه به احیای سینمای آزادی اشاره کرد و گفت: روزی در خدمت دکتر قالیباف بودم ،گفتم مجموعه های فرهنگی مانند تالار وحدت کم داریم، بعد دکتر قالیباف گفت چرا نمی توانیم بسازیم؟ مدیریت نداریم یا بودجه نداریم؟ که بعد خودشان گفتند عرضه نداریم و دو روز بعد کار احیای سینما آزادی شروع شد و احمد رضا درویش در این زمینه گفت کار سینمای آزادی کمتر از فتح خرمشهر نبود.