به منظور اجرا و اعمال نرخ های جدید سود سپرده های بانکی تمامی بانک های خصوصی و دولتی از فردا اقدام به افتتاح سپرده با سود ۱۰ الی ۲۲ درصدی می کنند.
به گزارش هراز به نقل از تسنیم، افزایش نرخ سود سپرده های بانکی طی ماه های اخیر توسط بانک های خصوصی و دولتی علاوه بر اینکه توانست حجم عظیمی از نقدینگی را به سمت سیستم بانکی هدایت کند موجب اثرات منفی در بازار سرمایه شد.

همین امر موجب شد تا وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی برای جلوگیری از نوسان نزولی بازار سهام وارد عمل شوند و ترمز افزایش بی سابقه نرخ سود سپرده های بانکی را بکشند.

در همین ارتباط سیف طی روزهای اخیر جلسه ای با بانکداران خصوصی ودولتی برگزار کردو از آنها خواست با توافق یکدیگر نرخ سود سپرده ها را کاهش دهند و همین هم شد و بانکداران تصمیم گرفتند نرخ سود سپرده های بانکی را به ۱۰ الی ۲۲ درصد کاهش دهند.

در پی تصمیم بانک‌داران دولتی و خصوصی برای کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی بناست بانک‌داران از فردا شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه نرخ‌های جدید را در شعب خود اعمال کنند.

بر اساس تصمیم جدید بانک‌های دولتی و خصوصی، نرخ سود سپرده‌های روزشمار و کمتر از سه ماه ۱۰ درصد، سه تا شش ماه ۱۴ درصد، شش تا ۹ ماه ۱۶ درصد، بیش از ۹ ماه تا کمتر از یک سال ۱۸ درصد و سپرده‌های یک سال ۲۲ درصد تعیین شده است.

این تفاهم بانک‌داران دولتی و خصوصی پس از آنکه به تأیید بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار رسید و توسط عبدالناصر همتی رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی به‌منظور اجرا از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه به مدیران بانک‌های دولتی ابلاغ شد.

شورای هماهنگی بانک‌ها نیز (۱۰ اردیبهشت ماه)، بخشنامه‌ اجرای نرخ سود سپرده‌ها را به بانک‌داران ابلاغ و تأکید کرده از روز شنبه تمامی شعب آنها نرخهای جدید را برای سپرده‌ها اعمال کنند.

در این بخشنامه که به امضای محمدرضا طالبی دبیر شورای هماهنگی بانک‌ها رسیده است آمده: “براساس توافق انجام یافته فی‌مابین شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در حضور ریاست کل بانک مرکزی در تاریخ ۳ اردیبهشت ماه و با عنایت به هماهنگی‌های صورت گرفته بین اعضای شورا و کانون، بدین‌وسیله جدول نهایی دامنه نرخ سود سپرده‌ها را برای اجرا از تاریخ شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ابلاغ می‌نماید”.

سپرده‌های کوتاه‌مدت زیر سه ماه ۱۰ درصد

سپرده‌های کوتاه‌مدت بین ۳ تا ۶ ماه ۱۴ درصد

سپرده‌های کوتاه‌مدت بین ۶ تا ۹ ماه ۱۶ درصد

سپرده‌های کوتاه‌مدت بین ۹ تا ۱۲ ماه ۱۸ درصد

سپرده‌های بلندمدت یک‌ساله ۲۲ درصد

به گزارش تسنیم در این بند از بخشنامه ابلاغی شورای هماهنگی بانک‌ها تأکید شده است که براساس اطلاع بانک مرکزی، بازرسان این بانک از روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه بر نحوه اجرای این توافقنامه نظارت خواهند کرد.در خاتمه نیز تأکید شده “دستور فرمایید موضوع را به کلیه شعب زیرمجموعه آن بانک ابلاغ نمایند”.

این گزارش حاکی است بانک های خصوصی نیز بخشنامه کاهش نرخ سود سپرده های بانکی را طی روزهای گذشته دریافت کرده و بناست از فردا شنبه نرخ های جدید را در شعب خود اعمال کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از دست دادی