نماینده مردم تهران در مجلس از قول مشاور رئیسجمهور گفت: شخص حجتالاسلام روحانی نیز از حواشی پیشآمده در جشن روز زن در سعدآباد ناراحت شده و تذکراتی در این مورد داده است.
وی ادامه داد: ایشان بعد از بررسی موضوع طی تماسی آنچه رخ داده بود را بر حسب گزارشهای دریافتیاش به بنده گفت.
نماینده مردم تهران گفت: اکثر مواردی که ایشان گفت با آنچه بنده شنیده بودم تطبیق میکرد؛ به ایشان گفتم که آیا قبول دارید که برگزاری مراسم جشنی با این کیفیت شاید برای مردم عادی بلااشکال باشد ولی به نام ریاست جمهوری و همسر رئیس جمهور پذیرفتنی نیست؟
رسایی از قول مشاور رئیسجمهور ادامه داد: ایشان به بنده گفت که شخص حجتالاسلام روحانی نیز از حواشی پیشآمده در جشن ناراحت شده و تذکراتی در این مورد داده است، لذا من هم از تذکر خود در صحن مجلس منصرف شدم چرا که قصد من توجه دادن متولیان برنامه به اشتباه خود بود و باتوجه به تذکر رییسجمهور به متولیان برنامه دلیلی برای تذکر علنی نمی دیدم؛ الان هم به دلیل بیانصافی کسانی که به منتقدین حمله میکنند، این مصاحبه را انجام دادم.
وی با اشاره به اینکه مسئولین نباید از منتقدین ناراحت شوند و به آنها تهمت بزنند که پول گرفتهاند تا انتقاد کنند، اظهار کرد: این ادبیات شایسته آقای نوبخت نیست شاید در دوره قبل کسانی برای انتقاد از دولت پول میگرفتهاند و الان قیاس به نفس میکنند ولی امروز بیان این تذکرات از بابت تسویه حسابهای سیاسی نیست.
رسایی با اشاره به اتفاقات مشابه در دولت احمدینژاد گفت: اکثر رسانهها و چهرههایی که امروز به این مراسم ایراد میگیرند و انتقاد میکنند، دیروز هم به آن مراسمها انتقاد داشتند و همین نشان میدهد که انتقادات سیاسی نیست ولی کسانی که دیروز بهخاطر کوچکترین مسألهای تیتر میزدند و انتقاد میکردند الان توجیهگر شدهاند و این یعنی سیاسیکاری.
نماینده تهران در مجلس گفت: در دولت قبل وقتی ما تذکری میدادیم همین روزنامهها تیتر میزدند که وضع دولت آنقدر خراب شده که هوادارانش هم انتقاد میکنند، در حالی که تذکرات ما خطاب به این افراد چه آقای روحانی و چه آقای احمدینژاد از باب امر به معروف و نهی از منکر است و اتفاقاً تذکراتی که رسانهها و مردم هم به خود ما نمایندگان میدهند نیز از همین باب است.
وی با رد اخباری مبنی بر توزیع پنج سکه میان هر کدام از میهمانان گفت: آنچه ما شنیدیم اهدای سکه به برخی از میهمانان بود و نه اهدای سکه به همه مدعوین؛ آقای حسینیان هم در نطق خود در مجلس به این موضوع وارد نشد، زیرا که صحت نداشت و رسانهها نیز نباید بر روی شایعاتی که تأیید نشده است مانور دهند.
وی با تأکید بر اینکه اصل برگزاری این جشن در کاخ سعدآباد با کیفیتی که دولت خودش در تکذیبیه تأیید کرده قابل دفاع نیست، بیان کرد: چنین جشنهایی ممکن است به نام اهل بیت(ع) آغاز شده و سپس به جاهای دیگر کشیده شود؛ خلق و خوی خانواده مسئولین باید در همان سطح مردم عادی باقی بماند و الا فرق ما با حکومت شاهان در چیست؟
رسایی با یادآوری اینکه برگزاری اینگونه جشنها در خانواده رهبر معظم انقلاب چه اکنون و چه در زمان ریاست جمهوریشان سابقه نداشته است، گفت: چرا باید این رفتارها مجدداً در بین رده مسؤلان و خانوادههای آنها باب شود.
وی گفت: آنچه من از ویژگیهای خانواده رئیسجمهور شنیدهام، ایشان یک خانم سنتی و مذهبی است و ابتکار برگزاری چنین برنامهای از سوی او بعید است اما تغییرات، کمکم در هر فرهنگی ایجاد میشود؛ در این موضوع هم باید دید چه کسی این پوست موز را زیر پای دولت گذاشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان گفت: رئیسجمهور محترم نباید از انتقادات برآشفته شود که «آلة الریاسة سعة الصدر» بنابراین ضمن به خرج دادن سعه صدر در برابر منتقدان، شاید مناسبتر باشد که رئیس جمهور جلوی این رفتارهای خارج از چارچوب و افراطی در عرصه فرهنگ را بگیرد.
اقای روحانی تا حالا فقط حرف زدند و فرصت سوزی کردند – ایا تغییری در روند دولت قبل و دولت روحانی مشهود است – افراط گرایی بسیار بیشتر شده است – و توزیع ناعادلانه ٍٍٍٍثروت رو به افزایش است