هراز نیوز : همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و هفته زن پنجمین جشنواره غذاهای سنتی و محلی در شهرستان آمل برگزار شد.
مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری ویژه آمل در این جشنواره که با مشارکت ستاد فرمانداری و سپاه ناحیه این شهرستان در حسینیه ثارالله سپاه برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ غذاهای سنتی و محلی در بین خانواده های مازندرانی بیان و عنوان کرد: اجرای این جشنواره ها موجب دور شدن خانواده ها از غذاهای فست فوتی و حاضری خواهد شد.
صدیقه حق شناس با اعلام اینکه 80 بانوی آملی در جشنواره غذاهای سنتی محلی به رقابت هم پرداختند، اذعان داشت: این رقابت ها در انواع غذاهای محلی اعم از اردک ترش، ترشیجات، شیرینی جات، قلییه عدسی، قلییه چغندر، کدو انار(کیی انار)، زرشک پلو، ته چین، انواع آش ترش، کشک، دوغ، رب انار بوده است.
وی با بیان اینکه طی این سال ها در شهرستان آمل سعی شده با برگزاری جشنواره غذاهای سنتی با حضور بانوان غذاهای قدیمی فراموش نشود، بیان داشت: با یادآوری این غذاها در بین خانواده ها موجب انتقال آن به نسل آینده خواهد شد.
فرشته مهربان داور این جشنواره با تاکید براینکه بانوان ما باید برای ترویج فرهنگ غذاهای سنتی اهمیت قائل شوند، ابراز داشت: با توجه به انواع غذاهای مختلف در جهان غذاهای ایرانی بهترین و سالم ترین نوع در جهان محسوب می شود.
وی اظهار داشت: با فعالیت مسئولان ذی ربط و تلاش بانوان ایرانی می توان غذاهای ایرانی را در جهان به رسمیت شناسند.
مهربان خاطرنشان کرد: امروزه اگر پیتزا در دنیا به معروفیت رسیده می توان با وجود بانوان نمونه ایرانی غذاهای سنتی کشورمان را در دنیا به معروفیت رساند.
گفتنی است، در پایان این جشنواره 20نفر از بانوان آملی در رقابت انواع غذاهای سنتی سالم و خوش طعم انتخاب و با اهدای جوایزی تجلیل به عمل شد.
 کبریا مقدس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *