وقتی عالی ترین مقام صنعت دولتی کشور که باید با اقتصاد مقاومتی خودکفایی را به ارمغان آورده و حامی تولید و پیشرفت داخلی باشد، تا این حد در برابر تکنولوژی غربی از خود ضعف نشون داده و صنعت داخلی را تحقیر می کند چه چشم اندازی را می توان برای وضعیت صنعت کشور متصور شد؟
در این باره باید به آقای نعمت زاده گفت، حق با شماست؛ با صنعتی که نگاه متولی آن به صنعتش شما باشید، تا هشتصد سال دیگر هم به این علم دست پیدا نخواهیم کرد. با شمایی که توليد گوني برنج را هم در توان خودمان نمي بينيد (مصاحبه در خصوص دليل توزيع برنج هندي در سبد كالا).
از سوی دیگر، در سالی که بخشی از آن با محوریت اقتصادی نامگذاری شده است، باید وزیر صنعت توضیح دهد که چرا باید پس از گذشت ۲۴ روز از سال جدید از تعطیلات آلمان بازگشته و تازه دیدار نوروزی داشته است.
همچنین، در روزهایی که همگان برای انصراف مردم از یارانه ها بسیج شده اند مردم حق دارند، بپرسند چرا باید با این وضعیت از گرفتن یارانه ها انصراف بدهند. باید به آنها حق داد که نمایش نمادین انصراف از یارانه ها توسط مسئولین را به دید دیگری نگاه کنند.
آنها با خود می گویند چرا و چگونه این وزیر با این ثروت تاکنون یارانه دریافت می کرده است؟
آیا واقعا برای همه بیماران این امکان وجود دارد که برای معالجه به کشورهای اروپائی بروند؟
آیا رفتن آقای وزیر برای معالجه به خارج از کشور به معنای استفاده از جایگاه مقامی خودشان نیست؟
وقتی رهبر انقلاب بر ظرفیت های بالقوه و بالفعل کشور و پیشرفت های بدست آمده در عرصه های مختلف تاکید می کنند آیا رواست یک وزیر دولت آن هم در جمع مدیران خود با بیانی تحقیر آمیز به ورود یک تکنولوژی آن هم بعد از ۸۰ سال به کشور اشاره کنند؟
آقای وزیر! کاش نهج البلاغه ای می خواندید تا با وظیفه کارگزاران نظام اسلامی بیشتر آشنا می شدید.