دستشویی شخصی صدام در سلول محل حبس وی ساخته شده از فولاد ضدزنگ و درب فولادی این سلول به موزه پلیس ارتش (دژبان) در آمریکا ارسال خواهند شد. صدام پس از بازداشت و قبل از اعدام در سال 2006، حدود دو سال در این سلول نگهداری می شد.

آمریکایی ها دستشویی شخصی صدام را با خود به آمریکا می برند.

به گزارش عصر ایران ، نظامیان آمریکایی ضمن تخلیه بزرگترین پایگاه نظامی خود در عراق، دستشویی شخصی صدام که وی در مدت حبس از آن استفاده می کرد را با خود به آمریکا می برند.

“جیم لونی” خبرنگار رویترز از بغداد در گزارشی می نویسد: بزرگترین پایگاه نظامی ارتش آمریکا در عراق واقع در حومه بغداد و در نزدیکی فرودگاه بین المللی پایتخت، از مجموعه ای از کاخ های سابق صدام تشکیل شده است. این پایگاه محل فرماندهی ارتش آمریکا در عراق بود. تمامی کاخ ها و ساختمان های این پایگاه نظامی معروف به پایگاه “نصر” (پیروزی) در ماه آینده میلادی به دولت عراق تسلیم می شوند اما نظامیان آمریکایی دستشویی شخصی صدام را با خود به آمریکا می برند.

دستشویی شخصی صدام در سلول محل حبس وی ساخته شده از فولاد ضدزنگ و درب فولادی این سلول به موزه پلیس ارتش (دژبان) در آمریکا فرستاده خواهند شد. صدام پس از بازداشت و قبل از اعدام در سال 2006، حدود دو سال در این سلول نگهداری می شد.

سرهنگ دوم”جری بروکس”و تاریخ نگار نظامی آمریکایی روز دوشنبه با حضور در محل بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق گفت: چیزی که متعلق به عراقی ها باشد با خود نمی بریم. تنها چیزهایی را با خود می بریم که خود آنها را تهیه کرده بودیم.

نظامیان آمریکایی در یکی از ویلاهای پایگاه نصر ، سلولی را برای نگهداری از صدام ایجاد کرده بودند.

صدام در ویلایی معروف به ساختمان 114 محبوس بود. البته بخش هایی از این ویلا به دلیل بمباران و حملات نظامی، تخریب شده بود. آمریکایی ها برای پنهان کردن زندان صدام از تعمیر ظاهر بیرونی ساختمان ویلا خودداری می کردند.

هم اکنون کاخ های صدام در پایگاه نصر که به شیوه کاخ ورسای فرانسه در کنار شماری از دریاچه های مصنوعی ساخته شده بودند به مرور توسط نظامیان آمریکایی تخلیه می شوند. تا امروز شماری از رستوران های آمریکایی در این کاخ ها از جمله برگر کینگ و ساب وی (subway) که به هزاران نظامی آمریکایی سرویس می دادند نیز تعطیل شده اند.

ژنرال لوید لوستن فرمانده نظامیان آمریکایی در عراق هم دفتر خود را در پایگاه نصر تخلیه و به سفارت این کشور در ساحل رودخانه دجله در منطقه سبز امنیتی در بغداد منتقل کرده است.

آمریکایی ها همچنین در هنگام ترک پایگاه نصر، تجهیزات و وسایلی به ارزش 100 میلیون دلار را که خود وارد این پایگاه کرده بودند باقی خواهند گذاشت. این تاسیسات، تجهیزات و وسایل شامل برخی ساختمان ها ، منابع آب ، مولد های برق و دیگر تجهیزات و دستگاه هاست.

پایگاه نصر با  42 کیلومتر سیم خاردار و دیوارهای مقاوم در برابر انفجار احاطه شده است.

این پایگاه در میان 505 پایگاه در اختیار ارتش آمریکا در عراق، بزرگترین است و بیش از 40 هزار نظامی و نزدیک به 25 هزار کارگر را در خود جای داده بود ولی هم اکنون تعداد نظامیان حاضر در این پایگاه تنها به 4 هزار نظامی رسیده بود.

از کل 170 هزار نظامی آمریکا حاضر در عراق در اوج حضور نظامی خارجی در این کشور، هم اکنون حدود 31 هزار نظامی در 12 پایگاه در عراق باقی مانده اند که این افراد هم تا قبل از پایان سال جاری میلادی، عراق را ترک خواهند کرد.

دستشویی فرنگی صدام در گوشه این اتاق قرار داشت که در این تصویر از جا کنده شده است

دری که دیکتاتور را از دنیای بیرون جدا کرده بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *