دوره تکمیلی آموزش آشپزی ویژه سر آشپزان هتلهای ایرانگردی وجهانگردی در  هتل جهانگردی اصفهان برگزارشد.

به گزارش پول‌نیوز، مرحله نخست  این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح دانش و بهره گیری از علوم و فنون جدید طبخ غذا، بهداشت و نگهداری مواد غذایی ، آمادگی هر چه بیشتر جهت پذیرایی از میهمانان نوروزی  و در راستای  بهره وری بیشتر و بالا بردن کیفیت خدمات پذیرایی وکسب حداکثری رضایتمندی مشتریان و مهمانان هتلهای تحت پوشش با ارائه غذاهایی متفاوت از گذشته  برگزار گردید که در آن بیش از بیست نفر از بهترین سرآشپزهای هتلهای ایرانگردی بصورت فشرده و طی چهار روز متوالی شرکت کردند.

گفتنی است یکی از نکات بارز در برپایی این کارگاه که آنرا از دیگر دوره های برگزار شده طی سنوات قبل متمایز می کند ، سطح بالای مطالب ارائه شده درآموزش طبخ غذاهای ایرانی، سنتی، بین الملل و بهداشت محیط کاربوده است که به اذعان تمامی کارآموزان این دوره که سالها مهارت ، کسب تجربه و انجام کار عملی در بسیاری از هتلهای ایرانگردی ودیگر مراکز پذیرایی را در کارنامه خود داشته اند سطح آموزش با انتخاب یکی از برجسته ترین استادن این حرفه بسیار فراترازدانسته های قبلی آنان بوده است.

بازدید از صفحه اول

sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *