استاندار جوان بوشهر با راه اندازی صفحه در فیسبوک و انتشار مطالبی در آن، گزارش هایی از عملکرد و فعالیت های خود را به اطلاع مخاطبان می رساند.

به گزارش «خلیج فارس»؛ مصطفی سالاری استاندار بوشهر این صفحه را در 9 دسامبر 2014 (آذرماه امسال و چند روز پس از تصدی استانداری) ایجاد کرد.

این صفحه با استقبال کاربران اینترنتی نیز روبه رو شده و آنها نظرات مختلف خود را درباره مطالب و نوشته های استاندار ، منتشر می کنند.

مصطفی سالاری متولد 1355 هم اکنون جوان ترین استاندار کشور است.

استاندار بوشهر در اولین مطلب خود در صفحه فیس بوکش نوشته است:

سلام، امروز كه براي پيگيري برخي امور استان تهران هستم، براي اولين بار فرصت يافتم خدمت دوستان اعلام حضور كنم. بنا دارم هقته اي يكي دو بار كامنت هايتان را بي واسطه بخوانم و در حد امكان در تصميمات لحاظ كنم.

پيشرفت بوشهر دغدغه مشترك ماست لذا اميدوارم در آباداني بوشهر همگان به ياري بشتابند. هر ايده و پيشنهاد و يا انتقاد، ممكن است سرآغاز و مبناي تحولي شگرف باشد.

ياري و همدلي شما براي ارتقاء بهره وري و بهره برداري از همه موهبتهاي خداداي استان، فرصت مغتنمي است …. راي به دولت تدبير و اميد، براي تقويت اميد و نشاط و پويايي بوده، كه كاري است همگاني بخصوص نيازمند حضور نسل جوان در همه مراحل و جوانب امور. سربلند و پيروز باشيد.

پیش از این برخی مسئولان دولتی نیز صفحاتی در فیس بوک ایجاد کرده بودند که فعال ترین آنها ظریف وزیر خارجه، ابتکار رییس سازمان محیط زیست و جهانگیری معاون اول رییس جمهور می باشند.

انتشار گزارش فیس بوکی در ساعت 1.5 بامداد

استاندار بوشهر گزارش دیگری هم در سال 1.5 بامداد روز جمعه گذشته منتشر کرده است که متن آن به شرح است:

سلام

چهارشنبه روي طرح مطالعات جامع استان يا همان آمايش كار كردم. بايستي تقسيم كار بين همه دستگاههاي اجرايي (ادارات كل) را دقيقتر ميكردم. چندين ملاقات كاري داشتم، سپس عصر شوراي برنامه ريزي استان را با حضور كليه فرمانداران و مديران كل برگزار كرديم. تاكيد شد مديران بروند سراغ وجوه متمركز از وزارتخانه ها و سرمايه گذاري بخش خصوصي و به منابع اعتبارات استاني اكتفا نكنند. تاكيد كردم ملاك ارزيابي مديران منبعد توانايي آنها در جذب و سهم بيشتر از اين دو منبع خواهد بود. بر نظارت بر انتخاب صحيح و اجراي كار پيمانكاران تاكيد شد و مقرر شد ادارات منابع موجود را سريعتر هزينه كنند چون پايان سال است و تخصيص جديدي هم به استان خواهيم داشت.

شب، شوراي گفتگوي بخش خصوصي و دولت با موضوع اختصاصي خرما با اتحاديه نخلداران و صنايع بسته بندي و فرآوري و صادر كنندگان خرما در محل اتاق بازرگاني استان و با حضور مديران كل ذيربط براي حل مشكل فروش خرماي نخلداران برگزار شد. كشاوزران و بخش خصوصي مشكلات و درد دلشان را گفتند و تقسيم كاري براي رفع مشكلات شد و قرار شد در فاصله تا جلسه بعدي انجام شود. هفته قبل هم جلسه اتاق به ميگو اختصاص داشت. هفته هاي آينده هم اين جلسات را براي بررسي مشكلات لنجداران، گوجه كاران، تجار، بازاريان و … ادامه خواهيم داد.

ساعت ١١ شب هم عازم شيراز شدم تا در اجلاسيه متطقه اي جامعه مدرسين حوزه علميه بنا به دعوت آيت اله ايماني، حسيني بوشهري و صفايي بوشهري شركت كنم. حدود سه بامداد رسيديم شيراز و صبح به محل اجلاس رفتيم. ساعت ١١ به مدت ١٠ دقيقه وقت سخنراني من بود كه راجع به لزوم وحدت و عدم تفرقه بين شيعه و اهل سنت و .. نكاتي گفتم.

فورا عازم بوشهر شدم. چند جلسه و كارهاي برنامه ريزي داشتم، سپس به مراسم روز وكيل مدافع رفتم. ساعت ٨ و نيم به مدت ٢٠ دقيقه راجع به همكاري وكلا در تقويت و فراگير شدن حقوق شهروندي و سازماندهي حقوقي معاملات و فعاليتهاي غالب صحبت كردم و به دفتر برگشتم و سپس حدود ساعت ١١ شب باتفاق معاون برنامه ريزي رفتيم ساحل و تا ١٢ و نيم حدود ٤ كيلومتر قدم زديم تا ارتباط مستيم و اتفاقي با شهروندان برقرار شود.

برخي هم استاني ها مي آمدند و مسايلي مطرح ميكردند از جمله بازسازي سريع كنده كاري خيابان ساحلي را. جواني گفت كه گفتم به شهرداري گفته ايم تا ١٥ اسفند بايد آسفالت كند.

ساعت ١ و نيم بامداد هم اين پست را خدمت دوستان گذاشتم.

در پست بعدي برخي از كامنتهاي قبلي شما را اشاره خواهم كرد و توضيح خواهم داد البته كوتاهتر از اين مطلب.سربلند باشيد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *