وزیر آموزش و پرورش به مقایسه وضعیت ساعات آموزش در ایران با جهان پرداخت و گفت: از نظر میزان ساعات آموزشی از میانگین جهانی بهتریم.

خبرگزاری فارس: مقایسه وضعیت ساعات آموزش در ایران با جهان/ از میانگین جهانی بهتریم

حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» در پاسخ به این پرسش که «میزان ساعات آموزش در ایران چقدر است و نسبت به کشورهای مختلف در کجا قرار داریم؟»، اظهار داشت: برای افزایش بهره‌وری دانش‌آموزان در ساعات آموزشی و افزایش آن، برنامه‌ریزی‌هایی داشتیم.

وی به ساعات آموزشی دوره ابتدایی اشاره کرد و ادامه داد: قبل از اینکه به عنوان وزیر در آموزش و پرورش فعالیت کنم، ساعات دوره ابتدایی، 762 ساعت بود که در حال حاضر به 900 ساعت افزایش پیدا کرده است.

حاجی‌بابایی به آموزش دانش‌آموزان در کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: آنها مثل ما کار نمی‌کنند که دانش‌آموز را 900 ساعت سر کلاس باشد بلکه اردوهای دانش‌آموزی را نیز همراه با ساعت آموزشی پیش‌بینی کردند.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال دانش‌آموزان را 4 یا 8 ساعت به خیابان می‌برند و آموزش را در سطح شهر در قالب اردو به دانش‌آموز ارائه می‌کنند.

* پیش‌بینی ساعات کلاسی و غیر کلاسی در برنامه درسی ملی

وزیر آموزش و پرورش به تهیه برنامه درسی ملی اشاره کرد و افزود: در برنامه درسی ملی ساعات کلاسی و غیرکلاسی تعریف شده است و قرار نیست دانش‌آموزان فقط سرکلاس بنشینند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز اردوهای دانش‌آموزی درون شهری برای دانش‌آموزان وجود دارد، گفت: در نظر داریم که این اردوها هدفمند شود ولی از نظر میزان آموزش با احتساب برنامه‌های اردویی، وضعیتمان نسبت به میانگین جهانی بهتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *