محققان توصیه می‌کنند: مادران قبل از دوشیدن شیر حتما دست‌های خود را بشویند.

 

منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شیر مادر باید به طور صحیح دوشیده و ذخیره شود تا برای کودک سالم باشد.

 

آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی این پیشنهادات را برای نحوه ذخیره و نگهداری شیر مادر ارائه می دهد:

 

– دست‌های خود را قبل از دوشیدن شیر بشویید و مطمئن باشید تمام قسمت‌های سینه تمیز باشد و شیر را در بطری پاکیزه ذخیره کنید.

 

– همواره شیر خود را در یخچال نگهداری کنید و آن را در طول 4 روز مصرف کنید یا شیر را برای استفاده‌های بعدی در فریزر بگذارید.

 

– بر روی بطری شیر، تاریخ بزنید و اول بطری‌هایی را استفاده کنید که قدیمی‌تر هستند. آنها را در میزان 2 اونس تا 4 اونس نگهداری کنید.

 

– در هر وعده شیر دادن به کودک از طریق بطری، میزان شیری که باقی می‌ماند و کودک در آن وعده نمی خورد را دور بیندازید.

 

– هرگز شیر مادر را در مایکروویو گرم نکنید. برای باز شدن یخ شیر فریز شده، آن را در یخچال بگذارید یا در زیر آب جاری بگیرید.

 

– دقت کنید، هرگز شیر را دوبار فریز نکنید. شیری که از فریزر خارج می کنید باید در ظرف 24 ساعت مصرف شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *