استفان آدلر سردبير رويترز در تهران در همان روزها گفت: ما اذعان مي کنيم که اين اشتباه صورت گرفته است و آن را مسئله اي بسيار جدي مي دانيم . ما پس از آنکه متوجه اين اشتباه شديم، در همان روز آن را اصلاح کرديم.
عنوان اين گزارش رويترز در ابتدا اين بود که “هزاران زن نينجا به عنوان آدمکش در ايران آموزش مي بينند” اما سپس اين خبرگزاري آن را اصلاح و اعلام کرد “سه هزار زن نينجا در ايران آموزش مي بينند.”
پس از آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ايران درخصوص اين تصاوير ويدئويي، با دفتر رويترز در تهران تماس برقرار کرد و در نتيجه از ۱۱ نفر از کارکنان دفتر رويترز در تهران درخواست شد کارت هاي مطبوعاتي خودشان را تحويل دهند.
حالا اما در حالی که هنوز حاشیه های رویترز در ایران ادامه دارد، خبرها حاکی از این است که آقاي (الف.الف) از فعالين ضد انقلاب و مشاور اطلاعاتي صهيونيست ها، چندي است كه در حال جذب عوامل جاسوسي در ايران تحت عنوان استخدام خبرنگار براي سرويسهاي خبري تحت سياست دستگاههاي اطلاعاتي غربي است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در جديدترين اين تحركات وي با اعلام اينكه بنياد تامسون رويترز براي تقويت مهارتهاي روزنامهنگاران دانشجو ميپذيرد، اما شرط حضور در اين دوره را تعهد ادامه فعاليت روزنامهنگاري در كشور خود و آمادگي همكاري تحت شرايط خاص مطرح شده رويترز برميشمرد!
نكته قابل توجه آن كه طبق روال هميشگي اين گونه همكاريهاي تحت پوشش خبرنگار، كليه هزينههاي سفر و اقامت ايرانياني كه براي اين موضوع استخدام ميشوند را اين رسانه انگليسي برعهده گرفته است.
اين جذب و استخدام خبرنگاران ايراني پس از آن صورت مي پذيرد كه پروژه چشم روباه بنگاه شايعه پراكن بي.بي.سي فارسي با اشراف گسترده دستگاه امنيتي و اطلاعاتي در ايران به شكست انجاميد.
رويترز در ماه هاي اخير عملاً نقش خود را به عنوان يك رسانه از دست داده و صرفاً به عمله سياسيون غربي در موثر نشان دادن تبليغات تحريم هاي ضد ايراني تبديل شده است.