تقلیلی عضو هئیت علمی واحد بابل، تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی ، تحقیق و بازآموزی و آشنایی با صرع و اختلالات تشنجی و ارائه آخرین روش های علمی را یکی از دستاوردهای مهم این سمینار برشمرد و بیان کرد: دانشمندان و متخصصان این رشته تلاش دارند که کانون تشنج در بیماری صرع را شناسایی و از طریق جراحی آن را ترمیم کنند.
عضو هئیت علمی واحد بابل گفت:این چنین سمینار با هدف آموزش روش های جدید مراقبت های پرستاری و اطلاع از پیشرفت های اخیر ، تبادل نظر و مشاوره دانشجویان با متخصصین در جهت درمان بیماری صرع و تشنج با ارائه طرح های پژوهشی و ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه برای دانشجویان و نخبگان علمی مفید خواهد بود.
در ادامه اين سمینار شیما محمدپور به عنوان سخنران ويژه گفت: صرع بیماری است که بین ۳ تا ۷ دهم افراد جامعه را مبتلا می کند و در ایران از هر هزار نفر حدود هفت نفر دچار بیماری صرع می شوند . صرع تخلیه الکتریکی ناگهانی کوتاه مدت در مغز انسان است که از دوران کودکی آغاز شده و ممکن است در بزرگسالی نیز ادامه یابد.
وی تصریح کرد: بیماری صرع مسری نبوده و ممکن است در هر دو جنس و هر سنی رخ دهد، که معمولأبین سنین 2-14 سالگی آغاز می شود ،کنترل این بیماری در کودکان به منظور تشخیص به موقع و انجام اقدامات درمانی مناسب ضروری است،
سخنران ویژه این سمینار اذعان داشت: سابقه خانوادگی صرع افراط در مصرف الکل،استفاده از مواد روان گردان،پائین بودن قند خون،سابقه صدمه به سر،قرار گرفتن در معرض دودها و بخارات سمی واستفاده از داروها که اثرات جانبی آنها افزایش خطر حملات صرع است عوامل افزایش دهنده این بیماری هستند.
وی با بیان اینکه صرع را به جز در موارد نسبأنادری که آسیب،تومور یاعفونت مغزی قابل درمان وجود دارد،نمی توان معالجه کرد افزود: با کمک داروهای ضد تشنج می توان ار بروز بسیار از حملات صرعی جلوگیری کرد به طوری که فرد بیمار می تواند زندگی تقریبأ طبیعی ذاشته باشد.