به نوجوانان خود در مورد شیوه کار چک‌ها و کارت‌های اعتباری و نحوه عملکرد بانک‌ها توضیح دهید. به سپرده‌های دارای سود بانکی و هزینه‌های مربوط به خدمات اشاره کنید.

بر عهده شماست که نوجوان خود را با کاربرد پول در دنیای واقعی آگاه و او را کاملا توجیه کنید.

او لازم است بداند پول از کجا به دست می‌آید و به کجا می‌رود. اگر اکنون بتواند نحوه درست استفاده کردن از منابع مالی محدود فعلی‌ای را که برای او تعیین کرده‌اید، بیاموزد؛ در آینده مشکلات مالی کم‌تری خواهد داشت و به راحتی می‌تواند میزان درآمد و هزینه‌های خود را هماهنگ کند.

پس :
1 – به نوجوانان خود در مورد شیوه کار چک‌ها و کارت‌های اعتباری و نحوه عملکرد بانک‌ها توضیح دهید. به سپرده‌های دارای سود بانکی و هزینه‌های مربوط به خدمات اشاره کنید.

2 – به او تا زمان به دست آوردن شغل و استقلال مالی، به صورت هفتگی یا ماهانه پول توجیبی دهید.

3 – درباره مواردی که باید هزینه کند و مواردی که شما بابت آن‌ها پرداخت می‌کنید، به توافق برسید.

4 – به او درباره موارد مورد توافق، مسئولیت مالی دهید.

5 – به فرزند نوجوان خود بیاموزید که چطور در مورد مخارجش برنامه‌ریزی کند. فهرستی از هزینه‌های ماهانه او و تاریخ پرداخت آن‌ها تهیه کنید. بنشینید و با او در مورد نحوه مدیریت درآمد و هزینه‌هایش توضیح دهید.

6 – برای او حتما حساب بانکی باز کنید. بیش‌تر نوجوانان شتاب‌زده و نسنجیده عمل می‌کنند پس نداشتن پول نقد زیاد در دست آن‌ها باعث پایین آمدن مخارج و هزینه‌هایشان می‌شود.

7 – برای آن‌ها هدف تعیین کنید. درباره رفتن به دانشگاه، خرید ماشین، وسایل سرگرم‌کننده، تفریحات و خریدهای بزرگ با او صحبت کنید. با فرزند خود در مورد طرح‌هایی که شما قصد پرداخت آن‌ها را دارید و آن چه از او انتظار دارید، گفتگو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *