مصرف برق در مازندران بیشتر از میانگین کشوری است

مدیرعامل برق منطقه مازندران و گلستان گفت: مصرف برق در مازندران به دلیل حجم مسافران ورودی بیشتر از  میانگین کشوری است.

به گزارش ایسنا مازندران،حسین افضلی در نشست خبری مشترک با مدیران صنعت برق مازندارن  در جمع خبرنگاران بابیان اینکه  باتوجه به مسافر پذیر بودن استان، مصرف برق در مازندران بیشتر از میانگین کشوری است اظهار کرد: در سال گذشته ۳۰۰ میلیون کیلوات ساعت انرژی به ارزش ۲۹ میلیارد تومان در نیروگاه ها تولید شد.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد تاسیسات برق در گلستان و مابقی در مازندران واقع شده است گفت: همچنین۳۰ درصد مصرف برق در گلستان و بقیه در مازندران بوده و میزان مصرف برق در مازندران و گلستان سال قبل۹.۵ درصد رشد داشت، این میزان در کشور حدود ۵ درصد بوده است و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری نیز میزان مصرف ۶.۸ دهم درصد رشد داشته باشد و به چهار هزار و ۹۳۹ مگاوات برسد.

مدیرعامل برق منطقه مازندران و گلستان با اشاره به اشتغال ۱۲۰ نفر در نیروگاه های استان خاطرنشان کرد: تا پایان سال جاری ۱۱۲ مگاوات نیروگاهی در استان بهره برداری و برای ۸۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.

افضلی بابیان این که ۳۳ پروژه برق منطقه در دست اقدام است گفت: ۲۲ پروژه در بخش ایستگاه‌ها و ۱۱ پروژه در بخش تولید بوده و ظرفیت تولید برق در استان سه هزار و ۳۷۰ مگاوات برق است؛ به دلیل افزایش دمای هوا در استان میزان مصرف افزایش می‌یابد.

افضلی با اشاره به اینکه پیک مصرف برق در ۱۸ مردادماه سال قبل به بیش از چهار هزار و ۱۱۳ مگاوات رسیده بود اظهار داشت: از این میزان هزار و ۱۰۰ مگاوات در گلستان ثبت‌شده بود.

وی با اشاره به این که نیروگاه ۴۶۰ مگاواتی نوشهر امسال وارد مدار می‌شود گفت: بخش گاز نیروگاه با ظرفیت ۳۱۰ مگاوات برق امسال به بهره برداری می رسد.

* فصل تابستان میزان مصرف برق در مازندران ۲.۵ برابر می شود

قاسم شهابی مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران نیز در این نشست مشترک  اظهار کرد: شرکت توزیع برق مازندران از گلوگاه تا آمل را پوشش می‌دهد و در سال گذشته پیک برق استان در اول شهریورماه به میزان هزار و ۹۰۰ مگاوات ثبت‌شده است.

وی میزان تلفات برق استان را در سال گذشته ۱۳.۳ درصد اعلام کرد و گفت: ۳۱ هزار دستگاه ترانس برق، ۲۷ هزار کیلومتر شبکه برق در استان وجود دارد و شمار اشتراک به یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار فقره رسیده است.

شهابی با اشاره به این که میزان فروش برق  استان مناسبت بوده است گفت: کل فروش در سال ۹۵ به تفکیک تعرفه نزدیک به شش میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۰ تلفات برق ۱۸ و ۱۹ درصد بوده است یادآور شد:  در حال حاضر 13.30 درصد تلفات داریم که این میزان  باید به ۱۱ درصد برسد.

شهابی بابیان اینکه برخی متقاضیان در شهرهای بزرگ تا پنج ماه در نوبت دریافت کنتور برق هستند گفت: ۵۲ میلیارد در حوزه توسعه شبکه و ۴۰ میلیارد تومان برای بازسازی شبکه‌های فرسوده برق سال قبل در استان صرف شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران بابیان اینکه اعتباری برای چاه‌های آب کشاورزی در شرکت توزیع برق وجود ندارد گفت: باید طرح‌های موردنظر در این زمینه تهیه شود و اعتبار آن از سوی سازمان مدیریت تأمین خواهد شد.

شهابی بابیان اینکه اعتباری برای چاه‌های آب کشاورزی در شرکت توزیع برق وجود ندارد تصریح کرد: باید طرح‌های موردنظر در این زمینه تهیه شود و اعتبار آن از سوی سازمان مدیریت تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد مشترکان برق خانگی و زیر یک درصد صنعتی هستند گفت: بخش خانگی ۴۳ درصد و بخش صنعتی ۲۰ درصد مصرف برق استان را تشکیل می‌دهند ازاین‌رو برای مدیریت مصرف به سراغ صنایع رفته‌ایم.

شهابی با اشاره به این که ساعات کاری ادارات از ۱۰ تیرماه باید از ۶.۵ صبح تا ۱۳ بعدازظهر باشد افزود: این تغییر ساعت اداری در صرفه‌جویی مصرف برق تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خاطرنشان کرد: شش ماه از سال مصرف برق در مازندران ثابت است ولی در فصل تابستان میزان مصرف برق ۲.۵ برابر خواهد شد.

*کاهش روزهای خاموشی برق در غرب مازندران

کیوان فرح زاد مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران نیز در ادامه این نشست، با بیان اینکه محدوده خدمات توزیع برق غرب مازندران از آمل تا رامسر است، مشترکان برق غرب استان را ۵۸۳ هزار مشترک اعلام کرد.

وی گفت: 7 هزار و ۳۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، چهار هزار و ۳۱۱ کیلومتر شبکه متوسط، ۱۳ هزار دستگاه ترانس در غرب استان وجود دارد.

فرح زاد با اشاره به روند مناسب فروش برق در غرب استان تصریح کرد: میزان تلفات برق در غرب استان حدود ۱۷ درصد بوده و ۴۱ میلیارد تومان در بخش نوسازی شبکه‌ها هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران به برنامه‌های تهیه‌شده برای کاهش تلفات برق در استان اشاره کرد و گفت: نیم درصد مشترکان غرب مازندران را بخش صنعتی تشکیل می دهد و در سال قبل ۱۳۱ میلیون کیلووات ساعت انرژی فروش رفته است.

وی بیان کرد: برای کاهش تلفات برق، سامانه ثبت نامه متقاضیان راه‌اندازی شده است و تاکنون ۲۰ هزار و ۳۱۰ مشترک در آن نام‌نویسی کرده‌اند.

فرح زاد گفت: در غرب مازندران با اجرای طرح‌ها برای ۱۰۶ نفر اشتغال‌زایی ایجادشده است و سعی برآن است که افراد بومی مشغول کارشوند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به  برگزاری ۸۱ مانور برای جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز در منطقه گفت: با کسانی که از برق غیرمجاز استفاده می کنند برخورد قانونی می‌شود.

فرح‌زاد یادآور شد: در حال حاضر ۸۵ درصد قرائت کنتور با امکانات روز انجام می‌شود و میزان خاموشی‌های برق در غرب مازندران کاهش‌یافته است.

*سوخت گاز جایگزین سوخت مازوت در نیروگاه نکا خواهد شد

محسن نعمتی مدیرعامل شرکت تولید برق نکا نیز در این جلسه خاطرنشان کرد : در حوزه تعمیرات نیروگاه سعی کردیم در ساخت از قطعات داخلی استفاده کنیم وپره  توربین هایی را که نیاز بود از خارج وارد کشور کنیم در داخل  تولید شد.

وی تصریح کرد: در این راستا ۱۲ میلیارد تومان صرفه‌جویی در هزینه تولید پره های توربین ها انجام گرفت.

مدیرعامل شرکت تولید برق نکا در مورد تولید برق خاطرنشان کرد :در سال ۹۶،۱۱ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده است.

نعمتی افزود: در راستای تولید برق سعی کردیم که از سوخت مازوت کمتر استفاده کرده  و سوخت گاز را جایگزین کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *