دبیر اجرایی همایش نکوداشت علامه حسن‌زاده آملی گفت: 18 اسفند ماه سال جاری همایشی به منظور نکوداشت علامه حسن‌زاده آملی در دبیرستان ادب اصفهان برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: 18 اسفند نکوداشت علامه حسن‌زاده آملی برگزار می‌شود

احمد فروزبخش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت:  علامه حسن حسن‌زاده آملی متولد ۱۳۰۷ در روستای ایرای لاریجان آمل به دنیا آمد.

وی با بیان اینکه تاریخ ورود علامه حسن‌زاده آملی به حوزه علمیه مهر ماه سال ۱۳۲۳ هجری شمسی است، بیان داشت: متون ابتدای درس حوزه را در آمل نزد محمد غروی، عزیزالله طبرسی، شیخ احمد اعتمادی، عبدالله اشراقی، ابوالقاسم رجائی، آیت‌الله فرسیو و سایرین فرا گرفت و در آمل آغاز به تدریس چند کتاب مقدماتی کرد.

دبیر اجرایی همایش نکوداشت علامه حسن‌زاده آملی ادامه داد: در شهریور ۱۳۲۹ خورشیدی به تهران آمد و چند سالی در مدرسه حاج ابوالفتح به سر برد و بقیه کتاب‌های حوزوی را نزد آیت‌الله سید احمد لواسانی یاد گرفت.

وی اضافه کرد: در سال ۱۳۴۲ هجری شمسی به قصد اقامت در قم، تهران را ترک گفته و پس از ورود به قم، آغاز به تدریس معارف حوزوی و فنون ریاضی کرده است.

فروزبخش با اشاره به اینکه  علامه حسن‌زاده آملی ذوالفنون عصر است، تصریح کرد: به منظور تجلیل از یکی از تلاشگران نمونه در عرصه علم، ادب، هنر و دین در اصفهان همایشی برای نکوداشت این عالم فرزانه برگزار می‌شود.

وی این برنامه همایش را که به مدیریت و دانش آموزان دبیرستان شهید اژه‌ای و نمایندگی سمپاد در آموزش و پرورش استان اصفهان است، تاکید کرد: این همایش در روز 18 اسفند ماه ساعت 9 صبح در دبیرستان ادب اصفهان برگزار می‌شود.

این دبیر اجرایی که شناسایی و بررسی راهکارها در انتقال مفاهیم دینی و علمی از عالمان بزرگوار به دانش آموزان تیزهوش را از دیگر اهداف این نکوداشت دانست، اضافه کرد: از این روحانی مجتهد و ریاضیدان، استاد حوزه، نجوم و فلسفه در دبیرستان ادب اصفهان تجلیل می‌شود.

وی برنامه‌های روز همایش را شامل افتتاح رسمی پایگاه اینترنتی نکوداشت به منظور شناساندن استاد به جامعه تیزهوشان کشور و تجلیل از برگزیدگان مسابقه خوشنویسی دانست و ادامه داد: نمایشگاه و فروشگاه کتاب و نرم افزارهای رایانه‌ای از تالیف‌های علامه و کتاب‌های پیرامون شخصیت ایشان و پایان ساخت و تولید کتاب گویای الهی‌نامه از مجموعه آثار استاد گران‌قدر با صدای دانش آموزان تیزهوش است.

4 thoughts on “اسفندماه نکوداشت علامه حسن‌زاده آملی در اصفهان”
  1. اصفهان با برگزاری بزرگداشت علامه ذوفنون حضرت ایت الله حسن زاده که در علوم وفنون و در ریاضیات و عر فان فلسفه یکتای زمانه است که تمام وجودش را عشق به هستی و دانش آلهی پر کرده است که جز خدا نبیند ودر تشنگی دانش خود سراید که: منم آن تشنه دانش که گر دانش شود آتش +مر ااندر میان آن باشد نشیمنها ء. ثابت کر ده است که به واقع پایتخت فرهنگی کشور است و بقولی نصف جهان نه به وسعت مللک بل به فسحت فکر درود خدا بر شما که استوانه علمی جهان را پاس می دارید امید آنکه این شیوه حسنه در تمام مرز و بوم ایران ما اتفاق افتد تا علما و بزر گان علم وادب که در بحو ر دانش فرو رفته و مروارید های فراوانی اقتباس کر دهاند و به ملت و امت شان به رایگان هدیه کرده اند و چراغ و سراج ما شده اند بر همگان روشن باشند وبه منسی نروند.

  2. ستایش از تک مردان نظام هستی سنتی حسنه است که بیش از اولیای خدا بر سالکان و اهل علم توفیق است
    اصفهان روشن خواهدشد با این بزرگداشت و بزرگداشته خواهد شد خود به اسم و رسم بزرگ و یگانه ای چون حسن زاده فرزانه

  3. سلام.علیکم.تشکر.میکنم.ازتمامی.حامییان.کار.خانه.ادم.سازی…وازخداوند.عزیز.درخواست.دارم.تا.درجای.جای.نقات.جهان.این……گونه.بزرگان.را.به.پادارد.تابه.برکت.وجودشان.انسانهای.گم.کرده….راه.مسیر.اصلی.را.پیدا.کنند.ودرنهایت.سد.عظیمی.تحت.فرمان….رهبری.وولایت.برعلیه.استکبار.جهانی.باشند.وحامیان.مستضعفین…که.صاحبان.اصلی.زمین.هستندانشا.الله

  4. با سلام وعرض ادب لطفا در ابتدای معرفی نامه استادید حضرت استا از اسم آقا و یا استاد بکار نبردید بطور مثال آیت ا… غروی از عالمان به نام دوران خویش بوده ان با تشکر

    کردم از عقل سوالی که بگو ایمان چیست
    عقل در کنج دلم گفت ایمان ادب است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *