هـراز نـو: امروزه اغلب وانمود می کنیم که تولید فصل ندارد. گوجه فرنگی را از فواصل دور میفرستیم و قطعه های بیمزه اون رو داخل ساندویچ هامون میذاریم. و خواهان همه نوع میوه در فصول سال هستیم. اما طبیعت بی صدا آنچه را که اجداد ما از سال ها پیش می دانستند را به ما یادآوری می کند: هرچیزی در فصل خودش بهترین مزه را دارد!
هندوانه یکی از این چیزهاست، هندوانه در زمستان حتی اگر پیدا کنید هیچ گاه طعم و شیرینی هندوانه ای که در حرارت تابستان رشد کرده را ندارد. این مطلب هرازنو را بخوانید تا بدانید با این هندوانه خوشمزه چه می شود کرد و چطور می شود برای روزهای گرم آن را ذخیره کرد؟
آب نارگیل 1/2 فنجان
آب لیمو 1/3 فنجان
3 قاشق غذاخوری عسل
4 فنجان هندوانه بی هسته خردشده
دبستان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان یخ بستن: 5 ساعت
همه مواد را در مخلوط کن بریزید، ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را داخل قالب های بستنی ریخته درونش چوب قرار دهید و بگذارید یخ بزند.
نکته: به جای عسل می توانید از شربت شکر استفاده کنید. یا 3 قاشق غذاخوری شکر را با آبلیمو بجوشانید تا شکر حل شود سپس آن را خنک کرده و به آب نارگیل اضافه کنید.