کارشناس برنامههای فرهنگی صداوسیما گفت: در حال حاضر 6 میلیون پسر و 5 میلیون دختر مجرد در کشور داریم.
به گزارش ایسنا، منطقه مازندران به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی؛ حجتالاسلام شهاب مرادی در همایش سراسری جمعیت و خانواده دانشگاهیان در واحد آیتالله آملی با تاکید بر اینکه در حال حاضر وقتی به موضوعی زیاد میپردازیم، احتمال اینکه بیشتر جنبه شعاری پیدا کند بیشتر میشود، تصریح کرد: موضوع جمعیت در حال حاضر یکی از مهمترین مسایل جدی کشور است.
وی گفت: اگر چه در حال حاضر در نقطه طلایی جمعیت در کشور هستیم و شرایط خوبی داریم، با ادامه این روند در سالهای آینده جمعیت ایران رو به کاهش خواهد رفت.
مرادی جمعیت را ارکان اصلی قدرت یک کشور دانست و گفت: مردم ما باید به این باور برسند که موضوع تهدید خانواده بسیار مهم است؛ اگر چه فعلا در وضع نسبتا مناسبی هستیم، اما به سمت بحران در حرکتیم.
این کارشناس فرهنگی برنامههای سیما با بیان اینکه در حال حاضر 6 میلیون پسر و 5 میلیون دختر مجرد داریم، تصریح کرد: در مساله ازدواج دختر و پسرهای جوان مخصوصا پسرها باید مسئولیتپذیرتر باشند.
مرادی با اعلام اینکه سبک زندگی با فرهنگ متفاوت است، تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر مشکلات ما از سبک زندگی نامناسب است.
وی ادامه داد: رسم و رسومهای نامناسب که از سر تفاخر در جامعه رواج دارد، یکی از دلایل مشکلات در سبک زندگی ماست.
مرادی با بیان اینکه رسمهایی مثل تماشای سیسمونی یا جهیزیه جزو سنتهای غلط جامعه است، تاکید کرد: اگر موضوع به تماشا گذاشتن این وسایل از جامعه ترک شود، دیگر کسی برسر این سنتهای غلط رقابت کورکورانه نخواهد داشت.
حجتالاسلام حسین ابراهیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه همایش جمعیت و خانواده در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری به همکاری واحد آیتالله آملی برگزار شد، گفت: نزدیک به 50 مقاله در این همایش مورد پذیرش قرار گرفت.
ابراهیمیان با بیان حدیثی از امام سجاد از رفتار امام حسین (ع) با همسرش به عنوان الگوی جامع برای نسل امروز یاد کرد و گفت: همسران باید به دقت به سخنان همدیگر گوش کنند، شنونده خوبی باشند، اهل گرفتن هدیه برای همسر و اهل مشورت با او باشند.
دکتر حسین قایمی یکی دیگر از سخنران این همایش تعریف خانواده از سوی دین مبین اسلام و جهان غرب را متفاوت دانست و گفت: نکاح در اسلام قرار دادی است که در سایه آن روابط زناشویی مشروعیت پیدا میکند.
دکتر محسن آسوری و دکتر حسین باقری در این همایش مقاله خود را به صورت سخنرانی ارایه دادند