هرچه مواد غذایی فرآوری شده کمتر باشد، احتمال ابتلا به فشار خون نیز کمتر است.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: در کل دو نوع ماده غذایی وجود دارد که دستهی اول باعث کاهش فشار خون و دسته دوم باعث افزایش فشار خون میشوند.
وی ادامه داد: مواد غذایی که حاوی نمک و یا سدیم هستند مثل مواد افزودنی، کالباس، سوسیس، چیپس و پنیرهای شور فشار خون را بالا میآورند.
وی بیان کرد: پتاسیم، سبزیها، میوهها و موادی که کلسیم دارند مثل لبنیات از عوامل مهم کاهش فشار خون هستند، در نتیجه افرادی که چاق هستند فشار خون بالاتری نسبت به سایر افراد دارند.
وی در پایان گفت: هر چه مواد غذایی فرآوری شدهای که فرد استفاده میکند کمتر باشد احتمال ابتلا به فشار خون نیز کمتر است همچنین از جمله علائم کاهش فشار خون میتوان سرگیجه، سردرد و حالت تهوع را نام برد.