به عهد خود با مردم پایبندم
تحریم‌های جدید امریکا علیه ایران با روح توافق ژنو سازگاری ندارد سازمان تحریم هرگز برنمی‏گردد پایان سال، رشد اقتصادی مثبت می‏شود کشورهایی که مدعی مبارزه با تروریسم هستند رفتار وا عمال‌شان را با شعار تطبیق دهند مسیر اشتغال در کشور باز شده است لایحه خروج از رکود، بخشی از اجرای اقتصاد مقاومتی است تورم تا پایان سال به زیر 20 درصد می‌رسد وزرای خارجه ایران و 1+5 در نیویورک دیدار خواهند داشت مسئولیت مذاکرات را تا اینجا و بعد از این را هم برعهده می‌گیرم تیم مذاکره‌کننده در چارچوب تصمیمات نظام مذاکره می‌کند و مورد حمایت مردم و مقام معظم رهبری است قول خود به مردم، انجمن‌ها و اصناف را از یاد نبرده‌ایم نگرانی از استیضاح نداشته و نداریم چرا که استیضاح راه دولت را تغییر نخواهد داد رقابت را قبول داریم اما تخریب و سنگ‌اندازی پیش پای وزیران را قبول نداریم اگر کسی بخواهد لباس نقد بپوشد اما تخریب کند، او را افشا می‌کنیم اکثریت قاطع مردم حامی دولت هستند و نظرسنجی‌ها همین را تأیید می‌کند امیدواریم روابط دولت و رسانه ملی نزدیک‌تر شود صلاح کشور در تداوم اعتدال است هیچ‌کس حق ندارد کار خودسرانه در زمینه فرهنگ انجام دهد

دکتر حسن روحانی روز گذشته برای چهارمین بار میزبان اهالی رسانه بود تا به مناسبت هفته دولت و همزمان با پایان سال اول ریاست جمهوری‌اش، پاسخگوی سؤالات متعدد درباره سیاست خارجی، سیاست داخلی و مذاکرات هسته‌ای باشد. رئیس جمهوری اعلام کرد از وعده‌هایی که در ایام انتخابات مطرح کرده، عدول نخواهد کرد و اگر جریان‌ها یا فشارهایی بخواهند مسیر دولت را منحرف کنند، ماوقع را با مردم در میان خواهد گذاشت و اگر مردم موافق بودند، طی طریق خواهد کرد. او «اعتدال» را خواسته و مطالبه همه مردم دانست و با تأکید بر این که دولت به یمین و شمال نخواهد رفت، افراطی‌ها را به اعتدال دعوت کرد. روحانی با مرزبندی میان نقد و تخریب اعلام کرد اقلیت حق نقد ولو تند را خواهند داشت اما هم دولت و هم اکثریت به آنان اجازه تخریب نخواهند داد. چرا که به اعتقاد وی «تخریب علیه ملت قدم برداشتن است.» روحانی تأکید کرد: «اگر کسی بخواهد لباس زیبای نقد بر تن کند و در عمل تخریب انجام دهد، آن لباس را از تن او درمی‌آوریم و به مردم می‌گوییم که واقعی نیست.»
رئیس جمهوری با تأکید بر لزوم وحدت و بیان این که «می‌خواهیم آشتی را بیشتر و شکاف را کمتر کنیم» تأکید کرد: اگر کسی به واسطه حکم دادگاه از حقوق اجتماعی محروم شده باشد، دولت مطابق آن حکم عمل خواهد کرد اما بر اساس توهمات و پنداشته‌ها، افراد را از حق حضور و فعالیت در عرصه‌های اجتماعی محروم نخواهد کرد.
او در پاسخ به سؤالی که به رویکرد مجلس در قبال دولت اشاره داشت، استفاده از ابزار نظارتی مجلس را حق قانونی نمایندگان توصیف و در عین حال خاطرنشان کرد: «استیضاح، راه دولت را تغییر نخواهد داد» رئیس جمهوری در ادامه گفت که همان سفارش‌هایی که به فرجی دانا داشته را به وزیر بعدی خواهد گفت.
رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش به موضوع مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و با اشاره به دشواری‌ها برای رسیدن به تفاهم دائمی و پایدار، وضع تحریم‌های جدید علیه کشورمان را قویاً محکوم و اعلام کرد: «با افتخار تحریم‌ها را دور می‌زنیم چون آن را غیر قانونی می‌دانیم.»
روحانی تحریم‌های جدید امریکا را برخلاف روح توافق ژنو ارزیابی و در عین حال خاطرنشان کرد: تحریم‌های جدید به اصل مذاکرات آسیب نمی‌زند. رئیس جمهوری با تأکید بر ادامه مذاکرات هسته‌ای، ابراز امیدواری کرد مذاکرات به نتیجه مطلوب کشورمان منجر شود. وی در واکنش به شایعات درباره اختلاف نظرش با وزیر امور خارجه، تأکید کرد: تیم مذاکره کننده هم حمایت رهبری و هم حمایت مردم را دارد. او ضمن تحسین تیم مذاکره کننده گفت منظورش از به عهده گرفتن مسئولیت مذاکرات، دلگرمی به تیم هسته‌ای است.

دعوت افراط‌گرایان به اعتدال
رئیس جمهوری در ادامه موضوعات، سیاست داخلی را مورد اشاره قرار داد و با  بیان اینکه «تلاش‌مان این است تا شکاف‌ها را از میان برداریم»، گفت: تلاش ما این است که به آنهایی که زیست‌شان در «ایجاد شکاف» است، بفهمانیم که در خط شکاف هستند. می‌خواهیم آشتی را بیشتر و شکاف را کمتر کنیم و امت و ملت واحدی باشیم و دست در دست هم دهیم. بدون وحدت، عبور از این پیچ تاریخی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند، ممکن نیست. وی  افزود: دولت مصمم است شکاف بین ادیان و مذاهب را نیز از میان بردارد. ممکن است برخی خوشحال نباشند اما ما این کار را ضروری می‌دانیم.
وی گفت: ما هیچ یک از وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم را یادمان نرفته و حتماً به آن عمل می‌کنیم. برای هر کاری که بخواهیم انجام دهیم حتی گردش به چپ و راست هم مردم را باخبر می‌کنیم و اگر آن را قبول کردند، انجام می‌دهیم. ما اعتدال را در پیش گرفته‌ایم و به یمین و شمال نمی‌رویم. اکثریت جامعه ما خواهان اعتدال هستند نه اینکه چون دولت ما دولت اعتدال است این حرف را بزند؛ جامعه ما اعتدال‌خواه است و از افراط گریزان است. روحانی همچنین خطاب به افراطیون، گفت: آن گروه کوچکی که می‌خواهد افراطی باشد، بداند که ما آنها را به اعتدال دعوت می‌کنیم، این راه خیر دنیا و آخرت را دارد.

قول‌هایی که به مردم داده‌ایم از یاد نمی‌بریم
روحانی در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه، در پاسخ به خبرنگار روزنامه‌ شرق که پیغامی از انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را به رئیس جمهوری رساند و از نگرانی روزنامه‌نگاران صحبت کرد، یادآور شد: جواب این پیغام این است که نگران نباشید. دولت به فکر تهیه لایحه‌ در این باره است و اگر ببینیم راه فعلی به نتیجه نمی‌رسد، لایحه‌ای را تقدیم مجلس خواهیم کرد. البته دولت در بعضی زمینه‌ها باید با بقیه قوا همکاری کند و باید با یکدیگر هماهنگ شود. ممکن است، این تفاهم نیاز به زمان داشته باشد ما قول‌هایی را که به مردم، انجمن‌ها و اصناف داده‌ایم از یاد نخواهیم برد.

کار خودسر فرهنگی ممنوع
وی با اشاره به حوزه فرهنگ و عملکرد دولت در این حوزه، تصریح کرد: ما معتقدیم پرچم فرهنگ جامعه باید بر دوش صاحبان فرهنگ باشد و دولت آنها را یاری کند. معیار ما قانون است. هیچ گروهی حق ندارد کار خودسر در زمینه فرهنگ انجام دهد. در هر زمینه‌ای که قانون وجود ندارد، می‌خواهیم که قانونش تصویب شود.

امید به رفع همه تحریم‌ها
رئیس‌جمهوری در عرصه سیاست خارجی با بیان اینکه «دولت می‌خواهد چهره رحمانی اسلام را به جهانیان بشناساند»، خاطرنشان کرد: مردم ایران اهل فرهنگ و ادب هستند و می‌خواهند زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشند. وی با تأکید بر ضرورت مبارزه با تروریسم، گفت: ما می‌خواهیم با وحدت و مسالمت‌آمیز زندگی کنیم به همین جهت با هر نوع تروریسم مخالفیم و با آن مبارزه می‌کنیم و هر کشور و ملتی هم که از ما کمک بخواهد مثل لبنان و فلسطین، به آن کمک می‌کنیم.

برای ملاقات با اوباما برنامه ندارم
خبرنگار کیودو نیوز از رئیس‌جمهوری درخصوص اقدام امریکا در اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران پرسید که روحانی  گفت: آنها همیشه مدعی هستند که تحریم جدید اعمال نکرده‌اند. همان‌طور که من گفتم، بر فرض که حرف آنها درست باشد، این موضوع با روح توافق ژنو منافات دارد. اصل آن تحریم غلط بوده و شکل جدیدش نیز غلط، غیرقانونی و غیرسازنده است. وی در پاسخ به سؤال دیگر این خبرنگار مبنی بر اینکه آیا قصد سفر به نیویورک و ملاقات با اوباما را دارد یا خیر؟‌ گفت: هنوز تصمیم نهایی برای این سفر نگرفته‌ام. هر وقت تصمیم گرفته شد، اعلام می‌کنم. برنامه‌ای برای ملاقات با اوباما هم ندارم.

ناهمخوانی تحریم‌های جدید با روح مذاکرات
رئیس جمهوری در پاسخ به سؤال خبرنگار شبکه خبر مبنی بر قرارگرفتن افراد، نفتکش‌ها و شرکت‌ها در فهرست تحریم‌های جدید امریکا گفت: من گفتم تحریم، غیرقانونی و تجاوز به حقوق ملت ایران است. ما با همه وجود در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی می‌کنیم. البته که ما تحریم را دور می‌زنیم. برخی از این تحریم‌ها را که در حوزه دارویی و غذایی است، غیربشری می‌دانیم و در برابر هرگونه تحریمی ایستادگی می‌کنیم و برای آن‌ها راه حل پیدا خواهیم کرد.
روحانی ادامه داد:‌ کاری که امریکایی‌ها به بهانه دور زدن تحریم‌ها توسط ایران انجام می‌دهند، کار زشتی بوده و با روح مذاکرات همراه نیست. در حالی‌که ما در حال مذاکره برای توافق نهایی هستیم. بنابراین این‌گونه اعمال با سیاست حل معضلات جهانی سازگار نیست. همچنین موجب بی‌اعتمادی‌های بیشتر در مردم کشورمان می‌شود. بنابراین خوب بود امریکایی‌ها با اعمال و رفتارشان تاحدی زمینه اعتماد را فراهم می‌کردند تا این اعتماد در آینده شکل بگیرد. اما اعمال و رفتار آنها بی‌اعتمادی‌ها را عمیق‌تر می‌کند.

تحریم امریکا به اصل مذاکرات لطمه نمی‌زند
وی در پاسخ به سؤال ان.‌بی.‌سی امریکا درباره تأثیر تحریم‌های جدید بر مذاکرات گفت: تحریم‌های دیروز(شنبه)  امریکا- که به تعبیر آنها جدید نیست و به نظر ما کار درستی نبود- به اصل مذاکرات لطمه نمی‌زند. البته یکی از پایه‌های مذاکره، اعتماد و صداقت است که این کارها به اعتماد و صداقت ضربه می‌زند. ولی ما مذاکره با 1+5 را ادامه می‌دهیم و امیدواریم در مدت باقی مانده به تفاهم برسیم. البته ممکن است به تفاهم کامل برسیم یا نه.

به شرایط یک سال گذشته بر‌نمی‌گردیم
روحانی با بیان اینکه بازگشت شرایط به یک سال گذشته امکانپذیر نیست، گفت: اگر 1+5 با ایران به تفاهم نرسد، معنایش این نیست که سازمان تحریم باقی می‌ماند، بلکه سازمان تحریم در هم شکسته و باقی نمی‌ماند  و هرگز برنمی گردد.

آماده مذاکره با عربستان هستیم
در ادامه نشست خبری رئیس جمهوری، خبرنگار تهران تایمز نظر وی را درباره‌ گسترش روابط بین تهران و ریاض پرسید که روحانی در پاسخ گفت:‌ از طرف ایران رابطه خوبی با همه‌ همسایگان از جمله عربستان در دستور کار است. اختلاف نظر بین ما و عربستان نسبت به روابط دوجانبه‌ ما نیست. ما اختلاف نظرهایی درباره‌ منطقه، از شمال آفریقا گرفته تا خاورمیانه داریم. به گفته وی، راه برطرف کردن اختلاف نظرها حرف زدن و مذاکره است. نه این که بخواهیم از هم فاصله بگیریم. ما همیشه آماده مذاکره بوده‌ایم و
هم اکنون نیز آماده مذاکره با عربستان هستیم. روحانی ادامه داد: البته اختلاف دیدگاه وجود دارد و ممکن است که حل نشود. ما با کشورهای دیگر نیز روابط نزدیک داریم ولی به این معنی نیست که نظرات ما کاملاً یکی باشد. ما می‌توانیم با عربستان رابطه‌ خوبی داشته باشیم و در عین حال در برخی موارد دارای نظرات یکی هم نباشیم.

قصد حضور در مراسم حج ندارم
وی در پاسخ به سؤال دیگری در مورد قصد رئیس جمهوری برای حضور در مراسم حج خاطرنشان کرد: ما همواره مشتاق زیارت خانه خدا و مدینه‌النبی بودیم و هستیم اما هنوز قصدی برای حضور در مراسم حج ندارم.
لزوم مبارزه جهانی علیه خشونت
رئیس جمهوری در پاسخ به سؤال خبرنگار المنار در مورد برنامه ایران برای مبارزه با تروریسم هم اظهار داشت: ما در گذشته اعلام کردیم که اگر اقدام جدی علیه تروریسم، خشونت و افراط‌گرایی نشود، بسیاری از کشورها درگیر این موضوع می‌شوند و در سطح خاورمیانه شاهد مشکلات زیادی خواهیم بود. در همین مسیر باید کشورهایی که مدعی مبارزه با تروریسم هستند رفتار و اعمال‌شان را با حرف و شعار تطبیق دهند و سازگار کنند. بی‌شک جنایت در هر جای دنیا مورد قبول نیست و باید توجه داشت که جنایت، جنایت است. اما متأسفانه شاهدیم برخی از کشورها در موضوع تروریسم به اهداف ملی توجه می‌کنند در حالی که باید نگاهی جهانی به این موضوع داشت.
رئیس جمهوری با بیان این که کشتن هر انسان بی‌گناهی به معنای جنایت علیه کل بشریت است، گفت: هر انسان بی‌گناهی در هر جای دنیا کشته شود یعنی بشریت ذبح شده و باید با این پدیده در همه جای دنیا مبارزه کنیم. لذا از این موضوع استقبال می‌کنیم که جهانیان به اجماع علیه مبارزه با تروریسم، خشونت و افراط‌گرایی برسند.

احترام به حقوق اجتماعی نه توهمات
در ادامه خبرنگار روزنامه کیهان به بیانات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر «فاصله‌گذاری دولت با فتنه‌گران» اشاره کرد که رئیس جمهوری پاسخ داد: همه نکاتی که مقام معظم رهبری در دیدار با دولتمردان فرمودند، برنامه‌ریزی و اجرایی و عملیاتی خواهد شد. وی افزود: در مسائلی که مربوط به مسائل سال‌های گذشته است، براساس قانون عمل خواهیم کرد. اگر کسی محکومیتی دارد و آن محکومیت برای آن است که از حقوق اجتماعی توسط دادگاه محروم شده، قطعاً ما به قانون عمل می‌کنیم. اما اینکه یک آقایی در یک عکسی بوده و دلیل حضورش در آن عکس و تجمع مشخص نیست، موضوع دیگری است. ما براساس این توهمات او را از حقوق اجتماعی محروم نمی‌کنیم.
روحانی با تأکید بر لزوم حکم دادگاه برای محرومیت افراد از حقوق اجتماعی، ادامه داد: اینکه بگوید که این آقا کجاست؟ و کجا می‌خواسته باشد؟ معیار نیست. معیار ما فقط قانون است. حتماً وزرا به آنچه رهبری فرمودند، عمل می‌کنند و ما در دولت نیز فرمایشات ایشان را اجرایی و عملیاتی خواهیم کرد.

آدم پای اینترنت خوابش می‌برد
رئیس‌جمهوری در ادامه در پاسخ به سؤالی که به پهنای باند اینترنت و زمزمه استیضاح وزیر ارتباطات اشاره داشت، وجود اینترنت پرسرعت را از راه‌های پیشرفت علمی کشور دانست و گفت: اگر بخواهیم مقاله‌ای دانلود کنیم، باید ساعت‌ها بنشینیم و گاهی آدم پای اینترنت خوابش می‌برد.
روحانی با بیان اینکه افزودن پهنای باند اینترنت، مبنای دولت بوده است، ادامه داد: این تصمیم دولت است که در شورای عالی مجازی اتخاذ می‌شود و در آنجا بحث لازم انجام می‌شود. یکی از تصمیمات دولت، ایجاد شبکه ملی اطلاعات است که قدم‌های اولیه برای آن برداشته شده، بودجه لازم پیش‌بینی شده و ان‌شاءالله دولت این کار را خواهد کرد. در شبکه ملی اطلاعات سرعت اینترنت بسیار بیش از حالا خواهد بود و تصمیم دولت بر ادامه این روند است.

برنامه‌ای برای همکاری با امریکا علیه داعش نداریم
روحانی سپس در پاسخ به سؤالی درباره‌ احتمال همکاری ایران و امریکا در منطقه علیه داعش، مبارزه با تروریسم را «خوب» توصیف کرد و گفت: اما هیچ برنامه‌ای برای همکاری و هماهنگی با امریکایی‌ها در این زمینه نداریم.
استیضاح راه دولت را تغییر نمی‌دهد
رئیس جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره‌ فشارها به دولت در قالب استیضاح وزیر علوم گفت: در کشور نظرات مختلفی وجود دارد. مجلس این حق را دارد که اگر احساس کند وزیری وظیفه‌اش را درست انجام نداده، از او سؤال کند و در نهایت رأی بدهد. ما از استیضاح نگرانی نداشته‌ایم و نداریم. چون استیضاح راه دولت را تغییر نخواهد داد. وی ادامه داد: من به آقای فرجی دانا درباره ایجاد فضای آرامش در دانشگاه، رفتن از کمیت به سمت کیفیت و شایسته‌سالاری در عزل و نصب‌ها به جای تفکر جناحی سفارش‌هایی کرده بودم. همان‌ها را به وزیر بعدی هم خواهم گفت. من قولی به مردم دادم و آنچه از قانون اساسی درک می‌کنم، این است که مبنای اجرا، قانون است. ما هم به راهمان همین گونه ادامه خواهیم داد. این که استیضاح برای مقابله با دولت بوده باشد را هنوز حس نکرده‌ام. در ظاهر هم مجلس سؤالاتی داشت، استیضاح کرد و چون قانع نشد، بر اساس رأی اکثریت به وی رأی عدم اعتماد داد. ما هم تسلیم قانون هستیم.
روحانی با بیان اینکه ممکن است نظرات در کشور واحد نباشد، اضافه کرد: ممکن است کسانی به جد حامی دولت باشند. بعضی‌ها هم حمایت کنند و هم نقد. بعضی‌ها هم مخالف باشند و این اشکالی ندارد و در کشور ما پذیرفته است. آنچه از نظر ما قابل قبول نیست تخریب یا سنگ پیش پای مجریان گذاشتن است. اگر کسی بخواهد لباس زیبای نقد بر تن کند و در عمل تخریب انجام دهد، آن لباس را از تن او درمی‌آوریم و به مردم می‌گوییم که واقعی نیست.

دولت مقابل تخریب خواهد ایستاد
رئیس جمهوری ادامه داد: نقد مورد استقبال ماست ولو اگر تند باشد؛ اما تخریب قابل قبول نیست. من در این یک سال نسبت به نقد بسیار باحوصله بودم. اما نشان دادم نسبت به تخریب قاطع خواهم بود. چون تخریب یعنی علیه ملت قدم برداشتن. اقلیت حق نقد دارد اما حق تخریب ندارد و هم اکثریت  و هم دولت در مقابلش خواهد ایستاد. احساس ما این است که اکثریت قاطع مردم حامی دولت هستند و نظرسنجی‌ها هم همین را نشان می‌دهد. وی افزود: ما در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاست خارجی در این یک سال خودمان را موفق می‌دانیم. البته هر دستگاهی مشکلات خاص خودش را دارد.

در حال خروج از رکود هستیم
روحانی در ادامه نشست خبری خود پاسخگوی سؤال مجددی درباره رکود اقتصادی شد و توضیح داد: اولویت دولت از بین بردن رکود حاکم بر اقتصاد کشور است و من فکر می‌کنم این اتفاق در حال رخ دادن است و امیدواریم بزودی رشد اقتصادی ما مثبت شود. اگر از رکود عبور کنیم، اشتغال هم بتدریج وضع بهتری می‌یابد. من به مردم قول می‌دهم در ادامه کار مسیر اشتغال باز شود. البته باید اذعان کرد که راه سختی در پیش است و اشتغال تحصیلکرده‌ها یکی از اصلی‌ترین مخاطرات مسیر اشتغال در کشور است. وی با اشاره به تحقق وعده خود مبنی بر مهار تورم در یک سال گذشته، اعلام کرد: نرخ تورم تا پایان امسال کمتر از20 درصد خواهد بود. وی  از تداوم این روند در سال  آینده خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال 94 برای نخستین بار در40 سال گذشته، نرخ تورم تک رقمی شود.

آینده رابطه ایران و چین
رئیس قوه مجریه در پاسخ به سؤال فونیکس تی‌وی چین مبنی بر آینده روابط ایران و چین در صورت عدم توافق با 1+5 گفت: چین در شرایط تحریم یکی از کشورهایی بود که رابطه خوبی با ایران داشت و در آینده نیز این روابط توسعه خواهد یافت. اما در صورتی که توافقات ایران با 1+5 به طور کامل انجام گیرد و تحریم‌ها از بین برود، شرایط به کلی تغییر خواهد کرد.

رئیس جمهوری مسئول مذاکرات
در ادامه نشست خبری، خبرنگاری به اظهارات اخیر روحانی درباره پذیرفتن مسئولیت مذاکرات اشاره کرد و پرسید: «اخیراً فرمودید که اگر لازم باشد شخصاً مذاکرات هسته‌ای را هدایت می‌کنم که این باعث شده برخی فکر کنند قرار است مذاکرات هسته‌ای در سطح بالاتری از وزارت خارجه انجام شود. همچنین برخی تحلیل کرده‌اند که شاید این صحبت انتقادی ریز از تیم مذاکره‌کننده است» رئیس جمهوری در پاسخ گفت: جواب هر دو منفی است. تیم مذاکره کننده ما تیم بسیار قوی و خوبی است. افراد حاضر در این تیم کاملاً به موضوعات مسلط هستند و با طرف خارجی خوب مذاکره می‌کنند. ما از تیم مذاکره‌کننده و شخص وزیر خارجه متشکر هستیم که امروز (شنبه) نیز از وزارت خارجه نیز تقدیر شد.
رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: این مسئولیت‌پذیری یک قوت قلبی برای تیم مذاکره کننده است که احساس می‌کنند من رئیس جمهوری نیستم که فردا روزی بگویم تیم مذاکره کننده خراب کرده است. تیم مذاکره‌ کننده کاملاً هماهنگ است و قبل از هر سفری تمام موارد را با یکدیگر در میان می‌گذاریم.  وی با اشاره به حمایت تیم مذاکره کننده از سوی مقام معظم رهبری یادآور شد: تیم مذاکره‌کننده هم حمایت رهبری را دارد و هم حمایت مردم. فکر می‌کنم کسی در ایران نیست که از مذاکره حمایت نکند. تیم مذاکره‌کننده فکر نکند باید به تنهایی کار را بر دوش بکشد.

روابط تهران – آنکارا
خبرنگار تی‌آرتی ترکیه پرسشی درخصوص آغاز دوره جدیدی در ترکیه با رئیس جمهوری اردوغان و نخست‌وزیری داوود اوغلو و رابطه ایران و ترکیه با توجه به مسائل منطقه مطرح کرد که روحانی در پاسخ گفت: در این دوران جدید روابط بهتری با ترکیه خواهیم داشت. آقای اردوغان پیش از این نخست وزیر بودند که مسئولیت اجرایی بر دوششان بود و این بار نیز برای اولین بار با رأی مستقیم مردم رئیس جمهوری شدند. این برای یک کشور بسیار مهم است.

امیدواری به نزدیکی روابط دولت و صدا و سیما
وی با ابراز امیدواری نسبت به نزدیک‌تر شدن روابط دولت با رسانه ملی تصریح کرد: ما امیدواریم رسانه ملی کمک بیشتری به دولت کند، زیرا شرایط ما شرایط عادی نیست. اگر تحریم نبودیم، منطقه مشکل نداشت و رکود و تورم نداشتیم، کمک کمتر به دولت مشکلی نداشت. اما اکنون نیازمند کمک همه رسانه‌ها و رسانه ملی هستیم. ان‌شاءالله این کمک ادامه می‌یابد و شاهد همکاری‌های تنگاتنگی هستیم تا به اهداف ملی خود دست پیدا کرده و شاهد ثبات، آرامش و امنیت در کل منطقه باشیم.

One thought on “گزارش روحانی از یک سال عملکرد دولت اعتدال در کنفرانس خبری”
  1. با سلام ! به نظرم با توجه به تمامی اتفاق های این یکساله یه عده ای هستند که دوست ندارن دولت و مردم در آرامش باشند دوست دارن چوب لای چرخ دولت بزارن ! نمیدونم چی گیرشون میاد ! به اعتقاد بنده تا تمامی قواها و تمامی مسوولین اجرایی با همدیگه همدل نشن هیچی درست نمیشه …..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *