وب سایت ششم بهمن در یادداشت فرهنگی خود با انتقاد از برنامه های سیمای طبرستان ،  نوع رسانه داری سیمای تبرستان را اسباب استهزای اهل فکر دانست .

نگارنده این یادداشت با انتقاد از محتوای برنامه های سیمای مازندران ، نگاهی ویژه به نوع پوشش مجری یکی از برنامه های  این شبکه با اجرای سید اسماعیل مدنی مجری جوان آملی این برنامه نمود  .

حضور مدنی در برنامه های مختلف  سیما از برنامه کودک گرفته تا برنامه های مناسبتی و برنامه های سیاسی ظاهرا داد همه را در آورده و این بار  لباس این مجری جوان سوژه خبری شده است .

10 thoughts on “اسماعیل مدنی هم 6بهمنی شد +عکس”
  1. اسماعیل مدنی اولاً سید است ثانیاً هنرمند بسیار خوبی است و این وصله به آن نمی چسبد به فکر خودتان باشید .

  2. 6 بهمن رو نمی شناختم
    اما حالا که با این خبر به اون سایت رفتم و دیدم که واقعا این سایت با افکار بچه گانه ای که گمان میبرد دنیا صراط مستقیم خودش است اداره میشه

  3. اون موقع که مدنی با لباس خاکی و چفیه برنامه اجرا میکنه و تو یادواره شهدا ها و مراسمات هست آقایون 6 بهمنی چی میگن
    احتمالا آرام و درگوشی از هم میپرسند چرا لباس خاکی پوشید مگه اینجا جنگه. بریم یه تیتر تو 6بهمن بزنیم

  4. با سلام
    هنگامي كه مطلب درج شده در وب سايت خبري 6بهمن باعنوان: )نوع رسانه داري…(
    را خواندم چند نكته درآن نهفته بود.اول اينكه هدف از نگارش اين سطورچه بوده است؟ آیا نویسنده محترم این مطالب را با نیت کمک فکری و به منظور اصلاح روند تولید برنامه در سازمان صدا و سیمای مازندران به رشته ی تحریر درآورده است؟
    اگراينگونه است كه اميدوارم باشد بايد توجه داشت كه انتقاد بايد سازنده باشدوانتقاد سازنده همان طوركه همگان مي دانند انتقادي است كه در عين پرداخت صحيح’علمي واصولي به موضوع’در عين رعايت ادب واحترام، درپي آن پيشنهاداتي نيز جهت اصلاح وترميم ارائه شده باشد كه اين مطلب نه تنها عاري از هرگونه پيشنهادي مي باشد بلكه از جاده نقد نيز فاصله گرفته و به مرز تخريب نزديك گشته است كه گويا اين امر در سايت خبري مذكور به رويه ي جاري بديل گشته است واما نكته ي بعدي متاسفانه اين است كه نگارنده محترم گويا حتي به نوع برنامه ومخاطبين خاص آن نيز پي نبرده است و نميداند كه اين برنامه براي چه قشر و سنيني وبا چه هدفي توليد گشته است كه جهت اطلاع اين دوست گرامي بايد اشاره نمود كه برنامه فوق با عنوان برنامه ي روزهاي طلايي مختص سنين نوجوان بوده كه هر هفته 3بار پخش می گردد و براي مخاطب بزرگسال همچون ایشان توليد نگردیده است.
    پس طبيعي است كه با توجه به پخش اين قسمت برنامه درروز عيد سعيد غدير در جهت آگاه ساختن مخاطبين خود كه ما بين سنين11 الي18 سال ميباشند و بعضا ممكن است اطلاعات چنداني در ارتباط با واقعه ي غدير خم نداشته باشند سوالاتي را در اين ارتباط از آنها بپرسدو حتما حق خواهيد داد كه از يك نوجوان نمي توان سوالاتي در ارتباط با سنديات تاريخي و ديني و فقهي واقعه غدير پرسيد چه بسا كه نگارنده عزيز ما نيز از عهده ي جواب دادن به اين سوالات به درستي بر نيايد.
    نكته بعدي اين است كه فضاي اجرا براي نوجوانان اينگونه مي طلبد كه برنامه از دکور، موسیقی و متن متناسب با نوجوان بهره برده و مجری برنامه نیز علاوه بر اجرای سرزنده و شاداب از لباس غیر رسمی و نوجوان پسند با رنگ بندی شاد استفاده نماید


    يز با كت و شلوار در برنامه كودك ظاهر شود كه مسلما امري است نادرست .
    و ديگر اينكه اينگونه به نظر ميرسد كه نويسنده نيم نگاهي نيز به تخريب چهره ي مجري جوان آملي اين برنامه داشته است فارغ از اينكه سيد اسماعيل مدني مجري جوان آملي كه سالهاست به اجراي برنامه هاي مختلف در سطح شهرستان و استان و سيماي مركز مازندران مي پردازد.
    به گواه بسياري از اصحاب فرهنگ و هنر و عامه ي مردم توانسته است به خوبي رضايت تماشاگران خود را به دست آورده واز مجريان موفقي مي باشد كه هنرش را در اجراهاي متفاوتي اعم از يادواره هاي شهدا-برنامه ي كودك ونوجوان –برنامه هاي فرهنگي-سياسي و مناسبتي نشان دهد كه همين امر يعني اجرا در حيطه هاي گوناگون هنري است كه هر كسي قادر به انجام آن نيست پس زيباتر مي بود كه نويسنده ي محترم اشاره اي نيز به اين موارد مي داشت.
    آخر اينكه نكات مطرح شده به معناي تاييد تمام و كامل برنامه هاي صداوسيماي مركز مازندران نيست و مسلما عموم اهالي مازندران و مخاطبين اين شبكه انتظاراتي به مراتب فراتر از برنامه هاي جاري اين




    اگراينگونه است كه اميدوارم باشد بايد توجه داشت كه انتقاد بايد سازنده باشدوانتقاد سازنده همانطوركه همگان مي دانند انتقادي است كه در عين پرداخت صحيح’علمي واصولي به موضوع’در عين رعايت ادب واحترام درپي آن پيشنهاداتي نيز جهت اصلاح وترميم ارائه شده باشد كه اين مطلب نه تنها عاري از هرگونه پيشنهادي مي باشد بلكه از جاده نقد نيز فاصله گرفته و به مرز تخريب نزديك گشته است كه گويا اين امر در سايت خبري مذكور به رويه ي جاري تبديل گشته است واما نكته ي بعدي متاسفانه اين است كه نگارنده مذبور گويا حتي نوع برنامه ومخاطبين خاص آن نيز پي نبرده است و نميداند كه اين برنامه براي چه قشر و سنيني وبا چه هدفي توليد گشته است كه جهت اطلاع اين دوست گرامي بايد اشاره نمود كه برنامه فوق با عنوان برنامه ي روزهاي طلايي مختص سنين نوجوان بوده كه هر هفته 3بار پخش شده وبراي مخاطب بزرگسال توليد نگشته است.
    پس طبيعي است كه با توجه به پخش اين قسمت برنامه درروز عيد سعيد غدير در جهت آگاه ساختن مخاطبين خود كه ما بين سنين11 الي18 سال ميباشند و بعضا ممكن است اطلاعات چنداني در ارتباط با واقعه ي غدير خم نداشته باشند سوالاتي را در اين ارتباط از آنها بپرسدو حتما حق خواهيد داد كه از يك نوجوان نميتوان سوالاتي در ارتباط باشدباسنديات تاريخي و ديني و فقهي واقعه غدير پرسيد چه بسا كه نگارنده عزيز ما نيز از عهده ي جواب دادن به اين سوالات به درستي بر نيايد.
    نكته بعدي اين است كه فضاي اجرا براي نوجوانان اينگونه مي طلبد كه مجري برنامه از لباساي غير رسمي مناسب و در عين حال با رنگهاي شاد استفاده نمايد وگرنه از زین پس بايد انتظار داشت عموپورنگ نيز با كت و شلوار در برنامه كودك ظاهر شود كه مسلما امري است نادرست .
    و ديگر اينكه اينگونه به نظر ميرسد كه نويسنده نيم نگاهي نيز به تخريب چهره ي مجري جوان آملي اين برنامه داشته است فارغ از اينكه سيد اسماعيل مدني مجري جوان آملي كه سالهاست به اجراي برنامه هاي مختلف در سطح شهرستان و استان و سيماي مركز مازندران مي پردازد به گواه بسياري از اصحاب فرهنگ و هنر و عامه ي مردم توانسته است به خوبي رضايت تماشاگران خود را به دست آورده واز مجريان موفقي مي باشد كه هنرش را در اجراهاي متفاوتي اعم از يادواره هاي شهدا، برنامه های كودك ونوجوان، برنامه هاي فرهنگي، سياسي و مناسبتي نشان دهد كه همين امر يعني اجرا در حيطه هاي گوناگون، هنري است كه هر كس قادر به انجام آن نيست پس زيباتر مي بود كه نويسنده ي محترم قبل از نگارش شتابزده و و غیر کارشناسانه ی خود با اندکی تأمل به موارد فوق نیز توجهی کرده و از جاده ی عدل و انصاف نیز خارج نمی گردید. و سرآخر اينكه نكات ذکر شده به معناي تاييد تمام و كامل برنامه هاي صداوسيماي مركز مازندران نيست و مسلما انتقادات فراوانی در این زمینه مطرح بوده وعموم اهالي مازندران و مخاطبين اين شبكه انتظاراتي به مراتب فراتر از برنامه هاي جاري اين سازمان دارند.

  5. “دوستان دقت کنن.بحث مجری نیست.نوع رسانه مورد نقده”

    این عبارت رو همون نگارنده ای که با اکراه پای تلوزیون نشسته بود به عنوان کامنت در 6 بهمن گذاشت

  6. چرا کامنت هایی که میدیم تایید نمی شود.کامنت هایی که حاوی توهین نیست.اگر مدیر سایتی هست،پاسخ دهد/باسپاس

  7. سلام همه کامنتها که حاوی توهین نباشد تایید می شود

  8. اسماعیل مدنی را از دیرباز می شناسم. جوانی خوش سیما و مودب که نه تنها در عرصه ی اجرا، که در عرصه ی سایر رشته های هنری نیز دارای قابلیت های خاصی است. ضمن اینکه دستی بر نوشتن و پژوهش نیز دارند. متاسفانه جریان تخریب استعدادهای درخشان شهر آمل گریبانگیر این مجری توانمند و با انگیزه نیز شده است. اما با شناخت و درایتی که از ایشان سراغ دارم بی گمان به این دست اندازها توجه ای نخواهد داشت و آن را نشانه ی قدرت خود که رشک حاسدان را بر انگیخته است خواهند دید و با انرژی و توان بیشتر در جهت اعتلای نام و آوازه ی شهر آمل گام برخواهند داشت.شهری که به مدنی های دیگری نیز نیاز دارد تا بر تارک هدایت فرهنگ و زبان و اندیشه ی عمومی استان دست یابد به گونه ای که شایسته ی نام و شأن آمل و آملی ها باشد.

  9. بسیار خرسندیم در استان مازندرانی که با کمبود مجری توانا روبرو میباشد، اینچنین مجری توانا و متبحری (مدنی) گرداننده ی مجموعه های مختلف می باشد….منتقدین لطفا نه نگاه…بلکه نیم نگاهی به مجریان دیگر استان بیاندازند……یاعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *