رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مازندران از احداث دانشگاه علوم و تحقیقات مازندران دانشگاه آزاد اسلامی در روستای تنگه لته ساری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، علی پهلوان ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به تدریس 18 رشته در مرکز علوم تحقیقات دانشگاه آ‍زاد اسلامی مازندران اظهار داشت: این دانشگاه در سال 89 در ساری با شش رشته شروع به فعالیت کرد.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر یک هزار و 386 دانشجو در این دانشگاه مشغول فعالیت علمی هستند، تصریح کرد: 80 درصد دانشجویان این دانشگاه بومی هستند.
رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به همکاری مناسب دستگاه‌های اجرایی استان با این دانشگاه از احداث دانشکده علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در روستای تنگه لته ساری خبر داد.
وی مهم‌ترین مسئله برای احداث دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری مازندران را کمبود زمین در این منطقه اعلام  و خواستار مساعدت برای تهیه زمین در این نقطه از استان شد.
پهلوان با اعلام آمادگی دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت نام کارمندان دولت، یادآور شد: به متقاضیان تحصیل در این دانشگاه حدود 3 میلیون وام تحصیل پرداخت می‌شود.
وی مهم‌ترین رشته‌های در حال تدریس در دانشگاه  علوم و تحقیقات آزاد اسلامی را صنایع غذایی، حقوق خصوصی و جزاء، مدیریت، تربیت‌بدنی، ریاضی و کاربردی، فیزیک، زیست شناسی بالینی، زبان و مدیریت و حسابداری عنوان کرد و از ایجاد رشته مدیریت منابع طبیعی در این دانشگاه خبر داد.
در ادامه نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه برای اجرای کار تحقیقاتی نباید مایوس شد، بیان داشت: کمبود زمین از مشکل اساسی در مازندران است و تنها مشکل حال حاضر نیست.
آیت‌الله نورالله طبرسی  در پایان گفت: مسئولان برای ترویج علم و دانش باید تلاش به خرج دهند و دست‌اندرکاران علوم و دانش در ترویج علوم و دانش مسائل و مشکلات را دور بزنند.

7 thoughts on “تنگه لته ساری محل احداث دانشگاه علوم و تحقیقات مازندران”
  1. دکتر پهلوان خسته نباشید انشاالله شاهدشکوفایی علوم وتحقیقات مازندران درمرکز استان باشیم ومسولین سنگ اندازی نکنند

  2. دکتر پهلوان.ارزوی موفقیت وسلامتی برای شما داشته وخواهشمنداست رشته های ارشد ودکترا دررشته های هنر ومعماری وشهرسازی رابرقرار فرمایید

  3. سلام به دوستاران علم و دانش . امید واریم امکان اموزش در مقاطع ارشد ودکتری رشته حقوق بین الملل رافراهم کنید دانشجویان به دلیل فراهم نبودن امکانات در مقاطع بالای این رشته از این رشته دوری میکنند.

  4. سلام.من رشتم روانشناسی بالینی اما هیچ امکانات ازمایشگاهی برا رشته ما ندارد این همه پول واحد عملی میدهیک اما کار عملی انجام نمیدیم

  5. متاسفانه بعضی از اساتید این دانشگاه مجبورند به خاطر هزینه زندگی شخصی خود و کمک انسان دوستانه به مخارج ساخت دانشگاه جدید و لج بازی با اساتید دیگر دانشجویان را قربانی کنند.که یه ترم یه ترم عقب بندازن.به خاطر این کارم جایگاهشون بالا تر میره.کاش بودی دکتر پهلوان …کاششش

  6. امیدوارم از پیشرفت پروژه واحد دانشگاهی تصاویری یا مطلبی در سایتها گذاشته شود. در چه وضعیتی کی به اتمام میرسد؟

    ع

  7. سلام دکتر پهلوان خوبی
    خسته نباشید
    من دانشجوی شما بودم . فوق ژئوفیزیک خوندم .
    از زحمات شما بینهایت سپاسگزارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *