«ساقه نیلوفر آبی»؛ غذای محبوب گردشگران در کشمیر+تصاویر
«ندرو» یا ساقه نیلوفر آبی یکی از مهمترین خوراکیهای کشمیر است که مردم و گردشگران علاقه زیادی به آن دارند و غذاهای متنوعی با آن طبخ میکنند.
ساقه نیلوفر آبی که در کشمیر بنام «ندرو» مشهور است یکی از مهمترین غذاهای کشمیری است و جزو غذاهای ویژه این منطقه به شمار میرود.
ساقه گل نیلوفر آبی که در عمق دریاچهها رشد میکند توسط افراد ماهر از عمق آب استخراج میشود و پس از بستهبندی روانه بازار میشود.
کشمیریها با ترکیب این سبزی با ماهی، گوشت، تربچه، مرغ و ماست غذاهای متنوعی پخته و آن را به همراه برنج مصرف میکنند.
این غذا همچنین از جمله خوراکیهای محبوب گردشگران خارجی و داخلی در این منطقه است.
خوراک ساقه نیلوفر جزو لاینفک سفره مردم کشمیر در روزهای عید از جمله عید غدیر و نوروز نیز به شمار میرود.