تخلفات تأمین اجتماعی

خبر اول اين كه در ميان اخبار مربوط به تخلفات گسترده مالي سازمان تأمين اجتماعي، ‌سعيد مرتضوي، ‌مديرعامل سابق سازمان تأمين اجتماعي از برگزاري دادگاه علني گزارش تحقيق و تفحص استقبال كرد و از افشاگري درباره ماهيت عقبه اين اقدامات خبر داد.
وي كه با سايت وابسته به دولت دهم مصاحبه كرده است، گفته: به‌طور حتم اگر دادگاه علني باشد، صحنه دادگاه را به صحنه رسوايي عوامل اين اقدامات تبديل و پشت پرده اين باند سياسي را به‌طور شفاف و مستند افشا خواهم كرد. در ادامه واكنش‌ها به گزارش تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تأمين اجتماعي، اسدالله عباسي، وزير تعاون دولت دهم گفت: برخي اگر تصفيه سياسي با سعيد مرتضوي دارند، افراد ديگر را قرباني نكنند!

كدخدايي: «حصر» اقدام تأميني است نه مجازات

خبر ديگر اين كه حقوقدان سابق شوراي نگهبان گفت: «حصر» يك اقدام «تنبيهي و تأميني موقت» است براي اين‌كه امنيت حفظ شود يعني براي اين‌كه الان امكان رسيدگي نيست، «حصر» يك اقدام اوليه است كه مقامات قانوني براي اين‌كه امنيت حفظ شود، اتخاذ كردند. عباسعلي كدخدايي درباره موضوع « رفع حصر» گفت: بحث حصر اقدام تأميني مرجعي است كه وضعش كرده و همان مرجع مي‌تواند درباره آن نظر دهد.

درخواست عفو شهرام جزايري از رئيس قوه قضائيه

شنيديم كه شهرام جزايري در نامه‌اي خطاب به رئيس قوه قضائيه عنوان كرد: پس از ۱۲سال و ۳ ماه زندان، بنده را مشمول رأفت اسلامي قرار دهيد، زيرا نادم و پشيمانم.

واكنش‌ها به ديدار هيأت اروپايي با ستوده و پناهي

با خبر شديم كه ديدار هيأت پارلمان اروپا – كه به دعوت كاظم جلالي رئيس مركز پژوهش‌هاي مجلس به تهران آمده‌اند – با نسرين ستوده و
جعفر پناهي، در روزهاي گذشته واكنش‌هاي زيادي را برانگيخت.انتقادها به اين ديدار تا آنجا پيش رفت كه ميزبان هم ناگزير از ارائه توضيح شد. به گزارش ایرنا كاظم جلالي گفت: اين كار بدي بود و آن‌ها بايد درخواست رسمي مي‌دادند. البته قبل از اين سفر نامه‌اي به دست ما رسيد ولي اعلام كرديم با اين كار مخالفيم.

سکوت در قبال پرونده تخلفات دولت سابق چرا؟

دست آخر اين كه سايت فردا در يادداشتي به موضوع تخلفات گسترده تأمين اجتماعي در دولت سابق اشاره كرده و پرسيده آيا اقدام قواي مقننه و قضائيه به معناي رفع مسئوليت جبهه‌ها و نهادها و اقشار مردمي در مبارزه با فساد است؟ بويژه افراد و گروه‌هايي كه همواره خود را مدعي عدالت‌گستري و ظلم‌ستيزي مي‌دانند؟گروه‌هايي كه خود را نسبت به عزل و نصب‌هاي درون وزارتخانه‌‌ها و سازمان‌ها حساس و مسئول مي‌دانند و به مطالبه‌گري روي مي‌آورند – كه در جاي خود كار صحيحي است – چرا در قبال چنين مسأله مهمي كه با حقوق ميليون‌ها انسان مستضعف و آسيب پذير مرتبط است، سكوت پيشه كرده و خواستار روشن شدن ابعاد آن نمي‌شوند؟
*ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *