دستورالعمل سي‌ان‌ان براي لبخند روحاني، مسئولي كه آبروي مشايي و بقايي را خريد!، حرف‌هاي ناگفته اولين وزير اخراجي دولت نهم، مناجات دوستان سرمايه‌دار ناراحت از گفتگوي تلفني، آيا تعطيلي دولت آمريكا هشدار تل‌آويو به اوباما درباره ايران بود؟ و…از جمله خبرهاي جذاب اين بسته خبري است.

  هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌اي از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري هستيم كه رصد تمام اين اخبار براي مخاطبان در گرو صرف وقت بالايي است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ براي تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌اي از اخبار سياسي هر روز كه در فضاي مجازي منتشر مي‌شود را در قالب يك بسته خبري در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

دستورالعمل سي‌ان‌ان براي لبخند روحاني

شبکه سی‌ان‌ان با دعوت از دیوید فروم، کارشناس مسائل سیاسی، به بررسی تماس تلفنی روحانی و اوباما روسای‌جمهور ایران و آمریکا پرداخت و وي در پاسخ به این سوال که چگونه باید به لبخندهای روحانی پاسخ داد، گفت: ما هم باید در مقابل، لبخند بزنیم بدون اینکه تحریم‌ها را متوقف کنیم.

به گزارش جام‌نيوز، فروم تاکید کرده است كه همچنان تردید و شک و شبهه‌ها زیاد است و هیچ تغییری در رژیم ایران رخ نداده است و ایران همچنان به ریاست خود در منطقه ادامه می‌دهد و همچنان حامی دولت بشار اسد باقی مانده است و روحانی نه اصلاح‌طلب است نه اصولگرا‌ ولی او از اولین حامیان و طرفداران رهبر عالی ایران آیت‌الله خامنه‌ای بوده است و در صورتی که سیاست‌های درونی ایران در قبال آمریکا تغییر کند، برنامه هسته‌ای ایران تعطیل شود و سیاست‌های ایران در منطقه تغییر کند، آن موقع است که سیاست‌های آمریکا نیز در قبال ایران تغییر خواهد کرد.

مسئولي كه آبروي مشايي و بقايي را خريد!

اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی در دولت گذشته به خاطر تصدی مسئولیت‌ها و پست‌های متعدد مورد انتقاد گسترده رسانه‌ها بودند اما ظاهراً اکبر ترکان یک تنه تصمیم گرفته با برجای گذاشتن رکوردهای تازه، آبروی این دو نفر را بخرد!

به گزارش جهان، ترکان دیروز با حکم سرپرست دانشگاه آزاد، عضو شورای اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد شد، وي بعد از مشاورت رئیس‌جمهور،‌ دبیری شورای عالی مناطق آزاد، سرپرستی شورای عالی ایرانیان و سرپرستی سازمان فضایی ایران چهارمین سمت جدید خود را در دانشگاه آزاد برعهده گرفت. او در دبیرخانه جنبش عدم تعهد نیز سرپرستی داشت که منجر به انحلال این دبیرخانه شد.

یادش به خیر آن قدیم‌ها می‌گفتند “مردی و کاری” یا “یک دست و یک – یا حداکثر دو- هندوانه”!

دعوت پيامكي از نمايندگان براي ديدار با توفيقي

جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شب گذشته از طریق پیامکی به نمایندگان اعلام شد توفیقی ساعت ۱۱ امروز (سه‌شنبه) در دفتر دولت در مجلس حضور خواهد داشت.

قاسم جعفری عضو دیگر کمیسیون نیز در گفتگو با تسنیم‌ درباره علت این حضور گفته است: معمولا برخی از اعضای دولت برای دیدار و گفتگو با نمایندگان در این مکان حاضر می‌شوند.

يك ايراني صاحب محموله 20 میلیارد یورویی فرودگاه مسکو است؟!

یک محموله 20 میلیارد یورویی پس از شش سال همچنان در فرودگاه مسکو بلامعارض است و کسی مدعی آن نشده و گفته می‌شود که می‌تواند ثروت مخفی صدام حسین باشد، این پول‌ها هم‌اکنون در یک انباری با امنیت بالا قرار داده شده است.

به گزارش انتخاب، گمرک روسیه خواسته است که مالک واقعی این پول‌ها، خود را معرفی کند تا این مقدار وجه را تحویل گیرد با این حال تلاش‌هایی از سوی برخی افراد برای دستیابی به این وجوه شکل گرفته اما با موفقیت همراه نبوده است، در اين راستا یک مقام اطلاعاتی روسیه گفت: امکان دارد که این پول صدام حسین باشد و این پول‌ها که اسکناس 100 یورویی است در سال 2007 و از فرودگاه فرانکفورت به فرودگاه شرمتیوف مسکو منتقل شد.

گفته می‌شود که دیکتاتور عراق 7.5 میلیارد یورو را در کیف‌های دیپلماتیک قرار داد و پیش از برکناری و دستگیری به مسکو ارسال شد و اسناد نشان می‌دهد که “فرزین مطلق” که یک ایرانی است ارسال کننده این پول به مسکو است اما او همچنان برای گرفتن پول مراجعه نکرده است اما “فرزین مطلق” در سال 2010 متهم به طراحی و ربودن 14 میلیارد دلار پول از بانک مرکزی ابوظبی شده است و دیلی میل مدعی شده که او پس از ایراد اتهامات علیه وي به ایران فرار کرده با این حال هرکس که صاحب این پول ها شود، شخصی ثروتمندتر از آبراهوموویچ در روسیه محسوب می‌شود!

حرف‌هاي ناگفته اولين وزير اخراجي دولت نهم

پرویز کاظمی اولین وزیری بود که از کابینه محمود احمدی‌نژاد اخراج شد، البته چنانکه خودش می‌گوید وقتی به این نتیجه رسید که نمی‌تواند با دولت نهم کار کند استعفا داد؛ وزیری که رئیس کابینه نهم حتی در جلسه رأی اعتمادش در مجلس گفت “کاظمی را خدا به من معرفی کرد” ۱۰ ماه از عمرش در کابینه نگذشت که به دلیل آنچه استفاده از افراد چندپستی در وزارت رفاه و نداشتن خروجی مناسب عنواان گرفت از دولت رانده شد.

كاظمي در گفتگو با افكارنيوز، در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه از چه زمانی متوجه شدید احمدی‌نژاد با کسی که پیش از این تصور می‌کردید متفاوت است، اظهار داشت: دو موضوع در این بحث وجود دارد، در آن زمان که دولت نهم به ریاست محمود احمدی‌نژاد تشکیل شد افرادی که قابلیت کار در زمینه‌های مختلف را داشته باشند در اطراف احمدی‌نژاد نبودند و یا کم بودند که همین امر باعث شد تا دولت با مشکلات عدیده‌ای مواجه شود و از طرف دیگر افرادی که منتسب به وی بودند وقتی به مجلس معرفی می‌شدند رای اعتماد نمی‌گرفتند، گویا شخص احمدی‌نژاد باورش نشده بود رییس‌جمهور شده است و بعد از گذشت زمان به این نتیجه رسیدم که به علت کمبود نیرو به ما پیشنهاد وزارتخانه را دادند و بعد از گذشت مدتی دنبال افرادی بودند که صرفا “بله قربانگو” باشند؛ كه من در این مورد انتقادات شدیدی داشتم.

وي در پاسخ به تسلط مشايي و بقايي بر احمدي‌نژاد گفت: من باورم بر این است که مشایی و بقایی مسلط بر احمدی‌نژاد نیستند برخلاف آن چیزی که سیاستمداران و تحلیلگران می‌گویند، بلکه کاملا برعکس است و این احمدی‌نژاد است که حرف‌ها، اهداف و کار‌هایش را از جانب مشایی می‌گوید. اگر حتی به روز ثبت‌نام ریاست‌جمهوری نگاه کنیم، می‌بینیم که احمدی‌نژاد دست مشایی را بالا گرفت و اصلا مشایی در فضای دیگری بود.

وزير دولت نهم با اشاره به اينكه امكان كانديدا شدن احمدي‌نژاد در انتخابات دوازدهم به تمایل خودش مربوط است، تصريح كرد: اهداف و برنامه‌های احمدي‌نژاد براي ورود به میدان مهم است و دومین رویکرد، اقبال عمومی است که آیا جامعه پذیرا هست شخصی مثل احمدی‌نژاد یکبار دیگر دولتداری را بعهده بگیرد یا خیر؟ که ایشان علاقه عجیبی به خدمت دارند! ولی با توجه به عملکرد مدیریتی خود در روزهای پایانی اقبال عمومی اجازه چنین کاری را یکبار دیگربه احمدی‌نژاد نمی‌دهد.

كاظمي در توضيح علامت تعجبی که به كار برد، افزود: یعنی شخص محمود احمدی‌نژاد فکر می‌کند که خدمت می‌کند ولی اینطوری نیست هرکاری انجام می‌دهد جزء خدمت کردن و وي در پاسخ به اينكه تاسيس دانشگاه احمدی‌نژاد را چطور ارزیابی می‌کنید، گفت: به هر حال بهتر از بیکاری است.

گفتگو با مرد پشت پرده مذاکرات ایران – آمریکا

 رایان کروکر، یکی از باتجربه‌ترین مقامات آمریکایی نسل خود در دیپلماسی خاورمیانه است، وي مدت‌ها سفیر آمریکا در لبنان، کویت، سوریه و پاکستان بود و در سال‌های 2007، تا 2009 به عنوان نماینده ویژه آمریکا در عراق معرفی شد. کروکر در سال‌های 2011 و 2012، سفیر ویژه آمریکا در افغانستان بود. او در جریان دو سمت آخر خود روند همکاری آمریکا با ایران را تسهیل می کرد. هفته ‘گذشته بنا به دعوت هیات ایرانی حاضر در نیویورک، کروکر به طور خصوصی با مقامات عالی ایران ملاقات کرد. رادیو آزاد اروپا با کروکر پس از ملاقات با مقامات ایرانی گفتگو كرده است.

به گزارش شبكه ايران، كروكر رفتار رئیس‌جمهور ایران را خوشایند خواند و اظهار داشت: اما نشانه‌ای از متعهد شدن ایران به اقدامی در آن وجود نداشت، اکنون باید وارد عمل شویم و از روحانی بخواهیم اقدامات لازم برای تعدیل نگرانی‌های بین‌المللی بر سر برنامه‌های هسته‌ای ایران را انجام دهد و مذاکرات سختی پیش رو خواهد بود.

وي استنباط خود را از اظهارات مقامات ایرانی این‌طور بيان كرد: آن‌ها به دنبال نتیجه‌ای هستند که در آن نگرانی‌های جامعه بین‌المللی در مورد فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی تعدیل شود و در مقابل حق پیشرفت هسته‌ای صلح‌آمیز با سطحی از غنی‌سازی که مورد تایید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد، برای تهران حفظ شود.

سفير سابق آمريكا در افغانستان در پاسخ به اينكه عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا چه تاثیری بر منطقه خواهد داشت، تصريح كرد: من در عراق و افغانستان سفیر بوده‌ام و می‌توانم بگویم که این تحول مورد استقبال آن‌ها قرار خواهد گرفت، گاهی عراقی‌ها احساس می‌کنند بین ایران و آمریکا گیر افتاده‌اند. آن‌ها تاریخ خود و مشکلات خود را با ایران دارند و من شنیده‌ام ازسرگیری روابط ایران و آمریکا، زندگی را در عراق و افغانستان آسان‌تر می‌کند البته کشورهایی نیز در منطقه نگران از سرگیری روابط ایران و آمریکا هستند و ما باید به آن‌ها اطمینان دهیم که بهبود روابط تهران – واشینگتن به نفع ثبات منطقه است.

مناجات دوستان سرمايه‌دار ناراحت از گفتگوي تلفني

عصرايران در مطلب طنزي نوشت: روزها، همزمان با احتمال گشایش در روابط ایران و آمریکا، آدم‌های مختلف در جاهای مختلف فکرهای مختلفی را در سر دارند و زیر لب نجواهایی می‌کنند، این حقیر سراپا تقصیر، تعدادی از این نجواها را شنود کرده و برای اولین بار افشا می‌کند:
 
یک بنده خدایی در همین حوالی حین تماشای صحنه ورود روحانی به نیویورک: ییییی روزگار… چه خاطره‌هایی داشتیم! قرار بود امسال هم بقیه فامیل‌ها و در و همسایه رو بردارم برم اونجا، خدا هیچ‌کس رو شرمنده زن و بچش نکنه …حق منو خوردن! راستی چه لذتی داشت هواپیما سواری! یعنی میشه چهار سال بعد دوباره؟!

– یکی دوست بسیار متشخصی در یک دفتر بازرگانی در خیابان میرداماد: همه ارزش‌ها رو دارن به باد می‌دن، مگه انقلاب شد که اینا برن با اونا دست بدن؟ پس تکلیف بیزینس ما چی میشه؟ از فردا هر ننه قمری راه میفته میره از آمریکا جنس میاره و اونقدر دست زیاد می‌شه که … گرفتاری شدیما!

– شیخ آل‌چی‌چی‌بن‌آل‌چی‌چی در امارات متحده عربی: الهی و ربی و سیدی! عفواً عفواً و غلط کردم، خمس دخل یک سنه واحده بندر جبل علی را هبه می‌کنم به فقرای امت اسلامی قربة الی‌الله، در مقابل یا مولای و یا سیدی، این حسن و حسین با هم لا مصالحه یا الله و انت قادر و قدیر؛ اِرحَم یا رب العالمین.

– جینگ جونگ جانگ‌، عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست خلق چین: ای خدا! ما که از همون اولش ایمان درست و حسابی به تو نداشتیم، کاری نکن این ایمان نیم‌بندی که چند وقتی هست بهت پیدا کردیم رو از دست بدیم. آخه چرا با ما این کارو می‌کنی؟ تازه داشت کاسبی با ایران مزه می‌کرد. خدایا ما رو دوست داشته باش! یک میلیارد و نیم نفوس رو نفروش به 75 میلیون نفر. کاری نکن دوباره انکارت کنیم. از ما گفتن بود!

– سریشتا ماناهی کرتا عضو کابینه هند: این پپه حقیر سراپا تقصیر، از بین همه زبان‌هاي دنیا، فقط همین یک قلم هندی را بلد نیست ولی حس می‌کند چیزی باشد در مایه‌های همان حرف‌های دوست چینی‌مان فقط کمی رمانتیک‌تر.

ادعاهاي رئیس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی

آموس یادلین، رییس پیشین دستگاه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هسته‌ا‌یی ایران از بنیامین نتانیاهو،‌ نخست‌وزیر این رژیم خواست که “رویکرد مثبتی” را اتخاذ کند که از مذاکرات موثر به عنوان ابزاری که نسبت به یک اقدام نظامی برای حل موضوع هسته‌ا‌یی ایران ارجحیت دارد، استقبال می‌کند، ولی تاکید داشته باشد “مذاکره به نوبه خود هدف نیست، بلکه چارچوبی برای روندی است که هدف از آن خنثی کردن تهدید هسته‌‌ایی نظامی ایران است.”

به گزارش ایسنا، يادلين با بیان اینکه “ایرانیان در مذاکرات استادند و باید با تیمی هم سطح خودشان مواجه شوند” مدعی شد: که ایران با وجود میانه‌روی که در روزهای اخیر از خود نشان داده است، هنوز هیچ مصالحه‌ای نکرده‌ است.

یادلین در بخشی دیگری از ادعاهایش مدعی شد که تنها دلیل اینکه ایران راضی به مصالحه شده است فشار تحریم‌ها است و به همین دلیل اقداماتی مانند لغو تحریم‌ها می‌تواند در آغاز مذاکرات مورد توافق قرار گیرند،‌ ولی تنها باید زمانی اجرا شوند که ایران کاری را که باید انجام دهد و دامنه برنامه هسته‌ا‌یش را به نحو قابل توجهی کاهش دهد.

آيا تعطيلي دولت آمريكا هشدار تل‌آويو به اوباما درباره ايران بود؟

در همان روزی که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر اسراییل روز دوشنبه عازم کاخ سفید شد تا در دیدار با باراک اوباما رییس‌‌جمهور آمریکا نگرانی‌های رژیم تل‌آویو را از رویکرد جدید دولت اوباما در قبال تعامل با دولت جمهوری اسلامی و شخص حسن روحانی رییس‌جمهور ایران، به استحضار رییس‌جمهور آمریکا برساند، جمهوریخواهان تندرو در کنگره آمریکا لایحه بودجه اوباما را به گروگان گرفتند و با ممانعت در تصویب این لایحه بیش از 800 هزار کارمند دولت فدرال را از روز سه‌شنبه به مرخصی بدون حقوق فرستادند.

به گزارش عصرايران، در کنار هم قرار دادن 4 عامل و متغیر شاید بتواند به شناخت بهتری از دلایل تعطیلی موقت دولت فدرال آمریکا بینجامد: 1- میزان نفوذ لابی حامی اسراییل در کنگره آمریکا 2- تلاش‌های جدید دولت اوباما برای تعامل با ایران 3- نگرانی‌های شدید رژیم صهیونیستی از نزدیکی روابط ایران و آمریکا 4- عقب‌نشینی دقیقه نودی جمهوریخواهان مخالف در موارد مشابه در دو سال گذشته و این بار عدم عقب‌نشینی آن‌ها تا جایی که دولت فدرال را به تعطیلی کشاند، هر چند که اختلاف نظر بین جمهوریخواهان و اوباما بر سر لایحه بیمه همگانی موضوعی ریشه‌دار است و به نوع جهان‌بینی دو حزب اصلی حاکم بر آمریکا بر می‌گردد.

در این راستا اخیرا رژیم اسراییل مدعی دستگیری یک جاسوس ایرانی در تل‌آویو به همراه نقشه ساختمان سفارت آمریکا شد؛ و پیش‌بینی می‌شود با ادامه روند موجود این‌گونه اقدامات افزایش یابد.

آرامگاه احمد رضایی فرزند محسن رضایی

سايتي براي كاريكاتورهاي هولوكاست

یک مؤسسه فرهنگی مجموعه‌ای از کاریکاتورهای مازیار بیژنی و برزو بیطرف در موضوع افسانه هولوکاست را به چهار زبان در یک سایت جمع‌آوری کرد.

به گزارش جهان، سایت www.holocartoons.com توسط موسسه فرهنگي “خاکريز ايمان و انديشه” طراحي، راه‌اندازي و پشتيباني می‌شود.

سخنگوي وزارت خارجه آمريكا: كوروش آسوده بخواب ما هم تعطيليم

عصرايران در گزارشي نوشت، “آلن ایر” سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در واکنش به تعطیلی بخشی از دستگاه‌های اداری این کشور به دلیل اختلافات بر سر بودجه  در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: کوروش آسوده بخواب ما هم تعطیلیم …

پیام پدر شهید احمدی روشن به رئیس‌جمهور

پدر شهید مصطفی احمدی روشن گفت: ما همواره چشم به لبهای مبارک مقام معظم رهبری داریم و پیام من به رئیس جمهور محترم، همان پیام رهبر معظم انقلاب است و تجربه ثابت کرده است که دشمنان، دلسوز ما نسیتند و ما احساس می‌کنیم که آنها به قول تهرانی‌ها “می‌خواهند ما را بپیچانند” البته مردم جمهوری اسلامی هم هوشیارند.

احمدی روش در گفتگو با سایت منار اذعان داشت: آنچه که احساس می‌شود این است که قصد آمریکا از این گفتگوها نشان دادن جلوه‌ای دوستدارِ دموکراسی در منطقه است؛ در حالی که رفتارشان نه تنها نشان‌دهنده دموکراسی نیست بلکه نوعی زورگویی است.

نخستين حضور ايراني متهم به جاسوسي از رژيم‌‌ صهيونيستي

به گزارش جهان نيوز، رژیم اسراییل امروز برای نخستین‌ بار یک شهروند ایرانی تبار بلژيكي را که ادعا می‌کند برای ایران جاسوسی می‌کرده، در دادگاهی در تل‌آویو حاضر کرد.

“مرگ بر آمريكا” از آغاز تا به امروز

در پی مکالمه بی‌سابقه  حسن روحانی رییس‌جمهوری اعتدال‌گرای ایران با باراک اوباما رییس‌جمهوری ایالات متحده در پنجم مهر ماه 1392 در نیویورک برخی در داخل نگران نوع انطباق این رخداد با شعار “مرگ بر آمریکا” و سرنوشت آن هستند و در نگاه این عده مرگ بر آمریکا یکی از اصول ثتبیت شده دیپلماسی جمهوری اسلامی تلقی می‌شود، اما آیا واقعا مرگ بر آمریکا یکی از اصول لایتغیر و عدول‌ناپذیر است و سیاست خارجی ما بر این شعار استوار؟

به گزارش عصرايران، به گواه دیده‌ها و شنیده‌ها و تاریخ انقلاب در نیمه دوم سال 57 که تظاهرات اعتراضی افزایش یافت شعار “مرگ بر آمریکا” (با همین واژه‌ها) شنیده نمی‌شد، این شعار در واقع “پسا انقلابی” است، زیرا در سه راه‌پیمایی بزرگ و اصلی تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی در سال 57 نیز این شعار شنیده نمی‌شد و “این شاه آمریکایی اعدام باید گردد”، “چین، شوروی، آمریکا – دشمنان خلق ما” كه شعاری به منزله مرزبندی آشکار با امپریالیسم، چپ مارکسیستی و مائوئیست‌ها بود، داده مي‌شد.

پس از فرار شاه در 26 دی 1357 شعار “بعد از شاه نوبت آمریکاست” نیز بر سر زبان‌ها افتاد که بیشتر ساخته گروه‌های چپ بود تا مذهبی‌ها اما “مرگ بر امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا” شعاري بود که بعد از پیروزی انقلاب در 22 بهمن 57 اندک اندک به “مرگ بر آمریکا” تبدیل شد.

در خرداد 58 مجلس سنای آمریکا علیه اعدام سران رژیم پهلوی در ایران موضع گرفت و پس از آن آیت‌الله منتظری در اطلاعیه‌ای از دانش‌آموزان و دانشجویان خواست علیه این موضع‌گیری در روزهای سوم و چهارم خرداد ماه راه‌پیمایی کنند و بعد از آن دکتر ابراهیم یزدی وزیر امور خارجه دولت موقت اعلام کرد كه دولت ایران “والتر کاتلر” را به عنوان سفیر پیشنهادی آمریکا نمی‌پذیرد و روابط تیره شده بود اما مرگ بر آمریکا شنیده نمی‌شد و زماني كه سفارت آمریکا اشغال شد و دانشجویان با شعار “خمینی می‌رزمد، کارتر می‌لرزد” وارد محوطه سفارت شدند، همین شعار را بر سر در سفارت نصب کردند، از این پس بود که شعار “مرگ بر آمریکا” اندک اندک رایج شد و به تکبیرها پیوست اما با این حال شعار سردر وزارت خارجه همچنان “نه شرقی نه غربی” بود نه “مرگ بر آمریکا”.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *