مصرف غذاهایی همچون مواد گوشتی خالص موجب عطش زیاد فرد در ماه رمضان می شود و بایستی غذاهای آپز را جایگیزن غذاهای چرب و سرخ کرده کنید.

به گزارش مشرق به نقل از ملت ایران، مریم سجاد پور کارشناس علوم تغذیه گفت: برخی از افراد در طول روز بیش از اندازه تشنه می شوند و بایستی مصرف غذاهایی مثل مواد گوشتی خالص را در وعده سحر کاهش داد.

وی افزود: هنگام سحر باید یک وعده غذایی کامل که شامل شیر، نان، برنج، سبزی بوده را استفاده کرد.

وی عنوان کرد: غذاهای آبپز و بخار پز را جایگزین غذاهای چرب و سرخ کرده کنید.

وی در خاتمه گفت: جهت جلوگیری از یبوست و عوارض ناشی از آن حداقل از 6 الی 8 لیوان مایعات بدون گاز و غیر قندی استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *