یک هجوم تبلیغاتی در داخل کشور ما شروع کردند و البته نمی‌خواهم بگویم آن‌هایی که این روزها این حرکت را کردند، آمریکایی هستند؛ ولی در جهت خواست آمریکاست.
به گزارش  فردا، آیت الله هاشمی در برابر نظر شورای نگهبان رفتاری معقول و شایسته نشان داد و با تمکین به قانون برگ درخشان دیگری را به سوابق انقلابی خود افزود.

در مقابل اما وزیر خارجه آمریکا در اقدامی مداخله جویانه با اشاره به رد صلاحیت ها مدعی شد انتخابات ایران آزاد نیست. سخنانی که شخص آیت الله هاشمی در گذشته به نظایر آن پاسخ های قاطعی داده است که مرور آن خالی از لطف نیست.
متن زیر قسمتی از سخنان آقای هاشمی در اوایل دهه 60، در برابر ادعای برخی عناصر داخلی و خارجی مبنی بر عدم آزاد بودن انتخابات است:

«یک هجوم تبلیغاتی در داخل کشور ما شروع کردند و البته نمی‌خواهم بگویم آن‌هایی که این روزها این حرکت را کردند، آمریکایی هستند؛ ولی در جهت خواست آمریکاست. آمدند حرکت راه انداختند. یک مظلوم‌نمایی شبیه مظلوم‌نمایی آمریکا در گرانادا و لبنان.

آمدند گفتند که ما می‌خواهیم سمینار تأمین آزادی انتخابات درست کنیم. حالا ما هنوز 6، 7 ماه داریم تا برسیم به انتخابات. حالا که تبلیغات انتخابات نیست، آزادی انتخابات تأمین نیست! آنها می‌خواهند تأمین بکنند! … شماها می‌خواهید با بدنام کردن انقلاب با علامت گذاشتن روی انتخابات پیش ببرید. برادران به خدا ما مایلیم که با هم باشیم، کار بکنیم، دلیلش هم حسن نیتمان است که اول بار این حکومت را با همه چیزش دست شماها دادیم … حالا آمدید رسیدید به اینجا. انتخابات آزاد است.

انتخابات آزاد است؛ هزار بار بگویید. انتخابات گذشته را هم می‌گفتند آزاد نبوده … اما من این را نصیحت می‌کنم به آنها به خانواده‌هایشان نصیحت می‌کنم که جلوی این‌ها را بگیرند. این‌ها دارند اشتباه می کنند. اینها کارشان به جایی می رسد که فردا محارب در مقابل جمهوری اسلامی قرار بگیرند. این جور که شروع کردند یعنی همه‌اش توطئه است. با توطئه آدم نمی‌تواند کار بکند.» (خطبه‌های نماز جمعه، مورخه 1362/8/4)

هاشمی در یکی دیگر از خطبه‌های دهه 60 ادعای اعضا نهضت آزادی مبنی بر رأی آوری بالا در انتخابات آزاد را به سخره می‌گیرد و این نظرسنجی‌ها را محدود به اعضای خانواده‌شان توصیف می‌کند! «از این سران آزادی یک وقت یکی‌شان به من می‌گفت که امروز اگر رأی آزاد باشد، ما مثلاً 70، 80 درصد رأی می‌آوریم. خیال می‌کنند خانم‌شان ناراضی است، خاله‌شان ناراضی است، عمه‌شان ناراضی است، یعنی مردم ناراضی‌اند. این‌ها این جوری آمارگیری می‌کنند.» (خطبه‌های نماز جمعه، مورخه 1361/6/6)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *