محققان در جستجو و یافتن راه‌های کاهش آلودگی در بیمارستان و به حداقل رساندن عفونت برای بیماران هستند.

خبرگزاری فارس: راه کاهش آلودگی در بیمارستان‌ها چیست؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از شبکه خبری یورونیوز،‌ محققان آمریکایی برای کاهش آلودگی‌ها در بیمارستان‌ها تاکنون دست به اقدامات فراوانی زده‌اند.

بیمارستان، یکی از مکان‌هایی است که پاکیزگی باید به بهترین نحو در آنجا رعایت شود.

ضد عفونی کردن و نظافت بیمارستان‌ها در جهت کاهش ابتلای بیماران به بیماری‌های عفونی صورت می‌گیرد.

با این‌حال و با وجود استفاده از مواد شوینده و ضد عفونی کننده‌های قوی، باز هم آمار مرگ و میر بر اثر عفونت بالاست.

سالانه 35 هزار نفر در اروپا بر اثر عفونت‌های بیمارستانی فوت می‌کنند و این میزان در آمریکا سالانه به حدود 100 هزار نفر نیز می‌رسد.

محققان آمریکایی برای یافتن راهی به هدف افزایش بر ضریب ایمنی بیمارستانی و کاهش آلودگی موجود، راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌اند.

محققان در مرکز تحقیقات و تکنولوژی هوستون، رباتی را طراحی و ساخته‌اند که فضای اتاق‌های بیمارستان را حتی در بخش‌های غیرقابل نفوذ و دور از دسترس ضدعفونی کند.

این ربات که «ایکس انکس» نامگذاری شده، اشعه ماورای بنفش را به فضای اطراف ارسال می‌کند و با این روش، ضمن کشتن آلاینده‌های میکروبی، محیط را کاملا ضدعفونی می‌کند.

به گفته محققان، در بیمارستان‌هایی که از این ربات ضدعفونی کننده استفاده شده است، میزان آلودگی و عفونت محیط بیمارستانی کاهش یافته است.

دکتر«وستچستر» در این باره گفت: در نتیجه استفاده از این ربات ماورای بنفش در این بیمارستان با کاهش عفونت محیطی و بیماری‌های ناشی از آن روبرو شده‌ایم.

وی افزود: از سوی دیگر، ضمن آنکه اتاق‌های بیمارستان زودتر و بهتر ضدعفونی می‌شوند، بیماران نیز از عفونت بیشتر محفوظ می‌مانند.

بوسیله دو ربات ایکس‌انکس ما می‌توانیم یک بیمارستان را با120 تخت ضدعفونی کنیم.

قیمت هر ربات، 70 هزار یورو برآورد شده است و هنوز به طور کامل وارد بازار نشده است.

محققان گفتند: برای تکمیل بیشتر آن به آزمایش‌های بیشتری نیاز دارند که این ربات برای رساندن عفونت‌های بیمارستانی به کمترین میزان آن، کاملا آماده شود.

One thought on “راه کاهش آلودگی در بیمارستان‌ها چیست؟”
  1. یکی از راههای کاهش آلودگی های بیمارستانی حداقل در مورد بیمارستان امام علی این هست که شرکت محترم کاله گنداب هایی که سالهاست توی رودخانه ی آب کشاورزان منطقه لیتکوه میریزه و از اتفاقن این رودخانه از دل محیط بیمارستان رد میشه رو متوقف کنه.. اسناد و مدارک لازم رو در دست هست.. حتی سالهاست که شخصا خود پیگیر این مساله بوده ام..و علی رغم جلسات مکرری که در این خصوص با مسوولان محترمش در خصوص احداث تصفیه خانه ی استاندارد با راندمان بالا داشته ام هنوز به وعده های خود عمل نکرده اند.

    این رو بگویم.. کاله فقط همین محصولات لبنی و گوشتی که مصرف می کنید و آرم زیبایی که تو پرچمش می بینید نیست.. نباید به هیچ وجه آسیب های جدی که به محیط زیست منطقه وارد کرده و هنوز می کند را نادیده گرفت.. خاکهای کشاورزی که از این رودخانه استفاده کرده اند همه بیمار شده اند.. این را کارشناسانی که از مرکز استان آورده ایم برای آزمایش خاک و کشف دلیل تغییر رنگ و پودری شکل شدن خاک زمین ها می گویند..
    سالها بعد متوجه میشید چی گفتم..

    کاله ای که برای ساکت کردن برخی از کشاورزان منطقه بهشان سالیانه پولهای میلیونی می دهد.. اگر کاله احساس می کند حرفهایم صحت ندارد بسم الله.. این گوی و این میدان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *