عصر چهارشنبه گذشته، سایت ریاست جمهوری در خبری سخنان مفصل مشایی در جمع شماری از هوادارانش را منتشر کرد که وی در آن جلسه اظهارات جنجالی پیشینش را تکرار کرده است.
به گزارش  مشرق، اظهارات جدید مشایی در جمع هوادارانش و تاکید دوباره وی بر اظهارات جنجالی همچون «پایان اسلام»، در حالی با تکذیبیه نهاد ریاست جمهوری مواجه شده، که سایت ریاست جمهوری به خیال خود برای متهم کردن منتقدان مشایی، اقدام به اصلاح  اصل خبر منتشره نیز نموده است.
عصر چهارشنبه گذشته، سایت ریاست جمهوری در خبری سخنان مفصل مشایی در جمع شماری از هوادارانش را منتشر کرد که وی در آن جلسه اظهارات جنجالی پیشینش را تکرار کرده است.

طبق خبری که روز چهارشنبه در سایت ریاست جمهوری منتشر شد، مشایی مدعی شده بود که «دیگر طرح کلیتی به نام اسلام جواب نمی‌دهد» و بلافاصله وی جایگزین «اسلام»‌ را «مکتب ایران» ‌معرفی کرده بود.

مکتب ایران، واژه‌ای بود که در دولت دهم به کرات از سوی مشایی و احمدی‌نژاد مورد استفاده قرار می‌گرفت و پس از واکنش علما و مراجع و تذکر رهبر معظم انقلاب، مدتی بود جریان انحرافی از این واژه استفاده نمی‌کرد.

اما اکنون با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری و تلاش سران جریان انحرافی برای جذب آراء بخشی از جامعه، دوباره فیل آنها یاد هندوستان کرده و اقدامات حاشیه‌ای و جنجال‌ساز و اظهارات سخیف علیه اسلام، دوباره شدت گرفته است.

با این حال، پس از انتشار متن سخنان مشایی از سوی نهاد ریاست جمهوری و تاکید وی بر ادعای «پایان اسلام»‌ و استفاده مجدد از بدعت «مکتب ایران» و بازنشر این اظهارات در سایر رسانه‌ها، عصر جمعه نهاد ریاست جمهوری طی اطلاعیه‌ای مدعی شد مشایی حرفی از مکتب ایران و پایان اسلام بر زبان نیاورده بلکه بر «مکتب اهل بيت (ع)» تاکید کرده بود.

در این اطلاعیه ادعا شده است که «رسانه‌هاي ضد انقلاب و بيگانه نقل قول‌هاي تحريف شده و تفسير به راي خود را در خصوص پايان اسلام گرايي به مهندس رحيم مشايي انتساب داده‌اند و با کمال تاسف، برخي سايت‌هاي خبري داخلي نيز همسو با آنان به آن دامن زده‌اند که اين مطالب عاري از حقيقت بوده و چيزي جز پيشبرد مطامع خاص سياسي و گروهي نمي‌توان بر آن متصور بود.

تاکيد مهندس رحيم مشايي همانگونه که از ابتدا صراحتا اعلام کرده، اين است که بدليل تبليغات سوءغربي‌ها عليه اسلام و ‌مايي برخي از گروه‌هاي خشونت طلب اسلامي مشهور دنيا، تبليغ با عنوان اسلامي به تنهايي کافي نيست بلکه بايد بر اسلام با ويژگي‌هاي مکتب اهل بيت (ع) که مردم ايران به آن معرفت و محبت دارند، تاکيد شود و البته تاکيد بر ايران نيز در اين زمينه موضوعي به موازات اسلام نيست بلکه منطبق با اسلام و براي تبيين حقيقت اسلام است آنچنانکه امام راحل از آن به اسلام ناب محمدي تعبير کرده‌اند.»

به دنبال این تکذیبیه،‌ سایت ریاست جمهوری نیز واژه «مکتب ایران»‌ را از متن خبر اظهارات مشایی حذف کرد و واژه «اصل اسلام» را جایگزین آن ساخت تا مثلا اینگونه وانمود کند که رسانه‌های منتقد دولت اقدام به تحریف سخنان مشایی کرده‌اند.

عکس: متن اصلاح‌شده در سایت ریاست جمهوری

این در حالی است که تا لحظه انتشار این خبر، متن اولیه اظهارات مشایی که در سایت‌های دولتی همچون ایسنا و به نقل از خبر ارسالی نهاد ریاست جمهوری منتشر شده، تغییر نکرده و تاکید مشایی بر واژه مجعول «مکتب ایران»‌ همچنان به چشم می‌خورد.

عکس: متن دست‌نخورده سخنان مشایی در سایت ایسنا

عکس خبر منتشره در سایت مهر به نقل از ریاست جمهوری

عکس: خبر منتشره در سایت شبکه ایران

عکس خبر منتشره در سایت پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *