دهد،بارداری در کاهش و بسیاری از بیماری های زنان موثر است و حتی بعضی از بیماری های را درمان می کند.

رویداد؛ تحقیقات گسترده‌ای که به تازگی در جهان درباره پیشرفت بیماری ام.اس صورت گرفته نشان می‌دهد که بارداری می تواند روند بیماری ام.اس را کند کند و از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آورد.
دکتر امیررضا عظیمی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره می گوید: این بررسی نشان می دهد در دوران بارداری تغییرات هورمونی می‌تواند پیشرفت و عود بیماری ام.اس را در زنان کاهش دهد. این مطالعه همچنین نشان می دهد که دوران شیردهی انحصاری مادر بدون غذای کمکی به نوزاد می تواند ریسک عود بیماری ام اس را کمتر نماید و بیماری ام اس در این افراد به صورت خوش خیم تر جلوه نماید.
گفتنی است مادرانی که به بیماری ام.اس مبتلا بودند تا سه ماه قبل از بارداری می بایستی دارو مصرف می‌کردند که نتایج آخرین تحقیقات نشان داده است که این بیماران می‌توانند تا یک ماه قبل از بارداری دارو مصرف کنند.
همچنین بارداری و ازدواج بیماران ام.اس مانعی ندارد و کنترل و روند پیشرفت بیماری آنان با نظارت پزشکان و متخصصان مغز و اعصاب با تجویز دارو های ام.اس بسیار کمک می‌کند.
این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: بیماری 80 درصد از مبتلایان به “ام.اس” خوش خیم است و آنان به فلج کامل مبتلا نمی‌شوند و فقط نوع بدخیم این بیماری باعث حمله و پیشرفت بیماری است که به فلج بیماران منجر می شود.
مزایای بارداری در کاهش بیماری های زنان
دکتر ثریا عالمی، جراح و متخصص بیماری‌های زنان و زایمان در خصوص مزایای بارداری به جام جم آنلاین می گوید:بارداری دارای مزایایی است. مثلا یک‌بار بارداری بخصوص اگر قبل از 30 سالگی اتفاق بیفتد، از احتمال بروز سرطان تخمدان می‌کاهد و اگر دو بار حاملگی اتفاق بیفتد احتمال سرطان تخمدان که از کشنده‌ترین انواع سرطان در زنان است تا 50 درصد کاسته می‌شود.

زنانی که هرگز باردار نشده‌اند بیشتر دچار فیبروم رحمی می‌شوند، همین‌طور این زنان دو تا سه برابر بیشتر دچار سرطان رحم می‌شوند و احتمال سرطان پستان نیز در این افراد بیشتر است.

در بیماری «اندومتریوز» که بافت‌های داخل رحمی در مکانی غیرعادی مثل تخمدان و لگن رشد می‌کند، بیمار با دردهای شدید لگنی بخصوص در چند روز قبل از شروع عادت ماهانه روبه‌روست، اما در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد شده، رشد مناطق دارای اندومتریوز متوقف می‌شود و از چسبندگی‌های مضر این بیماری جلوگیری می‌شود و بیمار دیگر درد نمی‌کشد.

بیماری دیگری که در دوران بارداری از پیشرفت باز می‌ماند، بیماری تنبلی تخمدان یا بیماری تخمدان پلی‌کیستیک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *