وبلاگ:اسرار انتظارنوشت :ساموئل هانتينگتون استاد دانشگاه هاروارد که رياست مرکز مطالعات استراتژيک دانشگاه هاروارد را بر عهده داشت در نظريه دوم خود روزهاى شادمانى غرب را زودگذر مى بيند و در قالب رويارويى و برخورد دو تمدن اسلام و غرب، هشدار مى دهد.

هانتينگتون با نگارش مقاله خود تحت عنوان «برخورد تمدن‏ها»، سعى در تحليل روابط «غرب و سايرين‏» در جهان بعد از جنگ سرد دارد.

«هانتينگتون در واقع خصومت مفروض تمدن اسلام و تمدن غرب را بهانه‏ اى براى ارائه رهنمودهاى استراتژيک خود قرار مى دهد و سرانجام نيز غرب را به مقابله با آن دسته از کشورها و گروههايى دعوت مى کند که در مسير احيا و گسترش تمدن اسلامى قرار دارند. بنابراين «برخورد تمدن‏ها» بيشتر يک دستورالعمل استراتژيک است تا يک نظريه محض.

هانتینگتون بیان مستدلی در مورد بیداری و قدرت یابی جهان اسلام دارد. او در یکی از فصل های کتاب خود اطلاعاتی آماری بیان می کند که بر اساس آن جهان اسلام چه از نظر جمعیتی و چه از نظر مالی و چه از لحاظ آگاهی های اجتماعی چنان در حال رشد است که می تواند در بسیاری موارد سیادت تمدن غربی را به مخاطره افکند. از این رو او به صراحت می نویسد که قرن آینده، قرن محمد(ص) خواهد بود.

مشکلاتی که غرب از تعارض به کشور های اسلامی برایش ساخت به حدی زیاد بود که ناچار دنبال پیاده کردن نظریه هانتیگتون است. افزایش گرایش به نام مقدس محمد(ص)، حجاب و بیداری اسلامی و نفرت از آمریکا که در کشور های مختلف صورت می گیرد نمونه ای دیگر از این مشکلات است. از این رو غرب و صهیونیزم در حال انقراض به برخورد تمدن ها روی آورده اند. اما غافل از اینکه پایان تاریخ را ما رقم خواهیم زد.

ان الارض یرثها عبادی الصالحون

2 thoughts on “قرن محمد(ص)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *