یک مرد نقاش گمنام آلمانی به نام “کنرا کویا”، که تابلوهای نقاشی نقاشان نامدار را کپی و جعل می کرد و به نام اصل می فروخت. اما این بار نه برای پول بلکه برای علاقمندی به جعل، اسناد دوران نازی و هم چنین یادداشت های روزانه هیتلر را با دستخط هیتلر ماهرانه جعل می کرد و می نوشت.

به گزارش مشرق به نقل از پارسینه، یک مرد نقاش گمنام آلمانی به نام “کنرا کویا”، که تابلوهای نقاشی نقاشان نامدار را کپی و جعل می کرد و به نام اصل می فروخت. اما این بار نه برای پول بلکه برای علاقمندی به جعل، اسناد دوران نازی و هم چنین یادداشت های روزانه هیتلر را با دستخط هیتلر ماهرانه جعل می کرد و می نوشت.

بازار سیاه خرید و فروش اشیاء و اسناد دوران هیتلری رواج و رونق داشت و کنرادکویا، با نام جعلی “پرفسوردکتر فیشر” نخستین جلد از مجموعه از یادداشت های روزانه هیتلر را با ادعای اینکه این یادداشت ها از اسناد باقی مانده ایست که درسقوط هواپیمای یونکر بدست آورده است، برای یک تاجر آلمانی که پیش تر نیز نزدیک به هزار سند جعلی را از او خریده بود فرستاد.

در آوریل 1945 ؛ آخرین هواپیماهای یونکر آلمانی با کارکنان ستاد مرکزی، ساختمان رایشتاگ را ترک کردند و نیم ساعت بعد هواپیمای یونکر درحوالی شهر ساکسن سقوط کرد، ادعا شده بود یادداشت های هیتلر در این هواپیما بوده است.

تاجر مجموعه دار آلمانی نیز با اطمینان به اینکه یاد داشت های روزانه هیتلر واقعی است، علاقمند به خریدن مجموعه شد، و هم چنین خبرنگار مجله معتبر آلمانی اشترن نیز توسط او از موضوع مطلع شد و برای بدست آوردن مجموعه یاد داشت های روزانه هیتلر وچاپ اختصاصی آن ها در اشترن علاقمند شد و برای تحقیقات به محلی که هواپیمای یو سقوط کرده بود رفت. انتشار زندگی خصوصی هیتلر در مجله معتبر اشترن خبری بسیار مهم بود.

نماینده مجله اشترن توسط رابط که همان خود کنراد کویا بود، پیشنهاد هشتاد و پنج هزار مارک پول نقد، برای هرجلد از مجموعه یاد داشت های روزانه هیتلر را داد که با دومیلیون مارک برای بیست و هفت جلد از مجموعه یاد داشت های هیتلر به توافق رسیدند و به همین سادگی بزرگترین جعل و رسوایی مطبوعات تاریخ صد ساله آلمان شکل گرفت.

به گزارش پارسینه، مدیر اشترن نیز برای اطمینان از اصالت، یادداشت ها را به کارشناسی داد. کتابچه های یادداشت روزانه هیتلر، با یک نسخه اصل که آن هم جعلی بود و قبلا توسط خود کنراد جعل شده و در اختیار تاجر آلمانی بود مقایسه شد و اصالت یادداشت ها تایید شد!

دوره کامل 41 جلدی خریداری شده یادداشت های هیتلر را مجله اشترن، برای نگهداری به یک بانک معتبر سوئیس داد و به گاوصندق بانک سپرده شد.

در یک نشست پر و سرو صدای مطبوعاتی، چاپ و نشر یادداشت های روزانه هیتلر بطور اختصاصی یه همراه خودستایی هایدمن سردبیر اشترن که چند جلد از یا داشت های هیتلر را در مقابل خبرنگاران عکاس و دوربین های تلویزنی نشان داد اعلام شد!

یادداشت های جعلی آدولف هیتلر

اما فردای همان روز در تلویزیون ZDF پرفسور ترفور روپر تاریخ شناس، جعلی بودن یاد داشت های روزانه هتیلر را اعلام کرد که توسط آزمایش درآزمایشگاه های دولت آلمان، این بار جعلی بودن آنها اثبات شد.

کنرا کویا

شانزده سال بعد نیز همان پرفسور اعلام کرد زنی که نماینده اشترن بوده است در ملاقاتی خصوصی از او خواسته بود که اصالت یاد داشت ها را با دریافت رشوه کلانی تایید کند که او نیز نپذیرفته بود. این ماجرا ضربه بزرگ دیگری به اعتبار مجله اشترن بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *