به گزارش هرازنیوز، جهانبخش مسئول کمیته جوانان ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن و جنگل آمل، در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان این شهر به سخنرانی پیرامون معضلات و آسیبهای فضای مجازی پرداخت.
رئیس سازمان جوانان نواندیش هزارسنگر و مسئول کمیته جوانان ستاد گرامیداشت حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل ضمن اشاره به حربه ها و تکنیک های دشمن در فضای مجازی برای آسیب رساندن به بنیان خانواده و فرزندان، بر لزوم هوشیاری و آگاهی دانشجویان در این زمینه تاکید کرد.
وی با ابراز تاسف از نسل کشی در غزه، مقاومت و ایستادگی مردم این منطقه را در جغرافیا و مختصاتی دیگر با حماسه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم آمل در برابر اتحادیه کمونیست ها در ایران مقایسه کرد و گفت: کمتر جنایاتی در طول تاریخ قابل مقابسه با نسل کشی صهیونیست ها درغزه است.
وی با بیان برخی از جنایات کمونیست ها در آمل خاطرنشان کرد: امروز به برکت خون شهدای جنکل و شهدای حماسه آمل و مجاهدت رزمندگان این شهر در جبهه مقاومت حماسه مردم آمل به الگویی برای تمام مظلومان جهان تبدیل شده است.
مسئول کمیته جوانان با تقدیر از ریاست دانشگاه فرهنگیان برای این برنامه، به پیشینه بحثهای مطرح شده در جلسات قبلی پیرامون فضای مجازی و رسانه اشاره کرد و سینما را موضوع تخصصی این جلسه معرفی نمود.
وی با تشریح مفهوم “جنگ رسانهای” و تبعات آن بر جامعه، به موضوع روابط در فضای مجازی پرداخت و تغییر روابط از حالت سلسله مراتبی به حالت تخت را یکی از آسیبهای این فضا دانست.
وی توضیح داد که در فضای مجازی، نوع برخورد افراد با یکدیگر بدون در نظر گرفتن نسبتهای واقعی (مانند رابطه با والدین، دوستان و همکاران) یکسان شده و این امر منجر به بروز مشکلاتی در روابط اجتماعی و خانوادگی میشود.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به نقش و اهداف پشت پرده فیلمهای سینمایی و سریالهای ارائه شده در شبکههای فارسی زبان ماهوارهای پرداخت. وی با طرح این سوال که چرا صدها شبکه فارسی زبان به صورت رایگان در اختیار مخاطبان ایرانی قرار میگیرد، در حالی که برای دسترسی به شبکههای مشابه در کشورهای دیگر هزینه اشتراک پرداخت میشود، این موضوع را ناشی از یک “مهندسی” و برنامهریزی هدفمند برای تاثیرگذاری بر مخاطب ایرانی دانست.
وی با اشاره به بررسی محتوای برخی فیلمهای مطرح هالیوودی به تشریح تلاش این آثار برای القای تفکرات ضد دینی و زیر سوال بردن اعتقادات مذهبی پرداخت
. وی همچنین به سانسور و جهتدهی محتوا در صنعت سینمای کشورهای غربی و تفاوت آن با نحوه برخورد با برخی تولیدات داخلی اشاره کرد.
مسئول کمیته جوانان در ادامه سخنان خود، فیلمهای دیگری نظیر “Noah” و مجموعه فیلم “Dune” یا تل ماسه را مورد بررسی قرار داد و تلاش این آثار برای تخریب چهره پیامبران، زیر سوال بردن معجزات الهی و ایجاد تردید در اعتقادات دینی را تشریح کرد.
وی در پایان سخنان خود با تاکید مجدد بر اهمیت آگاهی و هوشیاری دانشجویان در برابر تهاجم فرهنگی و رسانهای دشمن، خواستار توجه بیشتر به تولید محتوای فرهنگی و رسانهای داخلی با رویکردی هوشمندانه و مبتنی بر ارزشهای اسلامی و ملی شد.