تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) برای ما فرمایشات و دستوراتی دارند که میتوانیم آویزه گوشمان کنیم بنابراین باید همواره درسهایی که امام به ما و ملت ایران دادند، بازخوانی تاریخی کنیم.
به گزارش هراز ، فارس، حجتالاسلام سیدحسن خمینی تولیت مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) ظهر امروز یکشنبه طی سخنانی در دیدار با منتخبین مجلس نهم که برای تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی در مرقد مطهر ایشان حضور یافته بودند، اظهار داشت: از خداوند میخواهم که دوره مسئولیت شما نمایندگان مجلس نهم را دوره بسیار خوب و پرباری قرار دهد و این دوره توشهای برای مبادای شما باشد.
وی همچنین از تلاشهای نمایندگان مجلس هشتم و هیئت رئیسه این مجلس و علی لاریجانی تشکر کرد و ادامه داد: در سالگرد امام خمینی (ره) باید بیش از هر چیز، از دستوراتی گفت که میتوان از امام خمینی (ره) فرا گرفت چراکه امام (ره) برای ما فرمایشات و دستوراتی دارند که میتوانیم آویزه گوشمان کنیم بنابراین باید همواره درسهایی که امام به ما و ملت ایران دادند، بازخوانی تاریخی کنیم.
سیدحسن خمینی همچنین به مراحل مختلف عرفان اشاره کرد و با بیان اینکه امام خمینی یک عارف واقعی بودند، گفت: عرفان منفی عرفان گوشهنشینی است و عرفان مثبت عرفان با خلق بودن بنابراین کسانی که میگویند از عرفان امیرالمومنین تبعیت میکنند و دوری گزیدن از خلق را برمیگزینند، دروغ میگویند چراکه عرفان باید در با خلق بودن باشد.
وی با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) گام چهارم عرفان خود را با انقلاب اسلامی برداشت، تصریح کرد: امام یک معلم اخلاق بودند؛ برخی انسانها شبیه فضای مغناطیسی هستند و حضورشان شما را خوب میکند؛ بدون اینکه چیزی بگویند بنابراین تنها کافی است به انسانهای خوب نزدیک شوید و خود به خود آرامش پیدا کنید.
نوه امام خمینی (ره) اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران این معلم اخلاق بزرگ را داشت و جامعه را تحتتاثیر قرار داد چنانچه گام چهارم عرفان امام خمینی نیز حضور در عرصه اجتماع بود؛ برای اینکه دستگیره جامعهای شود و آن جامعه را بالا ببرد.
سیدحسن خمینی همچنین تاکید کرد: خداوند بر همدورهها و همسنهای ما لطف کرد که دوره نوجوانی خود را در فضایی نفس کشیدیم که متبرک به نفسهای امام خمینی (ره) بود و این لطف خداست که توانستیم فضایی که امام تنفس کرد را استشمام کنیم.
وی با بیان اینکه اگر تمام فاکتورهای وجودی در زندگی امام خمینی را به کناری قرار دهیم، مهمترین فاکتور امام خمینی خداباور بودن ایشان بود، گفت: اگر امام خمینی شجاعت داشت، وارد عرصه مبارزه بود و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند، به خاطر خداباور بودن ایشان بود چراکه خدا میگوید در مقابل انحراف از دین و ظلم و ستم و کسانی که بیدینی را در جامعه ترویج میکنند، بایستید.
تولیت حرم مطهر امام خمینی افزود: این نکته مهمی است که فضای مغناطیسی وجود امام، جامعه را خوب و فضا را معنوی کرد، حتی این حضور امام مردم را آنچنان جذب کرده بود و همه را تحت تاثیر قرار داده بود که فردای روزی که امام فرمودند “اگر فکر میکنید کسی بهتر از شما برای پستی که در اختیار دارید، وجود دارد، حرام است که در آن جایگاه بمانید”، چند تن از وزرا پیش رئیس خود رفتند و استعفا دادند و دلیل آن را صحبت امام دانستند.
سیدحسن خمینی تاکید کرد: حضور امام خمینی فضایی را به وجود آورد که مردم تحت تاثیر ایشان قرار داشتند و امام خمینی خوب بودن را در جامعه به وجود آورد.
وی خاطرنشان کرد: اگر به دوران رحلت امام خمینی(ره) و انتخاب رهبری نگاه کنیم، در آن دوران نکتهای وجود داشت و آن این بود که برخی به آن دل بسته بودند که فردای رحلت امام جنگ داخلی میشود وقتی یکی از شاگردان این مسئولیت را به عهده میگیرد همه به اتفاق حول این کانون اشراق جمع میشوند و حمایت میکنند ودیدیم که نوع حمایت فرزند امام خمینی که از نزدیکترین افراد به ایشان بود، چگونه بود بنابراین در آن دوران جامعه فضایی را لمس کرد که مردم در آن فضا بوی خدا را میدیدند نه قدرت و ثروت.
تولیت حضرت امام همچنین تاکید کرد: جامعه یک واحد اعتباری است و مجموعهای از من و شماست بنابراین اگر ما خوب شویم، جامعه نیز خوب میشود.
سیدحسن خمینی در ادامه افزود: ما دلباختگان حریم امام هستیم و من نه به عنوان نوه ایشان بلکه به عنوان مرید امام خمینی میگویم آنچه از امام باید یاد بگیریم، این است که نفس ما اژدهاست و امروز افسار این اژدها در دستان شما نمایندگان است، مجلس بزرگترین پایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی بوده و اعتبار آن نیز بسیار زیاد است.
وی اضافه کرد: امام بر این اعتبار بارها تاکید کردند و امروز یک دویست و نودم این اعتبار در دست هر یک از شما نمایندگان است؛ مجلس عصاره فضائل ملت است و مردم از شما نمایندگان انتظار دارند که این نفس را بکشید و راه کشتن این نفس نیز این است که ببینید مطلوب خدا چیست؟