آخرین توصیه‌ دکتر طهماسبی شهید مدافع سلامت آمل به همکارانش

دومین شهید مدافع سلامت آمل، پیش از عزیمت به تهران برای ادامه درمان و بستری شدن، در دلنوشته‌ای، توصیه‌هایی برای اساتید و همکاران خود داشته است.

روز گذشته بود که، یازدهمین شهید مدافع سلامت مازندران و دومین شهید مدافع سلامت آمل، دکتر بهرام طهماسبی با استقبال بی‌نظیر مردم آمل، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خاک سپرده شد.

این شهید مدافع سلامت ۱۴ روز با بیماری کرونا دست و پنجه نرم کرد و در نهایت پنجشنبه گذشته به شهادت رسید.

در این دلنوشته که پیش از عزیمت به تهران و شهادت وی، تحریر شده و خواندن آن خالی از لطف نیست ، آمده است:

سلام و ارادت خدمت اساتید گروه

اینجانب دکتر طهماسبی هستم که مسئولیت بیمارستان ریفرال کرونا آمل با ۱۶۰ بیمار را به عهده دارم، الان ۱۵ روز در icu بیمارستان خودم بستری هستم و همه درمان‌های موجود روی بنده انجام شده است، الحمدلله روند بهبودی آغاز شده ولی خیلی کند پیش میره. کاملا وابسته به اکسیژن مداوم هستم. 

از همه اساتید گروه عاجزانه خواهش میکنم بحث های حاشیه‌ای مانند انجمن های علمی را فعلا کنار بگذارید.

هیچ چیزی واجب‌تر از این نیست که سناریو های مختلف را در بازه های زمانی ۱۰ روز به ۱۰ روز ترسیم کنید، واقعا اوضاع خیلی خیلی بدتر از این حرف هاست.

کادر درمان و پزشکان متخصص دارند از کار می‌افتند، من به علت ریزش شدید نیرو مجبور به عدم پذیرش بیماران هستم و تعداد بیماران همچنان افزایشی است.

اساتید محترم اپیدمیولوژی واقعا از شما عاجزانه خواهش می‌کنم مدلینگ و سناریوهای ورودی بیماران و ظرفیت سیستم را سریعتر ترسیم کنید و به مسئولان مربوط بدهید تا فاجعه‌ای به بار نیامده است.  

امروز نظام سلامت به اساتید چکمه پوش و پراکتیس کار نیاز دارد، اپیدمیولوژیست امروز باید چکمه پوش و وسط میدان باشد.

وقتی که دیروز آقای حریرچی گفتن ۳۰ درصد بستری های مشهد مسافر هستند، یعنی اپیدمیولوژی میدانی. خودم در بیمارستان خودم آمار گرفتم. ۷۳ درصد موارد بستری در ۲ هفته اخیر سابقه حضور در تجمعات داشتند.

جسارت بنده را ببخشید. برای تایپ هر کلمه ای باید کلی اکسیژن به بنده برسد، خدایا به این مردم رحم کن.

به گزارش ایسنا، دکتر طهماسبی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و از جانبازان هشت سال دفاع مقدس که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری تهران بستری بود بر اثر ضایعات ریوی ناشی از این بیماری جان به جان آفرین تسلیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *