شهردار جدید ساری انتخاب شد
شهر ساری 2 ماه پس از استعفای شهردار قبلی و یک ماه اداره شدن با سرپرست ، سرانجام عصر روز یکشنبه با رای مثبت پنج نفر از 9 عضو شورا ، سکاندار جدیدش را شناخت.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، در این نشست نام کوروش یوسفی و عبدالحمید فرزانه به عنوان نامزد شهرداری به رای گذاشته شد که فرزانه رای پنج عضو شورا و یوسفی هم رای چهار عضو دیگر را کسب کرد تا اختلاف میان کاخ شهرداری و شورای پنجم با وجود رفتن شهردار قبلی ، ادامه یابد.
فرزانه که از نیروهای رسمی شهرداری است ، پیش از این معاونت شهرسازی، معماری و امور مناطق شهرداری ساری را بر عهده داشت.
کوروش یوسفی هم که چهار رای اعضای شورا را کسب کرد خود از اعضای این شوراست .
برای نامزدی شهرداری ساری 9 نفر اعلام آمادگی و نام نویسی کرده بودند که نام هفت نفر در مرحله مقدماتی و بررسی مدارک خط قرمز خورد و تنها نامزدهای باقی مانده از مجموعه شهرداری و شورای شهر بودند که امروز با هم رقابت کردند.
پیش از این مهدی عبوری به مدت بیش از 81 ماه شهردار ساری بود که اواخر سال گذشته از سمتش استعفا کرد و اواخر فروردین امسال هم به عنوان معاون مدیریت منابع انسانی وزرات راه و شهرسازی حکم گرفت .
** حواله مشکلات به وزیر کشور
دومین نشست انتخاب شهردار جدید ساری در حالی امروز برگزار شد و به نتیجه رسید که در نشست اول برخی از اعضای شورا به خاطر استعلام نگرفتن برای نامزدها و آنچه که حذف سلیقه ای داوطلبان نامزدی نامیده بودند ، انتقاد داشتند.
امروز نیز اسفندیار عشوری سوادکوهی منتقدترین عضو شورای اسلامی شهر ساری نسبت به مدیریت شهردار قبلی ، پیش از برگزاری رای گیری برای انتخاب شهردار گفت که این رای گیری فاقد وجاهت قانونی است.
وی استدلال کرد که استعلام برای دو نامزد رقیب بر اساس قانون باید از معاونت امور عمرانی وزارت کشور صورت می گرفت اما این اتفاق نیفتاد.
عشوری با بیان اینکه استعلام در باره مدرک تحصیلی نامزدها و گرایش آن نیز باید منطبق با ضوابط انجام می شد ، افزود : داشتن فوق لیسانس برای مدیریت شهرداری با جمعیت بیش از 200 هزار نفر قانون است.
وی گفت : به هر حال من به عنوان نماینده مردم این موضوع را با جدیت و بدرستی پیگیری می کنم چرا که اعتبارنامه شهردار جدید باید توسط وزیر کشور امضا شود.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این جلسه گفت که استعلام از وضعیت مدرک و گرایش تحصیلی فرزانه به عنوان نامزدی از مجموعه شهرداری از دفتر امور شوراهای وزارت کشور گرفته شده و برای یوسفی از مجموعه شورای شهر هم از استانداری استعلام شده است.
سید مسعود مدینه افزود : از آنجایی که شهر ساری نیاز به داشتن شهردار جدید دارد و هر 2 داوطلب این سمت دارای سوابق اجرایی و مدیریت خوبی بودند ، مورد تایید اعضا شورا هستند ولی اگر مغایرت قانونی در زمینه مدارک آنها از جمله مدرک تحصیلی و یا گرایش تحصیلی وجود داشته باشد، در فرایند امضای اعتبار نامه توسط شخص وزیر کشور مورد توجه قرار می گیرد.
** 14 میلیارد تومان حقوق ماهانه کارکنان شهرداری
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری هم پس از رای گیری و مشخص شدن شهردار منتخب به وی تبریک گفت و اظهار داشت : آقای مهندس فرزانه مسئولیت سنگینی را برعهده گرفته اید چرا که شهرداری ساری با مشکلات عدیده ای از جمله مازاد نیروی انسانی مواجه است.
علی اکبر زلیکانی حقوق ماهانه کارکنان شهرداری ساری را حدود 14 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود : این مقدار حقوق بودجه سالانه بسیاری از شهرداری های کوچک استان و کشور است.
وی از شهردار منتخب خواست تا به مشکلات شهری توجه ویژه ای بر اساس طرح و برنامه داشته باشید.
شهر ساری با حدود 440 هزار نفر جمعیت ، بزرگ ترین شهر از این لحاظظ در میان 58 شهر استان مازندران است.
شهرداری ساری به خاطر گستردگی و تعداد جمعیت بالا با سه منطقه شهرداری و چند ناحیه شهری اداره می شود.